Skoči na vsebino

Karting SloRacing - Raceland Krško [2008]

JeZn

Recommended Posts

Play, ma fak res, da te tko zajebejo.Ka boš dol bil redar?Ka si v G7 na šihti al sam tko prostovolno pomagaš redarstvo?Lej stvar je taka:

Prijave so do 13.15 in to na Racelandu 4.5.2008

Začetek tekmovanja cca ob 13.40. ali 14.00

Skupno trajanje ˝našega˝ tekmovanja in druženja bo po moje do 15.30 max, glede na sistem dirke.

Bi blo pa bombastično, da bi nadaljeval še naprej po 15.30 uri mogoče s kakim drugim klubom nardimo tekmo.

Mogoče bi se dal kej zment.Pa ga curak gleda, če je treba doplačat 10 Eur za dobro družbo!!

A zdej maš ti organizacijo čez????

Posluši poba, NIMAM JAZ to prek, preber kdo ma organizacijo prek.Jaz sem sam hotu mal playa potolažt pa mu dat mal upanja da pride vsejen dol.Jasn? :?:

Prvič jez nism zate noben poba. Drugič, zgleda iz tvojga posta to čist organizacijsko in prav nič tolažilno, tako da se ti ni treba dret čez cel forum. Mislim da ni lih tragedija, če kdo ne more pridet. Konec koncev se potem zate odpre mesto.

Pa kešn apaurin uzem, ker res deluješ živčno. Kako bo šele na dirki?

• Odgovori 212
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ma kdo je to bitje "matjazb425". - kolkr je tip vsiljiv bo še kšno nesrečo naredu na kartingu če ne bo glih zmagu vsega.....Al je v živo majstr bolj krotek.tongue.gif

Fant--to je zabava--gre za druženje in dobro voljo...če tega ne zaštekaš ne bo glih v redu...---boš pokvaru zabavo.

Ej, do kdj je treba dat âŹâŹâŹ? Priznam nisem bral vse strani nazaj... :) Pa Äe bo deĹž?

Mislim, da do konca tega tedna.

Äe bo pa deĹž, bomo pa nek pod streho zapil ves denar :lol:

Zadnji "updejt" plačnikov:

1.) mAxL

2.) McBajs

3.) Volarič

4.) Bačnar

5.) Killer_B

6.) JeZn

7.) Speedboy

8.) Ale

9.) denzy

10.) Žare

11.) play

12.) B_U_R_I

13.) N. Štrovs

14.) J. Štrovs

15.) Joco

16.) Goran Obid

17.) Damjan Jeram

18.) KruhM

19.) Uroš

20.) Gal

21.) igi

22.) PEK

23.) Ma!

24.) Igor Sever

Če bo dež so opcije tri (no dve bolj verjetne) - čeprav bo takrat sigurno lepo vreme :) :

- da zadevo vseeno izpeljemo; da vidimo če tisti ki so dobro vozili WTCC po dežju, obvladajo tudi kart v dežju :twisted:

- da zadevo prestavimo

- da se vrne denar

Če kdo misli da bom vzel denar in šel sam kam na morje mi niti na pamet ni prišlo ;)

- da zadevo vseeno izpeljemo; da vidimo Äe tisti ki so dobro vozili WTCC po deĹžju, obvladajo tudi kart v deĹžju :twisted:

Tooo! icon_twisted.gif Pa ĹĄe na slick gumah, se bo vsaj vidlo kdo je taprav pa kdo ne. Sam verjetn Staut ne bi bil za to :wink:

mislim d av deĹžju en spuĹĄÄa kartov gor, Äe imam prav, sicer pa vsi drugi na lastno roko lahko trenirajo, lahko se pa motim...

roko na srce, bi bil lepĹĄi suh dan, da se kaj konkretno pogovorimo in meni bi zelo pasalo,da se prestavi, drugaÄe pa vseen maj junij je baje napovedan zelo hudo vroÄ mesec oz. 2...bomo vidl kaj bo...

Ka hudiča ste se na mene zdej spravl!?!???!!!

Do tistga, ku je play povedu da ma redarstvo sem se usem OPRAVIČU, ker je pršl do napake na seznamu JASNO SVEM???

Ne derem se po forumu, da vam bo tut to jasn ampak sem PREDLAGU sam to, da mogoče nardimo neko štih probo mini hitre tekme (primer: naši 4 najboljši proti unim 4 najboljšim glede na to da nas bo velik ljubiteljev tega športa dol).

NISEM PA ZAHTEVU Ja????? Pa tut noben organizator nisem, dal sem samo predloge za dobro družbo, da tut playa vklopmo nazaj. Očitno so vam kolegialnost,pomoč.... tujke.

Sem za to, če bo slabo vreme, da se prestavi.

Ka hudiÄa ste se na mene zdej spravl!?!???!!!

Do tistga, ku je play povedu da ma redarstvo sem se usem OPRAVIÄU, ker je prĹĄl do napake na seznamu JASNO SVEM???

Ne derem se po forumu, da vam bo tut to jasn ampak sem PREDLAGU sam to, da mogoÄe nardimo neko ĹĄtih probo mini hitre tekme (primer: naĹĄi 4 najboljĹĄi proti unim 4 najboljĹĄim glede na to da nas bo velik ljubiteljev tega ĹĄporta dol).

NISEM PA ZAHTEVU Ja????? Pa tut noben organizator nisem, dal sem samo predloge za dobro druĹžbo, da tut playa vklopmo nazaj. OÄitno so vam kolegialnost,pomoÄ.... tujke.

Sem za to, Äe bo slabo vreme, da se prestavi.

P.S Chill out. :lol:

Ka hudiÄa ste se na mene zdej spravl!?!???!!!

Do tistga, ku je play povedu da ma redarstvo sem se usem OPRAVIÄU, ker je prĹĄl do napake na seznamu JASNO SVEM???

Ne derem se po forumu, da vam bo tut to jasn ampak sem PREDLAGU sam to, da mogoÄe nardimo neko ĹĄtih probo mini hitre tekme (primer: naĹĄi 4 najboljĹĄi proti unim 4 najboljĹĄim glede na to da nas bo velik ljubiteljev tega ĹĄporta dol).

NISEM PA ZAHTEVU Ja????? Pa tut noben organizator nisem, dal sem samo predloge za dobro druĹžbo, da tut playa vklopmo nazaj. OÄitno so vam kolegialnost,pomoÄ.... tujke.

Sem za to, Äe bo slabo vreme, da se prestavi.

sigurno se bomo vsi ohladili ob tem filmÄku

sigurno se bomo vsi ohladili ob tem filmÄku

matjazb425 ne se sekirat madona, jaz sm skor vsak vieknd na Racelandu, Ĺže ta petek bom spet......

sej Äe bo deĹž se najbrĹĄ res prestavi...pomoje, ĹĄe sam ne vem....

Äe pa meni rata do 15.00 biti frej,vas pa pridem pogledat vsaj, se mal nasmejat kako boste karte sukal... 8)

Ka hudiča ste se na mene zdej spravl!?!???!!!

Do tistga, ku je play povedu da ma redarstvo sem se usem OPRAVIČU, ker je pršl do napake na seznamu JASNO SVEM???

Ne derem se po forumu, da vam bo tut to jasn ampak sem PREDLAGU sam to, da mogoče nardimo neko štih probo mini hitre tekme (primer: naši 4 najboljši proti unim 4 najboljšim glede na to da nas bo velik ljubiteljev tega športa dol).

NISEM PA ZAHTEVU Ja????? Pa tut noben organizator nisem, dal sem samo predloge za dobro družbo, da tut playa vklopmo nazaj. Očitno so vam kolegialnost,pomoč.... tujke.

Sem za to, če bo slabo vreme, da se prestavi.

sigurno se bomo vsi ohladili ob tem filmčku

sigurno se bomo vsi ohladili ob tem filmčku

matjazb425 ne se sekirat madona, jaz sm skor vsak vieknd na Racelandu, že ta petek bom spet......

sej če bo dež se najbrš res prestavi...pomoje, še sam ne vem....

če pa meni rata do 15.00 biti frej,vas pa pridem pogledat vsaj, se mal nasmejat kako boste karte sukal... 8)

Ti si edeni frend tle.Da bo še to jasn.Očitn sam ti veš kaj sem htel.Bok

PS:Tut se počasnej voz ku moja mama.Jaz sem svojga puntota 1.9.JTD 95KM gor spustu je pipal asvat pobi! PIPAL ASVALT!!!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...