Skoči na vsebino

Karting SloRacing - Raceland Krško [2008]

JeZn

Recommended Posts

Po drugi strani pa bo neko druĹženje,pa Ĺže zdej nabijaĹĄ,se dereĹĄ, se....sej lahko lepo vpraĹĄaĹĄ, pa pomoje tudi Äe se ne moreĹĄ prijavit veÄ zravn, prideĹĄ dol, gledaĹĄ...in vemd a v celem dnevu se bo dalo ĹĄe z kartom voziti vsaj 5h, sej ni samo neko tekmovalnost vredno veÄ kot preveÄ, meni je bolj druĹženje ,pa da se spoznamo itd...jaz ti predlagam sm bolj umirjen ton,pa se bo vse reĹĄilo! :wink:

• Odgovori 212
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tut men se zdi, da je matjazb425 gledu samo 1.stran te teme, zato pa je vzel kot "prijavnico" post od zzare-ta.

Matjazb425, mislim da je napaka na tvoji strani, ker zzare se je prijavil 18 Mar 2008 21:13 ti pa 01 Apr 2008 09:53.

Kam je ĹĄlo pa 14 dni vmes med tvojo in zzaretovo prijavo?

Da te mal potolaĹžim. Po moje bo ostal ĹĄe kar nekaj mest prostih, ker mislim da ne bojo plaÄal Äisto vsi prijavljeni :wink:

Update 17.4.2008

1.) mAxL

2.) McBajs

3.) Volarič

4.) Bačnar

5.) Killer_B

6.) JeZn

7.) Speedboy

8.) Ale

9.) denzy

10.) Žare

11.) play

12.) B_U_R_I

13.) N. Štrovs

14.) J. Štrovs

15.) Joco

16.) Goran Obid

17.) Damjan Jeram

18.) KruhM

19.) Uroš

20.) Gal

21.) igi

22.) PEK

23.) Ma!

24.) Igor Sever

Play, ma fak res, da te tko zajebejo.Ka boš dol bil redar?Ka si v G7 na šihti al sam tko prostovolno pomagaš redarstvo?Lej stvar je taka:

Prijave so do 13.15 in to na Racelandu 4.5.2008

Začetek tekmovanja cca ob 13.40. ali 14.00

Skupno trajanje ˝našega˝ tekmovanja in druženja bo po moje do 15.30 max, glede na sistem dirke.

Bi blo pa bombastično, da bi nadaljeval še naprej po 15.30 uri mogoče s kakim drugim klubom nardimo tekmo.

Mogoče bi se dal kej zment.Pa ga curak gleda, če je treba doplačat 10 Eur za dobro družbo!!

Play, ma fak res, da te tko zajebejo.Ka boĹĄ dol bil redar?Ka si v G7 na ĹĄihti al sam tko prostovolno pomagaĹĄ redarstvo?Lej stvar je taka:

ZaÄetek tekmovanja cca ob 13.40. ali 14.00

Skupno trajanje ËnaĹĄegaË tekmovanja in druĹženja bo po moje do 15.30 max, glede na sistem dirke.

Bi blo pa bombastiÄno, da bi nadaljeval ĹĄe naprej po 15.30 uri mogoÄe s kakim drugim klubom nardimo tekmo.

MogoÄe bi se dal kej zment.Pa ga curak gleda, Äe je treba doplaÄat 10 Eur za dobro druĹžbo!!

ma faking keÄ ej,da mi dobimo Velodorm za zamenjavo 3x na leto,da smo 10 15kom redarji za kolesraske dirke po dolenjski...in datum sm vÄer zvedu, pa mi je neki Ĺžrlo,da je je to toÄno tale datum za slo-racing...res sm razoÄaran in Äe bo taka ura,ker je tudi logiÄna, sicer ob nedeljah sma vem da gokrate renta ĹĄele po 16.00,Äe je pa skupina,kot bo tole,pa zgleda da celo popreje, in Ĺžal pa tudi Äe se zaÄne ĹĄele ob 16.00 h zelo dvomm,da mi nekak rata, ko ne vem do kdaj bomo,en x smo bli 3x, en x sm 2 ali 1x, svaĹĄta res....

mislim da Ĺžal bo namesto mene play, en plac frej...Ĺžaln nadomeĹĄÄat em pa ne more noben,ker za redarstvo jaz letos organiziram,kdaj in kdo in zakaj, ma hudiÄa..

Play, ma fak res, da te tko zajebejo.Ka boš dol bil redar?Ka si v G7 na šihti al sam tko prostovolno pomagaš redarstvo?Lej stvar je taka:

Skupno trajanje ˝našega˝ tekmovanja in druženja bo po moje do 15.30 max, glede na sistem dirke.

Bi blo pa bombastično, da bi nadaljeval še naprej po 15.30 uri mogoče s kakim drugim klubom nardimo tekmo.

Mogoče bi se dal kej zment.Pa ga curak gleda, če je treba doplačat 10 Eur za dobro družbo!!

A zdej maš ti organizacijo čez????

Kolikor jst vem je zadeva znana že od 20 Mar 2008 09:00, ko je bil objavljen post :)

Zadeva se do odvijala 4.5. 2008 na kartodromu Raceland v Krškem. Med 14:00 in 16:00 uro. Briefing je ob 13:15 in je obvezen!

Tebi matjazb425 pa svetujem da malo več bereš forum in poste ;)m ker vse piše in še bo pisalo. Zgleda da se prav zate sedaj odpira mesto...

A zdej maš ti organizacijo čez????

Posluši poba, NIMAM JAZ to prek, preber kdo ma organizacijo prek.Jaz sem sam hotu mal playa potolažt pa mu dat mal upanja da pride vsejen dol.Jasn? :?:

Je pa tko kot je JeZn napisu glede ur.Tko da zsej vemo vsi kuk pa ka.

Glede prostega mesta zelo kul, bomo pa vidl še ka bo naprej.Lakh da pa bomo vsi + še kir več in se dol reorganizira potek samega druženja in vožnje.Če bom bil na seznami lahk not super fajn, za ostalo pa na licu mesta predlogi od vseh, da se bomo lahk VSI MEL FAJN!!!

Kaj to a zdej bomo skupaj z unimi Ferrarijveci al kaj? :?

Matjaž to zdej dela že mal na svojo roko. Mi bomo mel svojo dirko...odpeljal, piknik...ker si verjetn noben ne želi kakšnih komplikacij.

Matjaž nobenih reorganizacij...mi imamo svojo dirko, zdej se pa sam odloč al boš pr nas al pa pr italjanih :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...