Skoči na vsebino

GTR Evolution

igi

Recommended Posts

• Odgovori 306
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če kdo še nima GTR-Evolution, si ga lahko sedaj zrihta zastonj. Več na bsimracing

Posted Images

thnx za link za tale trackpack... se mi je vedno zdel na mojmu monitorju da je prevec rumene/rdece pa zlo saturirane barve ko špilam. Tole bo dost bols se mi zdi.

To sm mel, pa mi je probleme delal... kr enkat alt tab iz igre samo od sebe... pa sm raj tist .dll zamenu, k tole telemetrijo pokaze v spilu. ... bom pa zih se sprobal. :D

Ze leti dol na polno. 5min pa bo tuki. Thnx.

Dober tale blog. Bo treba bolj spremljat. Ma kdo kako fajn LED zadevco alpa idejo s kje naj kaj poberem? :D Tist Freetrack se mi zdi fajn stvar.. :o

Ze leti dol na polno. 5min pa bo tuki. Thnx.

Dober tale blog. Bo treba bolj spremljat. Ma kdo kako fajn LED zadevco alpa idejo s kje naj kaj poberem? :D Tist Freetrack se mi zdi fajn stvar.. :o

Freetrack lahko narediš sam doma, malo preglej njihovo stran in dol potegni navodila D.I.Y. - do it yourself, vsebuje tudi tabelco za preračun uporov, ki jih je potrebno dodat med ledice. Navodila so zastonj! Je pa res da si moraš lastit kompatibilno web kamero. Poglej na spisek, jih je kar nekaj, vendar je potrebno nekaterim med njimi odstranit IR filter. Veselo na delo!

Vroooom!