Skoči na vsebino

GTR Evolution

igi

Recommended Posts

• Odgovori 306
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če kdo še nima GTR-Evolution, si ga lahko sedaj zrihta zastonj. Več na bsimracing

Posted Images

Pravkar sem naročil celo igro na dvdju pri Mantisu. S poštnino pride slabih 32 eurov. Če ste za, se lahko zmenimo zvečer za kakšno dirko. [it]

Ob večerih trenutno največ tiščimo WTCC (vsebuje ga tudi GTR Evo)...ko bo trening bo verjetno pisalo tukaj (pojdi na zadnjo stran).

evo dobil oriđiđi špil, je celotna verzija za 28eur pri mantisu-da ima nardimo mal reklame:

http://www.mantis.si/catalog/item.phtml?itemlD=1889804

no kdo ima namen kupit race07 DA GA NE BO!, ker je 39eur+ in dražji in manj ponuja, čudna je ta politika..edin da se bo zdej fino pocenil, kar pa dvomim!

jutr javm če je zakej [it]icon_thumbsup.gif[it] :mrgreen: :mrgreen:

Evo špil včer malo sprobal in mi je dobr, proga Nurburing seka do kraja,je res dobr modelirana, lepo narejena, kr drugače kot v gt4 igri na ps2, extreme vozila so res bombastična, dobr zvok BMW-ja itd,še bolj zakon mi je bmw z4 res pošten avto,zvok vozne lasnosti,mogoče fali edino kaka več proga, pa od predelav vozila oz. nastavitev bi lahko bilo še več, kakšne imate kej čase Nurburing in recimo wtcc vozila?