Mr. NB 0 Napisano January 27, 2011 Share Napisano January 27, 2011 Pozdravljeni, Prodam popolnoma nov in še nerabljen, komplet Logitech G27 Racing Wheel. Vse komponente in navodila za namestitev ter uporabo skupaj z programsko opremo, so v še ne odprti originalni embalaži. Seveda dodam tudi račun. Možen je osebni prevzem v Mariboru ali prevzem po pošti, z plačilom po povzetju. V slednjem primeru vso poštnino, ki skupaj z zahtevo za pazlivejše ravnanje z paketom znaša približno 10,00 Evrov (€), plača kupec. Tehnične specifikacije produkta: Povezava! Cena: 285 Evrov (€) Lep Pozdrav! Link to post
UrosL 8 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Mene kar mika, a trenutno ni denarja. Bo pa na voljo v roku enega ali dveh tednov. Sem ze skoraj kupil nov DFGT, a sem si premislil. Ce bo se tedaj na voljo, se priporocam. Lahko tudi pridem v MB po njega, ni problema. Link to post
Mr. NB 0 Napisano February 3, 2011 Avtor Share Napisano February 3, 2011 Ce bo se tedaj na voljo, se priporocam. Vredu, ni problema. Trenutno je volan še na voljo, vsekakor pa bom v kolikor se to spremeni, temo posodobil. Link to post
Mr. NB 0 Napisano February 8, 2011 Avtor Share Napisano February 8, 2011 Komplet je prodan. Ta tema se lahko zaklene ali izbriše. Hvala. Link to post
Recommended Posts