sennas 1 040 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 (urejeno) Ja, zvok je katastrofalen. Resno. Imam občutek kot da sem v gozdu skupaj z 24 drvarji, namreč vžgite 24 motornih žag in videli boste o čem govorim. . Ne morem se znebit občutka da gre za eno žaganje, hreščanje, Ališiču bo ziher pašalo . Ko greš čez rev limiter je pa kot da bi žaga zadela ob nekaj kovinskega in po tistem žagala, isti učinek. Upam da se bo tole dalo zamenjat. Zvok je res najnižja točka te igre, moje osebno mnenje. Aja, še nekaj. Ogledala??????? Kje pa so? Po moje ena bistvenih zadev v f1, tle pa se ne vidi nič nazaj, vsaj ne da bi jaz vedu. In potem zapiraš nekaj na slepo, itd.....Nad tem aspektom tud nisem navdušen, si kot riba na suhem. Zmeraj bolj se mi zdi kot igra za očije, mamice, sestrice, bratce. Uredil September 21, 2011 - sennas 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Prej sigurno ne, kot ponedeljek, upam le da grejo danes dalje vse igre.Ps3 bom dobil v Slo, ker si lahko nato zamenjam igro, zato jo bom dobil prej. Citiraj Link to post
Blaz 5 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Je kdo že sprobal varnostni avto? Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Imajo vse formule enako končno brzino, za zvok je meni osebno malo čudno,(sicer 10 nism igral na pc-ju), ker 10 je na ps3 konzoli, mislim zvok čisto zanimiv, pa tudi 10 na ps3 so formule imele drugačno končno brzino in moč. Jaz opažam nekaj, da naredijo vse skup malo drugače pc vs ps3. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Še mal pokomentiram: Grafika: zelo v redu, ampak mejte močen komp , steze so zelo dobre narejene. AI: Norci, na intermediate se morm matrat z Williamsom, pa nisem glih noob. DRS in kers otežita zadeve z vsem na off, k je skoz neki za študirat (kar ni nujno slabo). Veliko silijo v ovinke in ti fašeš kazen, jasno. Fizika: sem že dost povedal, arkadno, mogoče dodam da se šasija nekam zviva kot katrca v ovinkih. Drugače se solidno pelje z volanom, manjka tiste ubijalske natančnosti in odzivnosti rfactorja npr.. Skupni vtis za fun 2,8/5, pozitivno. Ogledala: jih ni, bedarija, ne morš nobenga blokirat, tudi če so, se na njih nič ne vidi. Meniji: Ni miške za premikat, potrata časa je ogromna, par stvari je nelogično postavljenih, lowdanja je na mojem kompu kar dosti. Boksi: Katastrofa da se ne da sam peljat, sam prpičiš noter pa vse samo, mislim lol. Veliko razočaranje, lohk vmes kofe piješ. Štarti: Lovsko držiš gas do konca v prvi in ko ugasnejo valda maš tabolši štart (vse na off, kers do podna), težko da te obrne na suhem. Ni ogrevalnega kroga! Prestavljanje: Brzine pridejo prehitro, nimajo praktično nič hoda, revmeter je majhen, greš hitro na žaganje kovine......(preberite moj post o zvoku). Gume: Obraba se dejansko pozna, lepo se umažejo ko greš na travo/pesek, zgubijo grip. Nikjer pa ne kaže pa kolko so obrabljene, al pa jaz ne vidim. Tudi pravila so v redu da začneš s q gumami in v 12 krogih moreš nujno menjat na option/prime. Bencin: Sploh ne veš kolko je noter, to se kar samo nekaj natanka....pač arkadno. All in all spodobna arkada, jaz bi ocenu nekje 69/100. To je seveda moje mnenje, ki ga imate pravico ARGUMENTIRANO raztrgati . 2 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Evo, ker je padel komentar, da se bunim preden sem probal sem si dejansko zadevo dol potegnil in sprobal... nič se nisem zmotil, ko sem dal oceno kakršno sem dal na osnovih drugih komentarjev. Minusi - gripa ne čutiš sploh.... samo vizualno se vidi kdaj še kolesa držijo z asfaltom in kdaj ne več.. handling z volanom je obupen - vse gre kot počasen posnetek .. 300 ne zgleda niti 100 - zvok... mah GPL ima boljšega od tega, s tem da zamuja in to krepko (ne glede na detalje ki si jih naštimaš) - kers traja predolgo ... ali pa mene občutek vara - v boksih mehaniki zadaj šraufajo zrak - trava ima skoraj toliko gripa kot asfalt - AI na hard prehitevajo na silo pa če poči pač poči - pošteno sesut avto med dirko ti v boksih zrihtajo v 6 sec.... Plusi - sezona 2011 - hja grafika kar je bilo za pričakovat - vmesni filmčki, čeprav jih imaš najbrž po par dni igranja pol k...... Skratka PC verzija je kar se mene tiče ZANIČ produkt zavit v lep celofan papir... 2 1 Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Odpeljal par krogov v suzuki... - Ni filinga gripa, ni kontra ffb učinka (volan vleče zgolj navzven ), zvok katastrofa, zaostajanje zvoka in prestavljanja + dobra grafika, lepe animacije To je zaenkrat to.. Če bojo v kratkem izdali še kakšen patch kot ffb plugin za "realfell" bi znal bit zelo dobr.. Več bom pa v prihodnjih dneh stestiral... 1 Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Pa dober no al vi to kr z defoul setupom vozite k mate tolk za povedat o gripu. Pelte rFactor z defoult setupom bo tud gripa za en vrhan pisker. Sicer je pa online druga štorija. Ste pa dosedaj podali svoja mnenja samo določeni ko ste že 2010 popluval in je že od samega začetka rečeno da to ni prava simulacija in nevem kje jo potem sploh iščete. Je pa treba imet dokaj soliden komp,ker izpod "predlaganega hardvera "ni kej dost za iskat z nekimi low nastavitvami in Benchmark od igre je treba prej preverit predno kej nastavljate. Jaz jo bom v vsakem primeru kupil in verjetno tudi uspešno r2p nabijal če ne bo Sloracing lige. 1 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Setup, no ja, ko premikaš tiste "čebelce" za par stopenj gor in dol lohk res govorimo o kakih setupih. Arkadno, kot pričakovano, filinga v volanu res ni nobenga, voziš bolj na pamet ker pač poznaš f1 proge. Rad bi vidu brez ogledal online kaj bo to za ena zmeda. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 21, 2011 Avtor Share Napisano September 21, 2011 Pa v posnetkih kaže ogledala (onboard)? Si jih mogoče pozabil vklopiti ali pa kaj podobnega? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Ne vem, pr meni so včasih siva, včasih ne, ne vem katera nastavitev je sploh za to da jih kaže al ne, itak so tako majhna in neklih spodi tako da al so al niso.... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Evo, probal.... ...napišem kaj o tej F1 2011 takoj ko se zbruham do konca... 2 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Grafika lepa, ampak vsa taka umetna. Zvok tak da bi si najraj kak nož v ušesa zabil. Handling kot bi imela F1 podvozje od moje ibize. Da ne govorim o lagu v volanu, prestavljanju, zvoku... no na koncu sem probal s tipkami in je blo velik boljš kot z volanom. To pove vse. Igra je delana za konzole in ploščke, ne pa za neko poustvarjanje uzitka voznje formule. Če nočem furat na volan, raj odfuram dirko v Grand Prix 3 (ki se mi overall zdi boljša kot tole sranje) 1 2 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Odpeljal Sepang 11 krogov, zeeeeeeeh, mislim da bo dosti. Avtomatski postanki ubijejo ves filing, če ga ne že odsotnost čutil na volanu. No, kakor komu paše, meni je to špil za sprostitev ob popoldanskem počitku (še par dni max), za resne simracerje pa vemo kaj je. Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Če nočem furat na volan, raj odfuram dirko v Grand Prix 3 (ki se mi overall zdi boljša kot tole sranje) WORD! 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts