JeZn 120 Napisano April 29, 2008 Avtor Share Napisano April 29, 2008 Žare leti na Dansko...tko da tud on žal nebo mogu Če se komu ne da nakazovat, naj mi reče...pa bo meni dal na kartingu (bom dal Žaretu kasneje pol denar-je že nakazal ) Bo PEK namest Žareta. Link to post
McBajs 8 Napisano April 29, 2008 Share Napisano April 29, 2008 Slabo kaže upajmo da se vremenarji motijo http://www.accuweather.com/world-foreca ... ocCode=EUR V find city vtipkajte "Krsko", in stisnite 6-10 day zavihek Link to post
igi 51 Napisano April 29, 2008 Share Napisano April 29, 2008 Hja, bomo videli. To kaže kakor kje. Tle recimo pravi, da bo oblačno http://povezave.kopa.si/Vreme_takoj.html Link to post
JeZn 120 Napisano April 29, 2008 Avtor Share Napisano April 29, 2008 Na temu k jst gledam so dopoldan napovedane plohe, popoldan sončno... Tako da pustmo se presenetit. Link to post
Mai 134 Napisano April 29, 2008 Share Napisano April 29, 2008 no, Äe bo nedelja slabo vreme, potem mislim da je popolnoma nesmiselno se pripeljat v krsko gledat na uro... sicer pa upam da bo lepo Ĺže v soboto & da bo fino toplo & da odpeljemo kvalitetne tekme zanima me, kdo in kdaj gre iz lj v krĹĄko (ob lepem vremenu), in Äe bi bilo moĹžno se mu "priĹĄtulit" zraven... sporoÄte mi prosim, da bom vedu kako in kaj in da se zorganiriam (Äe ne druga na msn bo najbolĹĄ) GL & HF Link to post
PEK 2 291 Napisano April 29, 2008 Share Napisano April 29, 2008 Ja zaenkat ureme kaze da bo bl za en ku**c. Am jah pomoje da bom sou tm mem LJ tut js ane... Tko da ce poves kam pol naprej ko tebe poberem, lahko tut js Link to post
JeZn 120 Napisano May 1, 2008 Avtor Share Napisano May 1, 2008 Pomoje bi blo pametno da se malo zmenimo za prevoze. Da ne bi vsak sam lazil dol... Jst grem iz Idrije, moj brat (še ne ve če bo vozu), Denzy gre z mano pa najbrž še Ale iz LJ. Link to post
matjazb425 0 Napisano May 1, 2008 Share Napisano May 1, 2008 A se lahk da dnar na mestu v KK?Problem je namreč, da ga nimam mogoče nafehtam do nedele(kupu velik materiala za delat garažo,tlakuce...) Link to post
Killer_B 87 Napisano May 1, 2008 Share Napisano May 1, 2008 Zdej Ĺže tud na Pop TV govorijo, da bo slabo vreme Naj se nekdo doloÄi, pa sporoÄi v nedeljo zjutrej, Äe bo zadeva al pa Äe odpade. Link to post
JeZn 120 Napisano May 1, 2008 Avtor Share Napisano May 1, 2008 Hec je v tem da je to vreme full nepredvidljivo... In zaradi tega bomo tudi v nedeljo dopoldan bolj slabo vedli kako bo popoldan. Ravno tako oni težko napovejo kako bo čez 4 dni. Jst spremljam eno vremenarsko stran in se vreme za nedeljo popoldan spreminja vsake pol dneva. Link to post
PEK 2 291 Napisano May 1, 2008 Share Napisano May 1, 2008 Vreme bo cist fajn, tut ce bo kak dezek bo pol urce. Lih tok da bo mal popestril dogajanje na stezi Link to post
JeZn 120 Napisano May 1, 2008 Avtor Share Napisano May 1, 2008 Vreme bo cist fajn, tut ce bo kak dezek bo pol urce. Lih tok da bo mal popestril dogajanje na stezi Se strnjam. A se lahk da dnar na mestu v KK?Problem je namreč, da ga nimam mogoče nafehtam do nedele(kupu velik materiala za delat garažo,tlakuce...) Prnes ne, sam ti pa ne morem garantirat da bo plac Jst vem za pet ljudi k so v špilu... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 3, 2008 Share Napisano May 3, 2008 Ste Ĺže kej nestrpni? Kdo kej spremlja vremensko napoved? V Äetrtek so ĹĄe neki deĹž napovedoval. KakĹĄno je pa zdej stanje? Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 3, 2008 Share Napisano May 3, 2008 Ste že kej nestrpni? Jest bom šov danes prov prej spat, da bo prej nedelja Link to post
Recommended Posts