Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Sandi, kar hitro me bote ujeli, ne skrbet... [jezik12] Te "starejše" proge, ki jih res poznam hudo dobro, so mi v veliko veselje, saj nerabim izgubljat časa s spoznavanjem in iskanjem limita...verjetno je še kar rezerv tudi v setupu, imam skoraj identičen iz bahraina...

[owje] Marko ne bomo te hitro ujeli,ker je še nekaj časa je pa proga odlična kot že vsa leta na TV tokrat v F1 SLORACING zame prvič in se veselim dirkanja z konkurenti, ki jih je 23,tako,da bom moral kr dobro trenirat še posebej za dirko cas 1 xx 023---- 222 litrov No zdej pa počasi v Planico po rekord. Dirkaški pozdrav pa brez incidentov dokler se ne vrnem.HEHE [owje] juhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Planica Planica snežena kraljica. [owje] Uredil - mrhar

Včeraj sem malo treniral, da se spoznam z progo in z 100l in soft gumami 1,30,00, lepa proga, ograja blizu steze, ni oproščanja, če narediš napako. Se bo pa tu spet pojavilo ena dilema(sekanje ovinkov), da vas malo razjezim [ok].

Jaz nikjer nism opazil, da bi bil sekanje ovinkov problem, ker kjer koli pretiravaš dejansko izgubljaš na času kot pa da bi kaj pridobil. Seka se lahko edino v tisti hitri kombinaciji levo in desno pa še to je problematičen samo vstop v to kombinacijo, ker če pri izhodu sekaš se ti ne piše dobro tako kot meni lansko leto, ko sem zaradi tega odstopil.

Problem zna bit edino v prvem ovinku, ker ostali so res taki, da mogoče rata enkrat mimo, drugič pa je že vprašanje če boš še imel to srečo. Torej dolgoročno se definitivno ne splača sekat. Sicer pa tako kot doslej, za vse je enako.

Neki sem treniral in prišel do 1.26.x, soft z nekaj bencina za par krogov.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...