mAxL 1 106 Napisano May 5, 2008 Share Napisano May 5, 2008 Fasty Glej mi nimamo nobenga prvenstva z karti...šli smo za druženje! In zdej če vi postavljate dobre čase....bravo...kaj čem druzga rečt Nekateri bodo rekli, da karti grejo,nekateri ne,eni bodo prišli nazaj, nekateri ne...preprosto... Link to post
JeZn 120 Napisano May 5, 2008 Avtor Share Napisano May 5, 2008 Eni ste cist prevec resni vidm. S temi kosilnicami resne čase postavljat pa trenirat itk nima smisla. Točno tako, eni celo trenirajo s temi kosilnicami (Fasty) pa rekorde podirajo... Fasty povej koliko prevoženih minut imaš na Racelandu in kak imaš čas. To je potem relevantno. Ker vsak od nas ima sam včerajšnjih 10 min. Sploh pa namen včerejšnjega dne ni bilo dirkanje, ampak druženje in da se spoznamo. Pa o kartih; ni nujno da so počasni, ker hitrost je relativna stvar , pač je proga taka da ti je s takim kartom na njej dolgčas, predvsem čez ciljno pa gor v levega.... Mene bolj kot karti moti nekej drugega. Jst sm ponavadi mož beseda, če je pa zadeva napisana črno na belem; pol to zame velja :!: Link to post
fasty 0 Napisano May 5, 2008 Share Napisano May 5, 2008 No jaz imam že kar nekaj krogov na Racelandu moj osebni rekord pa je 1.08.16. Je pa res da je na tej stezi zelo važna linija in pravilni vhod v ovinke. Na dveh mestih pa je še potrebna bremza z kombinacijo gasa ker če si tam prehiter te postavi počez in s tem izgubljaš. Moj kolega tudi tekmuje in sva eden za drugim vozila po stezi, pred tem pa tudi sam nisem videl rezultata pod 1. 13 Drugače pa ne vem kaj ste imeli, me tudi ne zanima, vem pa da ob sobotah in nedeljah praviloma ne jemljejo skupin ker je že tako ali tako gužva. Link to post
JeZn 120 Napisano May 5, 2008 Avtor Share Napisano May 5, 2008 Ob predhodni najavi se da. Vsaj tako nam je bilo prvotno rečeno. Kot marsikaj drugega.... Link to post
McBajs 8 Napisano May 5, 2008 Share Napisano May 5, 2008 Brez veze se zdej kregat. Je pa tako fasty: lohk rečeš kar hočeš ampak tele prdopokalce v krškem so mogoče primerne za tisto vaše hotlapiranje(čeprav pomojm še nisi sedel v kakem vsaj malenkost bolj resnem gokartu), za dirko pa tud slučajno ne, sej to ni dirka če sam tišiš do daske pa upaš da boš imel mal boljši kart od unga spredaj al pa zadaj Jest sm imel 1:14 pa bi mogoče lahko se navadil na tisto perfektno linijo če bi treniral cel dan in prišel pol na 1:08, noben pa mi ne bo rekel da je normalno da te na ravnini, ko "tiščiš do konca" (če tistemu dolenjskemu brezupnemu potiskanju pedala za gas malo da ne skozi poden sploh lahko tako rečemo), povsem lagano nekdo prehiti in se odpelje proti obzorju, meni pa nič jasno Link to post
fasty 0 Napisano May 5, 2008 Share Napisano May 5, 2008 No, ne vem. Do nas so bili ok. Jaz sem bil lani na njihovem prvenstvu drugi, pa me ni bilo na podelitev, ker sem zabrkal datume, tako da so mi potem nagrado in pokal poslali po pošti kar se mi je zdelo cool. Če boste za kak dvoboj pa se zmenimo. npr. "liga Sever-Jug" Link to post
KRUH 5 Napisano May 5, 2008 Share Napisano May 5, 2008 ..........Drugače pa ne vem kaj ste imeli, me tudi ne zanima, vem pa da ob sobotah in nedeljah........... No, ne vem. Do nas so bili ok. Jaz sem bil lani na njihovem prvenstvu drugi, pa me ni bilo na podelitev, ker sem zabrkal datume, tako da so mi potem nagrado in pokal poslali po pošti kar se mi je zdelo cool. Če boste za kak dvoboj pa se zmenimo. npr. "liga Sever-Jug" Nas tudi nevem če kej brigajo tvoje zgodbice. Mene osebno sploh NE :!: Link to post
igi 51 Napisano May 5, 2008 Share Napisano May 5, 2008 No, no, sej fasty nič slabega noče, po mojem je tudi on tam obiskovalec, če prav razumem? Je pa seveda tako, da perfektne linije v slabih 10min ne moreš pogruntat, zato so tudi časi taki. Pa tudi razlike med enim in drugim kartom so evidentne, tako kot je že mcBajs povedal. Pa pustimo to, mislim da je malokdo prišel v Krško tekmovat, bolj zato da vidi teammatea ali nasprotnike v živo Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 5, 2008 Share Napisano May 5, 2008 Yep. Eni na Ĺžalost vseeno nismo imeli priloĹžnosti vseh spoznat. MogoÄe kdo, ki ve imena vseh, vzame tisto slikco pa dopiĹĄe ime zravn? Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 5, 2008 Share Napisano May 5, 2008 Vsaj Šimenc bi lohk minimoto prpelev, bi vsaj z tistim se mal pobival Šimenc kje si biv? Link to post
neicko 0 Napisano May 5, 2008 Share Napisano May 5, 2008 No, kar se proge tiÄe, res pohvale - je super, samo ne za take karte. Edino, kar je dalo mal uĹžitka, je bil oprijem v ostrejĹĄih ovinkih (recimo zadnjih 4-5 ovinkov pred ciljem). To, kar ste pa rekl, da karti niso izenaÄeni, pa pomoje ne drĹži Äist - vsaj ne v mojem primeru. Iz zadnjega ovinka sem "prletu" enmu v zavetrje pa ga po ciljni zaÄnem dohitevat in pol zavijem ven in sva se pelala ene 300m vĹĄtric (itak ni nobene toÄke zaviranja na tej stezi), pol me je pa spustu naprej ko je dal mal nogo z gasa, drugaÄ bi se verjetn cel krog vozila en ob drugem. Pa verjetn teĹža posameznika tud vpliva mal na hitrost. Ko sm Ĺže pr hitrosti - se mi zdi, da sem tam na ciljni vidu polĹža kako me u izi prehiteva Pomoje se splaÄa tja prit sam ĹĄe s kakim "777" gokartom al pa kej podobnga. Aja.... nisem vedu, da za pravila razloĹžt rabijo bodyguarda "Äe pokaĹžem ĹĄtevilko, se tukej ustavte...... Äe zletite v pesek, poÄakte, da pridemo po vas!" V glavnem.... upam, da bo drugiÄ boljĹĄe. Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 5, 2008 Share Napisano May 5, 2008 Sej že ta podatek pove vse...da so uni mulčki pred nami, ki imajo 10let in se morjo prov pomatrat de vidjo čez volan vozil 50-52sek....mi pa z tistmi jajci cirka 17 sek počasneje. Pa nej mi pol še kdo reče da je to gokart Proga je pa razred zase....odlična je Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 5, 2008 Share Napisano May 5, 2008 Mah niso izenaÄeni gokarti. Js s svojimi ĹĄvoh 70 kilami sem bil tam med laĹžjimi pa so na ciljni ravnini kar padl mim mene. Tko da ne vem... Ti gokarti bi ĹĄli hitreje, pa majo tisto zajlo za gas tko omejeno, da je Äist odĹĄponana. Äe si mal pocukal, si takoj opazu, da ma ĹĄe mal rezerve. Sej tist rdeÄi gokart ni nÄ drugaÄen, sam bolj lahk na gas prtisneĹĄ. Rumeni (tist za tamale) je pa sam ĹĄe bolj odĹĄponana. Link to post
Berlic Domen 0 Napisano May 5, 2008 Share Napisano May 5, 2008 Kot vidim ste tudi vi nad gokardi v KrĹĄkem malo razoÄarani. Enake stvari so se dogajale tudi nam, ko smo imeli svojo dirko. Tako da na gokarde v Raceland ne grem veÄ. Mislim, da je Logatec za gokarde v Sloveniji ĹĄe vedno zakon. Se pa se 07.05. 2008 odprejo gokardi tudi v Celju. A je za enkrat ĹĄe zelo malo informacij, sploh o progi. http://www.karting-center.si/index.php?page=1 Link to post
bremzy 0 Napisano May 5, 2008 Share Napisano May 5, 2008 Zna bit odliÄno, ker sodelujejo z Karting Logatec. Sploh za 30⏠pride tole: 1. Spoznavanje s pravili 5 min 2. Trening 10 min 3. Kvalifikacije 10 min 4. Dirka 10 min Podelitev pokalov Min. ĹĄt voznikov: 8 Cena na osebo 30 ⏠Potek tekmovanja: 1. Pred priÄetkom vas bomo seznanili s pravili. Odgovorili pa vam bomo tudi na vaĹĄa vpraĹĄanja. 2. Trening za vsakega tekmovalca, ki traja 10 minut. Na treningu se tekmovalec spoznava s progo in karti. 3. Vsak odpelje kvalifikacije, ki trajajo 10 minut. V kvalifikacijah se najboljĹĄi Äas vsakega tekmovalca upoĹĄteva za startna mesta. 4. Na dirki tekmovalci startajo z startnega mesta, ki ga doseĹžejo v kvalifikacijah. 4. Po konÄani dirki razglasitev rezultatov in podelitev pokalov ter penine za prve tri tekmovalce Tekmovanje za 8 tekmovalcev traja pribliĹžno 1 uro. Najraj bi ĹĄel sem novi gokarti hehe. Link to post
Recommended Posts