play 502 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Grafika lepa, ampak vsa taka umetna. Igra je delana za konzole in ploščke Sem že parkrat omenil, da je pomoje igra 90% narejena za ps3 in xbox 360, ni mi pa jasno,meni osebno je na ps3 zelo zabavna 2010, dost lepo se jo pelje, nato je velka razlika v moči formul,končna brzina,...zvok je meni v 2010 zelo uredu, vsaka formula ima drugačen zvok,zanimiv zvok.. Majku, ni mi pa jasno zakaj je za pc tak problem. Tako, da na konc rečem le da jo komaj čakam za ps3,bom pa tudi sam sprobal na pc-ju, a vseen pomoje bi bila dobra za on line tekmico,al tudi to ne? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Pa dober no al vi to kr z defoul setupom vozite k mate tolk za povedat o gripu. Pelte rFactor z defoult setupom bo tud gripa za en vrhan pisker. Sicer je pa online druga štorija. Ste pa dosedaj podali svoja mnenja samo določeni ko ste že 2010 popluval in je že od samega začetka rečeno da to ni prava simulacija in nevem kje jo potem sploh iščete. Je pa treba imet dokaj soliden komp,ker izpod "predlaganega hardvera "ni kej dost za iskat z nekimi low nastavitvami in Benchmark od igre je treba prej preverit predno kej nastavljate. Jaz jo bom v vsakem primeru kupil in verjetno tudi uspešno r2p nabijal če ne bo Sloracing lige. Jaz osebno tud rFactorja odkar sem odkril iRacing pretirano ne hvalim,samo je še vedno svetlobna leta pred to F1. Setup če je še tako zanič moraš imeti vsaj nek občutek gripa, tle ni nič...steze so očitno brez najmanjše izbokline ker mi če se prav spomnim tud čez robnike FF ne useka Low nastavitve al pa high bo vozni model skoz enak... hehe še nikol nisem slišal da če imaš grafiko na full je vozni model boljši Vrjamem pa da bo online fun...sam ne za hardcore simracer-je Se mi pa zdi da bi bilo bistveno manj kritike če nebi založniki trdili da gre za ulala simulacijo... ne moreš se predstavljat za simulacijo potem pa biti užaljen ker ti folk pove da to ni... Lahko pa da je odlična arkada (nimam pojma ker takih špilov ne nabijam). Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Dobra arkada = dirt2,3 Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Sašo seveda je odvisno od grafike in ne v smislu voznega modela ampak v upočasnitvi same igre ,ker vse neki šteka nejprej pa vidiš pri šaltanju(men dela malemkost počasnej kot v rfactor)nimam slabga kompa > ssd disk ,c2d e 8500. evga gtx 460 1g ,8g ram pa imam nekaj na high večino pa na med-low naštimano,če pa dam vse na high pa še na ultra mi pa šaltanje kr precej zakasni in razumem tiste z starejšimi kompi da jim je mimo vse na low. Sama fizika v tej igri je pa drugo poglavje Citiraj Link to post
weasel 13 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Sem zdaj malo Career sprobal in mi je v Williamsu kr sred dirke KERS odpovedu, potem pa čez nekaj krogov spet začel delovati. Drugače pa nič posebnega, zvok obupen, nisem pa zgleda tako občutljiv na ta zaostanek zavijanja, prestavljanja, ne vem, mene ne moti skoraj nič oz. ga skoraj ne opazim. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Aha, pol sem te narobe razumel. Škoda k vozni model ne funkcionira tako kot bi moral.... lahko bi peljal scat vse ostalo kar je na trgu... žal pa pač ni tako Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Ja res je.. Glede na njihovo številčno ekipo bi res lahko kaj bolj konkretnega skupaj sestavli, samo je res da če bi bil to špil aka rF, iR, race bi jih verjetno 90% al pa še več, manj prodali, kot jih bojo sedaj.. Jebi ga.. Trg oziroma razvoj iger diktirajo stranke, večina strank je pa pač takih kakršnih je.. Tako, da moje osebno mnenje je, da nekdo kot je CODEMASTERS ne bo nikoli (ali pa vsaj v naslednjih 5 letih) na trg spravil nekaj, kar bi zadovoljilo hardcore simracerje.. Me pa zanima, če se sam folk spravi kaj spreminjat vozni model? Recimo da bi se zbrala skupina (npr. fsone oz. podobni) in bi špil malo spremenili, da bi bil recimo bolj podoben tem standardnim simulacijam? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Nebi bilo slabo...sam po moje se ne da modat.. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 22, 2011 Share Napisano September 22, 2011 Modat se da vsako stvar, samo nekatere igre so temu bolj prijazne, razvijalci ponudijo orodja za modificirat. Codemasters sigurno ne bo pustil modificirat in pustil, da bojo eni ne-profi dirkači naredil igro boljšo od njih, ki so za to plačani. rFactor pa ima tako mentaliteto, gMotor2 je zelo prijazen modificiranju in tako imamo kakor imamo. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 22, 2011 Avtor Share Napisano September 22, 2011 TV cam je nastavljena nekam zelo nizko. Če ti bo kaj v pomoč... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 22, 2011 Share Napisano September 22, 2011 Seveda se bo dalo zmodat. Par modov in je bila tut F1 2010 dost boljša za vozit kot original. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 22, 2011 Share Napisano September 22, 2011 Ok, narobe sem se izrazil. Codemasters ne bojo pomagali (kakšna orodja, pomoč, tolmačenje kode oz. sestavo igre, itd.) modificirat Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 22, 2011 Share Napisano September 22, 2011 Js upam da pride kak fix za kamero iz čelade, da bo mal višja, ker zej mal tešk vidiš čez volan ko se ne obrne dovolj Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano September 22, 2011 Share Napisano September 22, 2011 Tale vodič uporabte za pogled ko ga je dal maxl gor (dela) Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 22, 2011 Share Napisano September 22, 2011 Meni igra sploh ne zalaufa, pa delam tako kot piše in ko kliknem Esc tipko se igra noče zalaufat Citiraj Link to post
Recommended Posts