Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Guest Anže Nose

ja, se strinjam s SchumacherM...lihkar sva bila na serverju, obema se je ustavilo pri 1:12, ko je bila pa prejšna nastavitev gum, je šlo pa za šalo pod 1:10...v vožnji se zelo čuti, pa tudi v času... bi mogoče dali nazaj stare nastavitve gum?

Anže, Bračič.. Če sta počasnejša lahko krivita le sebe. Gume so čisto iste kot so bile prej. Če ne verjameta si poglejta .tbc fajle. [ok] Edino kar je drugače je le poraba goriva. Anže drugače pa malo dvomim, da je šlo ravno za šalo pod 1.10, ker sem samo dva zaenkrat vidu, da sta se peljala pod 1.10.. Je pa res da bo en mini popravek, ker smo včeraj odkril da kazenske kile za TC ne primejo in smo zdej drugače rešil zadevo.

LP!

Guest Anže Nose

hm, dam glavo :D probaj it ti... res, ker včeraj sem še peljal 1:9.7 vsak krog, danes pa, isti setup, obraba gum je nenormalna, pride do 145'C v prvem hitrem krogu pri SS, kar pa mislim da prej ni doseglo... predlagam da probaš, da se prepričamo...

Guest Anže Nose

Anže, Bračič.. Če sta počasnejša lahko krivita le sebe. Gume so čisto iste kot so bile prej. Če ne verjameta si poglejta .tbc fajle. [ok] Edino kar je drugače je le poraba goriva. Anže drugače pa malo dvomim, da je šlo ravno za šalo pod 1.10, ker sem samo dva zaenkrat vidu, da sta se peljala pod 1.10.. Je pa res da bo en mini popravek, ker smo včeraj odkril da kazenske kile za TC ne primejo in smo zdej drugače rešil zadevo.

LP!

hitro si rekel, da ne verjameš... lahko vidi administrator čase kako?

ker sem peljal 1:9.9, sem celo slikal, a kaj ko sem rfactor moral še enkrat naložit, drugače pa je potem v nadaljevanju šlo do 1:9.7

častna!

meni s temi gumami še vedno gre pod 1:10, ali pa nisem dobro dal not, poraba je pri meni 3.55l na krog, nevem no. Ne morem pa najti nobenega serverja, ker mi tam v listi serverjev piše ka je ta rfactor kao potencialno nevaren. Ma kdo kakšno idejo?

Guest Anže Nose

hitro si rekel, da ne verjameš... lahko vidi administrator čase kako?

ker sem peljal 1:9.9, sem celo slikal, a kaj ko sem rfactor moral še enkrat naložit, drugače pa je potem v nadaljevanju šlo do 1:9.7

častna!

post-1483-0-38057300-1299609401_thumb.jp

Guest Anže Nose

Sem učeraj probal s temi gumami in se pelje isto kot prej, ker so itak iste [wall] Balažič, pravilno si dal notri, ker če nebi bi imel porabo manj kot 3l. Potencialno nevaren? wtf?

LP!

pri meni isto, ko daš JOIN, zelo dolgo nalaga, potem pa piše "matchmaker did not respodn", ne najde nobenega serverja

LP!

Kaj se je pa spremenilo ali dodalo za kile in koliko se jih dobi za tc in ostalo.

Soster za tc mislim da je bilo misleno 60 na med in 50 low ali pa (50),(40) sam na zalost ni prjelo :D , tako da bo danes novi popravek da bo vse delal tako kot more =)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...