matjazb425 0 Napisano May 5, 2008 Share Napisano May 5, 2008 Ja ljudje božji.Žal mi, je ker vam nisem mogu uresničt želje,da bi me usi v rit gledal, saj mam čas 1.8.05 IN TO SAMO PO 3 VOŽNJAH V 8mih mesecih.Preračunajte sami na koliko mesecev se zapeljem po progi.Mam 70 kg pa sem bil prejšnjo nedeljo 3tič na progi v 8mih mesecih. Z vsemi se strinjam, da je ˝šef oz. un ku se dela za šefa˝ PEDERLAJS in PRASE na 800 kubiku!Budala pa kurba ud dreka!!Pa je kao profesionalni voznik v Sloveniji.Skoda,da ste dal 30 Eur za tega dupeta res škoda.To je kradlivc in cegan na 800kubiku.Pa od dans naprej usi 900 km okol njega ok?! Sam mam kar sveže podatke o taki organizaciji, pa da vas potolažim vi ste še čist dober pršl skus. Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 5, 2008 Share Napisano May 5, 2008 Ja bravo Matjaž....kar si še ti, pol je pa deleč tema...pol pa mi pridemo Zaklepam temo, da nebomo res še kakšno društvo odprli....pa še to čast si imel Matjaž, da si napisal tle notr zadnji post...mater maš srečo Link to post
Recommended Posts