Skoči na vsebino

GTR Evolution

igi

Recommended Posts

• Odgovori 306
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če kdo še nima GTR-Evolution, si ga lahko sedaj zrihta zastonj. Več na bsimracing

Posted Images

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

BTCC 2008 Mod - Honda Civic

The Russian BTCCR Team is working on a British Touring Car Championship mod for RACE07/GTR Evolution. Since the BTCC is run to the same S2000 regulations as the WTCC, the simulation already includes most of the cars needed for the mod.

One new model needed is the Honda Civic TypeR and the team has made some stunning progress with that as the previews below show.

btcc1.jpg

btcc2.jpg

vir:

http://www.virtualr.net/btcc-2008-mod-h ... -previews/

(Če kdo ve, je to slučajno mišljeno že za novo serijo igre BTCC?)

A se vam tut dogaja, da igra na online ne teče tako gladko, medtem ko na offline pod istimi vizualnimi nastavitvami laufa brez problema. V čem je finta? a se da to kako odpravit? :roll:

Pri online igri ima računalnik premike avtomobilov v naprej naštudirane, na internetu pa računalnik ne ve kam se bio kdo premaknil in mora izračunavati sproti. K temu pristavi še delay zaradi pinga in imaš tvoj problem. Probaj znižat nastavitve in poglej kak bo.

BTCC 2008 Mod - Honda Civic

(Če kdo ve, je to slučajno mišljeno že za novo serijo igre BTCC?)

ne, to dvomim, da je prov nova igra mišlljena za BTCC ... to je samo MOD, tko k zgori DTM mod ... pač tega ne razvija simbin, ampak modderji

• 1 month later...

Ziv,zdele sm si nastimu gtr evolution in mal prej špilu na tipke in mi je igra res všeč.Sedaj pa problem,uklopim volan momo racing pridm u menuje naštimam FF pa to in grem eno testno vožnjo.Ko spelem iz boxa mi avto kr sam od sebe nabije gas,ostalo dela???? Če stisnem bremzo mi bremza čim pa spustim bremzo mi pa spet sam od sebe nažge gas do konca? A bi mogoče kdo vedu kaj je to narobe in kako se reši? Hvala!

PS:pa tm u nastavitvah volana k maš throtlee pa brake(une bele črte za testing) če prtisnem brake bela črta zginja(kao dela) če pa stisnem gas pa bela črta ne mrdne???

Morš custom naštimat, pa za vsako os potem posebej poveš kaj dela. Pa če še nisi, naštimej da ne boš imel combined axis (v Logitech profilerju)

Baje naj bi jutri kak krog naredili online(GTR2 mod), pa malo delam okvirno število, kolko naj bi se jih nabralo(kdo ma čas jutri-torek ob 21. uri).

Naj bi meli čas :)

1. Makselj

2. Mejak Marko

3. Mejak Matej

4. Slapar

5. Zupan