PEK 2 291 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 sM instaliral tele porsche + ferrari ... pa jih nimam u meniju? nc jasn Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 Poglej tam pod eno od GT class... Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 2, 2008 Share Napisano November 2, 2008 F1 2008 Mod Prenos Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano November 2, 2008 Share Napisano November 2, 2008 Pobral sam ne vem kako nardit da dela Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 3, 2008 Share Napisano November 3, 2008 Dela----pa tud če nebi :mrgreen: Še bo treba čakat...(površno je) Citiraj Link to post
DenIIs 0 Napisano December 19, 2008 Share Napisano December 19, 2008 A se vam tut dogaja, da igra na online ne teče tako gladko, medtem ko na offline pod istimi vizualnimi nastavitvami laufa brez problema. V čem je finta? a se da to kako odpravit? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 26, 2009 Share Napisano January 26, 2009 DTM 2007 za GTR Evolution (convertirano iz rFactor) Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 BTCC 2008 Mod - Honda Civic The Russian BTCCR Team is working on a British Touring Car Championship mod for RACE07/GTR Evolution. Since the BTCC is run to the same S2000 regulations as the WTCC, the simulation already includes most of the cars needed for the mod. One new model needed is the Honda Civic TypeR and the team has made some stunning progress with that as the previews below show. vir: http://www.virtualr.net/btcc-2008-mod-h ... -previews/ (Če kdo ve, je to slučajno mišljeno že za novo serijo igre BTCC?) Citiraj Link to post
Arnoldio 0 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 A se vam tut dogaja, da igra na online ne teče tako gladko, medtem ko na offline pod istimi vizualnimi nastavitvami laufa brez problema. V čem je finta? a se da to kako odpravit? Pri online igri ima računalnik premike avtomobilov v naprej naštudirane, na internetu pa računalnik ne ve kam se bio kdo premaknil in mora izračunavati sproti. K temu pristavi še delay zaradi pinga in imaš tvoj problem. Probaj znižat nastavitve in poglej kak bo. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 8, 2009 Share Napisano February 8, 2009 BTCC 2008 Mod - Honda Civic (Če kdo ve, je to slučajno mišljeno že za novo serijo igre BTCC?) ne, to dvomim, da je prov nova igra mišlljena za BTCC ... to je samo MOD, tko k zgori DTM mod ... pač tega ne razvija simbin, ampak modderji Citiraj Link to post
vrak 0 Napisano March 9, 2009 Share Napisano March 9, 2009 Ziv,zdele sm si nastimu gtr evolution in mal prej špilu na tipke in mi je igra res všeč.Sedaj pa problem,uklopim volan momo racing pridm u menuje naštimam FF pa to in grem eno testno vožnjo.Ko spelem iz boxa mi avto kr sam od sebe nabije gas,ostalo dela???? Če stisnem bremzo mi bremza čim pa spustim bremzo mi pa spet sam od sebe nažge gas do konca? A bi mogoče kdo vedu kaj je to narobe in kako se reši? Hvala! PS:pa tm u nastavitvah volana k maš throtlee pa brake(une bele črte za testing) če prtisnem brake bela črta zginja(kao dela) če pa stisnem gas pa bela črta ne mrdne??? Citiraj Link to post
igi 51 Napisano March 9, 2009 Avtor Share Napisano March 9, 2009 Morš custom naštimat, pa za vsako os potem posebej poveš kaj dela. Pa če še nisi, naštimej da ne boš imel combined axis (v Logitech profilerju) Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 15, 2009 Share Napisano March 15, 2009 GTR2 za GTR Evolution V2.0 - original GTR2 fizika - vsi avti GT, NGT in 24H Prenos Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 16, 2009 Share Napisano March 16, 2009 Baje naj bi jutri kak krog naredili online(GTR2 mod), pa malo delam okvirno število, kolko naj bi se jih nabralo(kdo ma čas jutri-torek ob 21. uri). Naj bi meli čas 1. Makselj 2. Mejak Marko 3. Mejak Matej 4. Slapar 5. Zupan Citiraj Link to post
Recommended Posts