Skoči na vsebino

GTR Evolution

igi

Recommended Posts

• Odgovori 306
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če kdo še nima GTR-Evolution, si ga lahko sedaj zrihta zastonj. Več na bsimracing

Posted Images

Če je igi to rekel, potem špil ni kakšna huda nova scena! Pač, kot sem že enkrat rekel, nekakšno nadaljevanje race 07 oziroma gtr-jev!

No, najprej morem probati, potem bom pa lahko dokončno rekel kako stvar stoji! (že komaj čakam - če verjameš) hihi

inštaliram [dance]

u jebemti!

sideways all the way :D

men je hud... za original kupovat še ne bom nč reku.. odvisno od cene... ampak sm skor prepričan da bo ogromno zabave z tem špilom...

bomo vidli...

kar sm pretestiral zadevo.. ma ene par malih bugov, ampak.. upam da jih bodo popravli...

sicer pa... nordschleife je zakon,

količina avtom pa tud gut...

we'll see :D

GL & HF

Ma bom kar copy paste iz Jokerjevega formua dal, ker se mi ne da dvakrat isto pisat... Probal sem igro in sem čisto pričakovano razočaran... Preigral sem praktično vso serijo od GTR, GT Legends (tu je vsaj bilo nekaj inovativnosti), Race 07 in sem iz serije v serijo bolj razočaran in prav iz protesta Evolutiona ne mislim kupit, pa četudi bi zadel na lotu! Res je lepo vozit 600 konjskega BMW-ja po Nürburgringu, a razen povišane hitrosti praktično ni razlike napram Race 07... Nekaj zadnjih naslovov Simbina sem kupil, ampak to presega vse meje, saj se mi zdi kot bi se fantje pri Simbinu norčevali iz nas in nam le nekoliko pogrevali naslove vsake pol leta, ter za to računali še mastne denarce. Pa jaz ne vem a smo res tako zabiti, da nas vsako leto nategujejo ali pa smo enostavno obupani?!? Kje je šola vožnje, ki smo jo videli že v GTR2, 5.1 zvok (za božjo voljo a je ras tako teško), grafika je praktično enaka Race 07, Ferrari, kje je Ferari... In kaj je najhuje tudi vozni model se ni spremenil. Vem da fantje ne morejo izumljati tople vode, a malo več inovativnosti bi pa le lahko dali od sebe! Naj se recimo prizkusijo na Rally področju, tam nam manjka naslovov! Ah zgleda da bom res moral poslušati dober nasvet Mitja Bonča in presedlati na iRacing...

Sem gledal brata kako je vozu in mi je zgledalo zanimivo. Tle ko berem komentarje na igro pa dobim čuden občutek, da je folk pričakoval neko revolucijo glede fizik, grafike in nevem še česa - to je DODATEK k igri Race07. Če neki dodaš igri (avte, proge...) ne morš pričakovat da se bo cela igra spremenila :?. -Tako je moje mnenje ;).

Dodatek bom pa še vidu če bom kupu k sem zdej mal na tesnem z denarjem (nov comp) - jo bom prej "neuradno" probal pa se pol odloču :).

ah fantje po drugi strani pa pride na leto max 2kom taka špila in kaj čmo, važno da vsaj neki novga naredijo.Pa če je novo ali ne,sm da je neki novih prog, avtov pa je že novo in mi vsi kupimo takoj.Jaz vem da si bom org nabavu, sej itak drugih špilov niti nekupujem!

Sej jaz nisem pričakoval neke revolucije, pravzaprav sem že iz naslova razbral, da bo daleč od tega! Dobro če je dodatek naj dajo potem tudi temu primerno ceno, upam stavit da bo vsaj 25 EUR, kar pa je seveda daleč od cene, ki si jo zasluži... Sem pa še vedno mnenja, da bi Race 07 ob izidu moral vsebovati vse te avte, ter ostale bombončke... Bi blo prav zanimivo vozit prevenstvo z 600 konjskimi zverinicami [wub]

Pravkar prispelo na mail!

icon_dance.gif[dance]icon_dance.gificon_owje.gif[owje]icon_owje.gif

YOU WON GTR EVOLUTION !

You are subscriber # 70 !!

Please email us directly to claim your prize. Please give us your real name and where you're from. We will then respond with an unlock code that gives you Race 07 and GTR Evolution !

Congratulations !!

Darin, Shaun & Jessica

Od kje teb da zaostaja za rf ver., 90% folka pravi da je najbolš verzija Nordsa (za PC) nasploh. Drugač pa zdaj je prišlo na steam, dodatek nas bo stal 14€ kar je zelo lepo se mi zdi :)