Skoči na vsebino

Karting SloRacing - Raceland Krško [2008]

JeZn

Recommended Posts

• Odgovori 212
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1.) mAxL

2.) McBajs

3.) Volarič

4.) Bačnar

5.) Killer_B

6.) JeZn

7.) Ale

8.) denzy

9.) Igor Sever

10.) B_U_R_I

11.) N. Štrovs

12.) J. Štrovs

13.) KruhM

14.) Uroš

15.) Gal

16.) igi

17.) Ma!

18.) PEK

19.) Mitja Bonča

20.)

21.)

22.)

23.)

24.)

Evo, iztekel se je rok plačila za predprijavljene. Trenutno je odprtih še 5 mest, tako da navali narod. Sedaj je ob prijvi potrebno plačati na moj TR. Lahko pa tudi na roke nekje v Idriji

PS: Če ima kdo firmo in bi si rad naredil stroške za reprezentanco nej mi sporoči ;) da je jst zmenim z Domnom če je mogoče na firmo napisat račun.

JeZn dej prosim Äim prej zvedi, kdaj zaÄnete dol uniÄevat asvalt, ker se bom probal organizirat in priti dol, pa tudi eÄ Äist na koncu, ma morm vas videti malo, hvala ti! :wink:

JeZn dej prosim čim prej zvedi, kdaj začnete dol uničevat asvalt, ker se bom probal organizirat in priti dol, pa tudi eč čist na koncu, ma morm vas videti malo, hvala ti! :wink:

Ja pa, sej pravm, če druzga ne boš pa ja vsaj na piknik prišel ki bo sledil po motanju tistih prdalic :)

mislim da mi mogoÄe celo rata, nekej do 14.00h bi mogu bit frej, res ne obljubim,pa vseen pridem,Äe bo frej mesto ali ne, upam da bo, plaÄal bi kr v roke, ker res 100% ne vem, upam da mi rata....icon_twisted.gif:twisted::twisted:

Žare leti na Dansko...tko da tud on žal nebo mogu :( Če se komu ne da nakazovat, naj mi reče...pa bo meni dal na kartingu (bom dal Žaretu kasneje pol denar-je že nakazal :) )

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...