Skoči na vsebino

Karting SloRacing - Raceland Krško [2008]

JeZn

Recommended Posts

Žare leti na Dansko...tko da tud on žal nebo mogu :( Če se komu ne da nakazovat, naj mi reče...pa bo meni dal na kartingu (bom dal Žaretu kasneje pol denar-je že nakazal :) )

Bo PEK namest Žareta.

• Odgovori 212
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

no, Äe bo nedelja slabo vreme, potem mislim da je popolnoma nesmiselno se pripeljat v krsko gledat na uro...

sicer pa upam da bo lepo Ĺže v soboto & da bo fino toplo & da odpeljemo kvalitetne tekme

zanima me, kdo in kdaj gre iz lj v krĹĄko (ob lepem vremenu), in Äe bi bilo moĹžno se mu "priĹĄtulit" zraven...

sporoÄte mi prosim, da bom vedu kako in kaj in da se zorganiriam

(Äe ne druga na msn bo najbolĹĄ)

GL & HF

Ja zaenkat ureme kaze da bo bl za en ku**c. Am jah pomoje da bom sou tm mem LJ tut js ane... Tko da ce poves kam pol naprej ko tebe poberem, lahko tut js :)

Pomoje bi blo pametno da se malo zmenimo za prevoze. Da ne bi vsak sam lazil dol...

Jst grem iz Idrije, moj brat (še ne ve če bo vozu), Denzy gre z mano pa najbrž še Ale iz LJ.

Hec je v tem da je to vreme full nepredvidljivo...

In zaradi tega bomo tudi v nedeljo dopoldan bolj slabo vedli kako bo popoldan. Ravno tako oni težko napovejo kako bo čez 4 dni. Jst spremljam eno vremenarsko stran in se vreme za nedeljo popoldan spreminja vsake pol dneva.

Vreme bo cist fajn, tut ce bo kak dezek bo pol urce. Lih tok da bo mal popestril dogajanje na stezi ;)

Vreme bo cist fajn, tut ce bo kak dezek bo pol urce. Lih tok da bo mal popestril dogajanje na stezi ;)

Se strnjam.

A se lahk da dnar na mestu v KK?Problem je namreč, da ga nimam mogoče nafehtam do nedele(kupu velik materiala za delat garažo,tlakuce...)

Prnes ne, sam ti pa ne morem garantirat da bo plac :) Jst vem za pet ljudi k so v špilu...

Ste že kej nestrpni? Kdo kej spremlja vremensko napoved? V četrtek so še neki dež napovedoval. Kakšno je pa zdej stanje?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...