Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Jaz sem imel radiator na 4 zavore pa na 3, in je šlo brez problema. Boost sem si nastavil na 3, med dirko pa sem ga večkrat spremenil, nekaj krogov sem ga imel tud na 1, pa nisem imel nobenih problemov.

Sem pa izredno vesel, da sem prvič odkar dirkam prišel tako daleč na kvalifikacijah 3 mesto :shock:, na štartu sem malo zadremal in izgubil veliko mest, potem pa sem še imel nesrečo z Mitjo v 6 krogu [wall], šel v bokse, dal trdo zmes pnevmatik in odpeljal ostalih 51 krogov na teh trdih pnevmatikah in končal na 5 mestu, tako da z optimizmom zrem v novo sezono.

Moje mnenje pa je tako kot sta omenila Trošt in Vodičar,da na štartu ne smes nabijat gasa,ker ti motor umre slej ko prej kot meni prvič.Drugače pa sem vozil z medium,ki do so mi zdržale 18 krogov potem pa vse do 40-ega kroga tako ,da sem bil v boxsih samo 2x radiator sem imel 3, boost 3 brake 3 pa ni bilo nobenih problemov.lp

Jaz sem čisto normalen, zdaj če pa ti nisi, ne jokaj tukaj.. Nevem, kje v celem posnetku mojega dirkanja si ti videl kje kako nevarnost od mene.. Tam za Silvota(Silvoja, kakorkoli) pa neboš nič rekel, ko me je začel v zid not rivat (tam pri boksih), da sem MORAL malo v njega zavit, da sem si vsaj tolko placa naredil, da sem lahko normalno peljal? Mislim, svašta..

• Downvote 2

Mitja! Tam si ti dobesedno zabremcal, Kunčič se ti je komaj izognil in zlomil prednje krilce in še eden izmed HRT! Vedno ko se ti kje pojaviš, so problemi! Namesto da nas prepričuješ, se elegantno umakni!

EDIT: ne tam v bližini boksov ko si ti govoril, ampak tam po šikani v 1. sektorju, ko si izgubil zadnje krilce zaradi prej omenjenega incidenta.

• Upvote 1
  • Downvote 1

LOL.. kaj morem res vsakemu posebej napisat kaj se je zgodilo??? IZ VOLANA SE MI JE IZTAKNIL KABEL ZA PEDALE!!!!.. JASNO??? Ali kaj vam je? Mislim.. To je višek. in ja, vi kar usekajte po minusih, me sploh ne skrbi, tudi če bo -100 pri ugledu pisalo.

• Downvote 1

Pritiskal na gas? kako? če se je kabel ven štekal več gasa nisem mogel dodajat in da sem "skapčil" da je kabel ven, sem potreboval kako sekundo, 2 in Kunčič je bil že v moji "riti"..

Ja saj ka pa naj dam plus za to, da sem že ene 3x napisal, da se mi je kabel iztaknil ti pa še vedno pišeš o nekem bremzanju pa kaj ti jaz vem kaj?

p.s: hvala tudi tebi.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...