Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Jaz sem parkrat probal. Dostikrat je za vsak mod posebej nastavljeno. Na začetku mi je vedno vse zje*al, zato sem obupal. Nazadnje sem probal z armarolijem in mi ni bilo glih všeč. Enim pač je. Kot je Gregor rekel, je najboljše probat :)

Danes sem na novo postavu comp pa še vedno trese v cocpitu tako ,da ne vem kva je še treba postoriti,da ne bom več škilu. [smoke] Pa ni problem v škiljenju,ampak preveč trese cocopit.hvala za odgovor.lp f1

Uredil - mrhar

Mene pa zanima ce ste za, da bi vseno imeli Bahrain 16 marca ? Lahko naredimo glasovanje ali pa samo povejte svoje mnenje o temu ?

Jaz sem za Bahrain! :D , ker na forumu se nc ne [guns]:D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...