play 502 Napisano September 26, 2011 Share Napisano September 26, 2011 Če slučajno še kdo rabi F1 ima za pc,xbox360,ps3 na zalogi. Citiraj Link to post
weasel 13 Napisano September 26, 2011 Share Napisano September 26, 2011 Še nekaj opažanj: - varnostni avto ga zelo serje, oz. bolj pravila pri njem. Zgodilo se mi je v monaku v dežni dirki, varnostni avto na progi, se peljemo mimo boxov, pride Šumi iz garaž v ghost obliki, vsi drugi ga prehitijo, on se vozi res zelo počasi, ko grem mimo dobim kazen. - človek pri pitstopu drži liziko nenormalno dolgo in čaka tudi tiste, ki so še zelo zadaj in te ne spusti zaboga ne - zelo znan bug, če si na podvozju zadnje dve izbiri naštimaš na 11, je avto kot na tračnicah, vglavnem se ga da zelo agresivno peljat brez pomoči - če na kvalifikacijah dežuje in si pač prirediš setup za dež, ti ostane tak setup tudi za dirko, ki je suha (ne vem, če je tako tudi v resnici?) Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano September 26, 2011 Share Napisano September 26, 2011 - če na kvalifikacijah dežuje in si pač prirediš setup za dež, ti ostane tak setup tudi za dirko, ki je suha (ne vem, če je tako tudi v resnici?) Tako je tudi v resnici zaradi parc fermeja. Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 Kdor ima že original F1 2011 naj me doda na Live Id, da udarmo kakšno ampak od četrtka naprej (zdej je rFactor pa da ne mešam občutka). Moj nick na Live ID je mirkonov Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 Čist tako iz firbca me zanima kolk vas je kupilo ta špil? Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 Js sem ga kupu Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 27, 2011 Avtor Share Napisano September 27, 2011 Tudi jast, sm dobu cev špil za ceno 2 avtov v iRacingu Hec... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 Hehe maxl.. ne zamenjam welcome screen v iRacingu za cel F1 2011... Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 Jest sem tud kupil tale pis of šhit, pa sploh ni bad , ko se enkrat navadiš. Če bi še mal zrihtal zvok pa filing hitrosti, bi blo kul. Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 Za zvok bo ziher kakšen patch Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 Jest sem tud kupil tale pis of šhit, pa sploh ni bad. Ko se enkrat navadiš. Če bi še mal zrihtal zvok pa filing hitrosti, bi blo kul. Sm točno to, danes sem jo nabijal 2h še mal več, pa ene proge se meni zdi, da imajo več gripa in se lepo peljejo, a na enih prou paše (veen drsi), da daš tcs na medium, pa počas mi bo še solidno všečna ratala. Citiraj Link to post
radioactive112 16 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 Občutek hitrosti je res malo čuden pa AI bi morali biti bolj agresivni, drugače pa mi je špil bolj všeč kot 2010 Če katerega moti 'damage sensitivity' : All you need to do is open the "loosepartsettings.xml" with WORD. Important to edit it with word otherwise your game won't start. Then change the values "impact_player_immovable_modifier 0.5" and "impact_ai_player_modifier1.0" default is 0.5 and 1.0 and you can edit it how you feel it correct. 1.5 is already very nice, where you loose parts of the wing if you just tip your enemy and it completely falls off when bumping him. Wheels fall off when hitting a wall with 30kmh+ or you get punctures when strapping them. 1 Citiraj Link to post
DarkoOven 1 Napisano September 29, 2011 Share Napisano September 29, 2011 Tudi jaz sem ga kupil...samo ne vem v čem je fora, da se ne morem s tem cdkeyem vpisat v LIVE ID ?? Mogoče kdo ve v čem je problem. Skos mi teži da ni taprava koda, čeprov je. Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano October 4, 2011 Share Napisano October 4, 2011 A se bo kdo prjavu v LiveID da ga povabim na CO-OP Champ [it] Č me še nimate na seznamu je moj nick mirkonov Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 4, 2011 Share Napisano October 4, 2011 Boma midva miro odigrala kakga, morm jutr porihtat stvari Citiraj Link to post
Recommended Posts