Skoči na vsebino

Karting SloRacing - Raceland Krško [2008]

JeZn

Recommended Posts

Vsi so se nek pritoĹževali nad poÄasnostjo kartov....sam men je blo pa kr ql :D

Glede na to, da jih je blo kar nekaj bolj poÄasnih, se mi zdi, da so bili karti ĹĄe prehitri :D

Tist majmun nas je pa res nategnu.....lahko bi mu kamion peska Äez progo nasul kot maĹĄÄevanje :D

• Odgovori 212
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ena bedarija od kartov :D Sej proga je super...sm bi rabli tiste karte ko so jih prej vozil :twisted: Drgač pa šef čisti cegan :D Jebat ga...ponovitev Logatec 24.5 :D Smo se pa mal spoznali pa naredili en nedeljski izlet 8)

Super slikca 8) Sever se pa prav vidi da je vzgoitelj...prav malo iztopa od nas mulcev :lol: :mrgreen:

Ja ma res... ne vem zakaj, vendar mene fotoaparati vedno mal povečajo biggrin.gif:D

Sej smo prow ku en srednješolski razred....Štrovs starejši je prfoks, jst vzgojitelj ostali pa mularija biggrin.gif:Dbiggrin.gif Edin Igi bi lohk bu ravnatelj......

Sever, pomojm lohk rečemo da je tole postavljanje pred fotoaparatom tvoja poklicna deformacija :D

Drgač se pa jaz zelo opravičujem vsem, mislim da smo precej več pričakovali, jaz upam da bomo lahko vsi fajn skompenzirali v Logatcu :wink:

P.S.: B_U_R_I kam si nam ušel??

Evo bande :wink:

karting-krsko.jpg

Zdj pa sam ĹĄe nad vsako glavo napisat ime, da bomo vedli kdo je kdo :)

P.S.: B_U_R_I kam si nam uĹĄel??

Bil sm jezn, ker nas je una opica tok nategnla ... to je blo prvo. Čist razočaran, ker so gokarti čist v pizdi. Kot tretje sm mogu it pa še bratca domov inštruirat matematko, ker dans popravla. Sm mislu, da bomo kej prej na vrsti, da odvozmo tisto.

Mogoče se pa v Logatcu vidmo.

Ker alkoholik se je pa s perom v rok sliku... smile.gif Tut za par sekund ga ne spusti iz rok..ccc

No sj vazno da smo se mal druzl, jebat ga ce so bli gokati prehitri za nas pa noben ni upal gas tisat blush.gif Mislim da bi nam dal lah tardece gokarte so bli mal hitrej, tisti glavni tam so pa itak bli eni kekci pa so nas "mal" zajebal. Tak da sem se pol dam furu 3ure za 9min telih kosilnc brumbrum :D

DrugiÄ predlagam da se na stezo podamo kr z auti. :twisted:

Jest pa rajĹĄi ne bom komentiral vÄeriĹĄnega dogajanja v KrĹĄkem ker ne najdem dost lepih besed, da bi jih tukej napisu. Pa sej so Ĺže drugi vse napisal.

angry.gif

Edina dobra stvar je bila to, da smo se spoznal in se mal podruĹžil :D

Jest predlagam drugič Logatec, junija pa v Poreč na 400 kubične 8)icon_twisted.gif....daleč najboljš kar lahko dobiš "blizu" nas :) (pa še zmeri bližje kot Krško :P )

lp. Slučajno sem v nedeljo stal v vrsti na racelandu ko ste se vozili, pa čeprav pregledujem vaš forum na njem ne sodelujem in nisem vedel kam pašete, je pa dejstvo da ste jamrali zaradi časov po prvi vožnji, ker ste se vozili 1.12 . To vam pove da niso krivi karti ampak vaši naduti "šoferji". Sam se peljem 1.08, če pa bi bla štipendija malo višja za več treninga pa tudi 1.07 ni nedosegljivo. Nas je cca 30 ki vozimo in včasih tudi organiziramo kako dirko in smo, po tem kar je bilo videnega v nedeljo, pripravljeni se priključiti vaši ligi na kaki dirki (tudi v Logatcu), vendar bi bila taka "deklasacija" verjetno za vas nesprejemljiva.

:lol:laugh.gif:lol: Eni ste cist prevec resni vidm. S temi kosilnicami resne Äase postavljat pa trenirat itk nima smisla.

Ja. Nism sigurn ampak majo zdej tudi ene hitrejše, baje je rekord 57s,

zakaj pa te niste vozli.

A ste že kej razmislili o ponudbi združitve prvenstva. Naši so vsi "ZA"!

Marko.

Men je samo manjkalo dinamike....vÄasih bi rad spustil gas ali pa koga prehitel s kasnejĹĄim zaviranjem....ne pa da mam gas do daske cel cajt....prehitevanje je potem moĹžno samo z verbalnim dogovorom :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...