B_U_R_I 3 290 Napisano August 18, 2009 Share Napisano August 18, 2009 Joj namest, da greš na pir pa daš za rundo ostaneš en vikend doma pa daš za GTR Evo Citiraj Link to post
mm46 11 Napisano August 18, 2009 Share Napisano August 18, 2009 Tik pred izidom race on :mrgreen: Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 18, 2009 Share Napisano August 18, 2009 A mislš, da bojo modi iz GTR Evo kompatibilni z Race ON? Pol bi bla to res neumnost Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano August 19, 2009 Share Napisano August 19, 2009 Tisti ki boste beta testal, upam da boste kak video nardil... onboard pa TV mode kamera. KUJ! PREC! Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano August 19, 2009 Share Napisano August 19, 2009 Tisti, ki bi rad probal naj mi pošlje PM (dobi zvečer link.....samo zgoraj našteti). Avtor: PEK Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano August 20, 2009 Share Napisano August 20, 2009 khm.... GTR Evolution 1.2.0.8 Clio cup k ga je Makselj poslal skopiran med program files/steam/steamapp/.... Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano August 20, 2009 Share Napisano August 20, 2009 Evo odpeljal 2 kroga dirke z Mejakoma in to ne boste verjeli.....Z LETEČIM ŠTARTOM..... Avtočki se dobr vozjo in poskakujejo kot kenguruji, če zapelješ na robnik. Smo bli pa ves čas en za drugim in smo pridobivali mesta s tem, da so nasprotniki delali manjše napake. Če se nas tukaj zbere ene 15-20 bodo enkratne dirke. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 20, 2009 Share Napisano August 20, 2009 Edino pravilno da poskakuje, sej tud v resnici Upam da nabavim v kratkem, da se vam bom pridružu na kakšni dirki. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano August 21, 2009 Share Napisano August 21, 2009 Evo, probal Cliote. HUDO :!: To se pa zlo fajn pelje. Smo z Novakom in Mejak brothers odpeljal enih par dirk in je blo prav zabavno. Sem pa opazil dve stvari: 1. Skos dem mel sedež in del rollbara v vzvratnem ogledalu. 2. Ko sva bla z Novakom na treningu na progi eden za drugim in se je konektu eden od Mejakov je Novaka mal zabremzal in jaz sem se znajdu v njegovem avtu - DOBESEDNO. To je blo sam za trenutek, ker pol k je špil dojel kaj se dogaja, naju je oba katapultiral u zrak. Ne vem, če je bil to drugo bug, sam tist v ogledalu bi blo pa fajn popravit, ker je ful nadležno. Aja, to je virtual mirror. Drugač pa vse pohvale za tele Cliote. Komaj čakam, na ClioCUP. To bojo hude borbe. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano August 21, 2009 Share Napisano August 21, 2009 Tile Clioti se po mojih pojmih prou supr vozjo. V resnici lahko vidiš kako v vsakem ovinku avtočki vozjo samo po treh kolesih....to pomen, da so kr dobr zategnjeni. To se pozna tudi v igri, ko prevoziš robnik avto še malce poskakuje in tako zgublja grip, kar je super zabavno in dosti realno. Tko da moraš biti previden in voziti lepo linijo. Da se ga ujeti skoraj v vseh položajih in lahko, če je panika, pribremzaš v ovinek tudi z driftanjem (ne pretiranim). Sama fizika mi je všeč, zvok mi je tudi ratal ql, pa če je original al ne. Popravit bi bilo treba samo to, da je meni za par sekund pokazalo black screen, vsakič ko se je kdo connectal. Da nas je s Kurentom nekako čudno prepletlo in da v ogledalu vidiš samo polovice avta....jst sm namreč videl avte brez odbijačev. Tukaj pa še ena fotka....na takšni razdalji smo bili praktično celo dirko....če bomo nardili tekmovanje iz teh cliotov, se bomo še fajn zabavali. Citiraj Link to post
Strauss 0 Napisano August 21, 2009 Share Napisano August 21, 2009 Lepo se pelje ta Clio. Edino par napak glede grafike sn jim poslal da naj popravijo, pa v meniju mi ne pokaže cliota na slikci ampak je samo prazen gumb za prvenstvo. Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano August 21, 2009 Share Napisano August 21, 2009 Sem pa opazil dve stvari: 1. Skos dem mel sedež in del rollbara v vzvratnem ogledalu. Ne vem, če je bil to drugo bug, sam tist v ogledalu bi blo pa fajn popravit, ker je ful nadležno. Aja, to je virtual mirror. Ponavadi izgine to, ko enkrat pogledaš nazaj ročno - pogled levo in desno naenkrat prtisneš . Sicer pa jaz zaenkrat nism imel nobenih problemov s temi Clioti in močno upam, da bomo vozli v Race07 igri prvenstvo Citiraj Link to post
lukinjo 0 Napisano August 22, 2009 Share Napisano August 22, 2009 Jst tut nimam teh problemov, dela tko ko je treba :mrgreen: simulacija je dost realna sam mal prekratek menjalnik drugače je pa vse ok komi čakam dirke Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 22, 2009 Share Napisano August 22, 2009 se je tud men zdel da bi avto mogu it dobrih 200 Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano August 23, 2009 Share Napisano August 23, 2009 Lukam tu se da štelat menjalnik, sam jst bi ga lepo zaklenil ko ga enkrat "naštelamo". Sicer sem se pa jst zmenil z Compositom da dajo telemetrijo od Monze, pa bom Makselj to poslal tem k delajo tole zadevo. Če si bojo lahko kej pomagali ko bojo primerjali realno in telemetrijo iz igrce ... Citiraj Link to post
Recommended Posts