Skoči na vsebino

GTR Evolution

igi

Recommended Posts

• Odgovori 306
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če kdo še nima GTR-Evolution, si ga lahko sedaj zrihta zastonj. Več na bsimracing

Posted Images

Evo odpeljal 2 kroga dirke z Mejakoma in to ne boste verjeli.....Z LETEČIM ŠTARTOM.....:D

Avtočki se dobr vozjo in poskakujejo kot kenguruji, če zapelješ na robnik. Smo bli pa ves čas en za drugim in smo pridobivali mesta s tem, da so nasprotniki delali manjše napake. Če se nas tukaj zbere ene 15-20 bodo enkratne dirke.

Evo, probal Cliote. HUDO :!: icon_dance.gif

To se pa zlo fajn pelje. Smo z Novakom in Mejak brothers odpeljal enih par dirk in je blo prav zabavno.icon_champion.gif[champ]

Sem pa opazil dve stvari:

1. Skos dem mel sedež in del rollbara v vzvratnem ogledalu.

2. Ko sva bla z Novakom na treningu na progi eden za drugim in se je konektu eden od Mejakov je Novaka mal zabremzal in jaz sem se znajdu v njegovem avtu - DOBESEDNO. To je blo sam za trenutek, ker pol k je špil dojel kaj se dogaja, naju je oba katapultiral u zrak.

Ne vem, če je bil to drugo bug, sam tist v ogledalu bi blo pa fajn popravit, ker je ful nadležno. Aja, to je virtual mirror.

Drugač pa vse pohvale za tele Cliote.

Komaj čakam, na ClioCUP. To bojo hude borbe. [it]

Tile Clioti se po mojih pojmih prou supr vozjo. V resnici lahko vidiš kako v vsakem ovinku avtočki vozjo samo po treh kolesih....to pomen, da so kr dobr zategnjeni. To se pozna tudi v igri, ko prevoziš robnik avto še malce poskakuje in tako zgublja grip, kar je super zabavno in dosti realno. Tko da moraš biti previden in voziti lepo linijo. Da se ga ujeti skoraj v vseh položajih in lahko, če je panika, pribremzaš v ovinek tudi z driftanjem (ne pretiranim). Sama fizika mi je všeč, zvok mi je tudi ratal ql, pa če je original al ne.

Popravit bi bilo treba samo to, da je meni za par sekund pokazalo black screen, vsakič ko se je kdo connectal. Da nas je s Kurentom nekako čudno prepletlo in da v ogledalu vidiš samo polovice avta....jst sm namreč videl avte brez odbijačev.

Tukaj pa še ena fotka....na takšni razdalji smo bili praktično celo dirko....če bomo nardili tekmovanje iz teh cliotov, se bomo še fajn zabavali.

cliocup.jpg

Sem pa opazil dve stvari:

1. Skos dem mel sedež in del rollbara v vzvratnem ogledalu.

Ne vem, če je bil to drugo bug, sam tist v ogledalu bi blo pa fajn popravit, ker je ful nadležno. Aja, to je virtual mirror.

Ponavadi izgine to, ko enkrat pogledaš nazaj ročno - pogled levo in desno naenkrat prtisneš ;). Sicer pa jaz zaenkrat nism imel nobenih problemov s temi Clioti in močno upam, da bomo vozli v Race07 igri prvenstvo :)

Lukam tu se da štelat menjalnik, sam jst bi ga lepo zaklenil ko ga enkrat "naštelamo".

Sicer sem se pa jst zmenil z Compositom da dajo telemetrijo od Monze, pa bom Makselj to poslal tem k delajo tole zadevo. Če si bojo lahko kej pomagali ko bojo primerjali realno in telemetrijo iz igrce

...