Skoči na vsebino

GTR Evolution

igi

Recommended Posts

• Odgovori 306
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če kdo še nima GTR-Evolution, si ga lahko sedaj zrihta zastonj. Več na bsimracing

Posted Images

Thnx. Bom sprobal ko bom doma.

Dobr bi blo da bi mel cim vec folka tele GTR-EVO (RACE07) MODe,... bi lah nardil tut kakšno hitrejšo ligo, ne samo WTCC... naprimer tale GTR alpa.. GTL mod.

No, konc koncov ma tut GTR-EVO notr GT avte s katerimi bi blo fajn šibat se okol. ;)

Sej men tud ni jasno zakaj se podijo s tistimi formulami v rfactorju. Preveč stvari je treba porihtat da vse skupej deluje. Naj vzamejo F3000 iz Race07 in si naredijo skine od najnovejše sezone in ga pičijo.

Drgač bi pa tud jst bil za kakšno GT sezono....al pa še bolš Radical al pa Caterham sezono. Sam sem imel slabo mnenje o teh vozilih, samo so mi v kratkem času dosti prirasli k srcu.

Sej men tud ni jasno zakaj se podijo s tistimi formulami v rfactorju. Preveč stvari je treba porihtat da vse skupej deluje. Naj vzamejo F3000 iz Race07 in si naredijo skine od najnovejše sezone in ga pičijo.

Tole zna bit zanimivo v novi Race on :arrow: Formula Master

....steamsteamappsrace07 --> Sm notr vrzes UIdata in gamedata, tako da te vpraša, če si sigurn, ker te2 folderja ze obstajata. Daš da za vse, pa bi mogl bit... Čene je pa kak problem z race07...

Ja samo da uidata obstaja gamedata fajla pa ni notri tako da sem probal jih prestavit v vse opcije pa ne deluje tako da lahko zaključimo da z samo igro race07 to ne deluje.

pa si dajal v pravi folder... da nisi slučajno tja v dokumentssimbinrace07.... Zdj sm se spomnu, da gamedata folderja na zacetku sploh ni, ga dodajaš le kadar sam dodajaš mode pa proge.

• 3 weeks later...