Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Hja ... jaz ne vem... gledal sem loge vseh session-ov od Torka in samo jaz in Rok + še nekdo smo mel skoz brez TC... vsem ostalim se je zapisal v log... Tako da če tole ne dela prav tud dvomim da kile prav razporeja...

• Upvote 3
  • Downvote 1
  • Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Hehe a zato k sem povedal kako je bilo sem dobil sloves -1 .... Svaka čast tistemu, ki mi ga je pritisnil [Joj]

Popravljeno :D

Drugače pa Kanada 1.16,3; Istanbul 1,28 z soft in 8 krogov benza,... torej gre še dol... enako verjetno Kanada... Vse seveda TC OFF :P ...moram podražit... hehe

• Upvote 1
  • Downvote 1

Še nekaj... kako je z obrabo in dolžino dirke?

Sicer sem prvi poročal o obrabi, vendar kolikor sem zdaj spremljal na serverjih ki so bili nastavljeni na 3x se to že kar dobr obrablja.

V realni F1 naj bi set medium zdržal med 1/3 in 1/2 dirke (Our aim is to get to around 100 to 150 kilometres per set.).

Kaj ko bi meli za take stvari glasovanje, ko pač bo, tako kot je bilo to lani in se potem skupaj odločimo za vse take stvari. Tako ne bo nobenih polemik kaj je kdo hotel in ni... naj ljudstvo odloči, če se že prilagajamo povprečju.

Še nekaj... kako je z obrabo in dolžino dirke?

Sicer sem prvi poročal o obrabi, vendar kolikor sem zdaj spremljal na serverjih ki so bili nastavljeni na 3x se to že kar dobr obrablja.

V realni F1 naj bi set medium zdržal med 1/3 in 1/2 dirke (Our aim is to get to around 100 to 150 kilometres per set.).

To je bilo lanske leto. Letos ko gume dela pirelli se bojo zelo obrabile in bo bistveno vec postankov.

Pirellijev športni šef Paul Hembery je izdal:

Po uvodnih testiranjih v Valencii in Jerezu, je prvi vtis novih pnevmatik italijanskega proizvajalca Pirelli dokaj dober. Edina pripomba leti le na previsoko obrabo. "To je bil naš cilj in ekipe so si ravno to tudi želele," je povedal športni šef Pirellija Paul Hemberey. "V določenih situacijah bi bila obraba prevelika in s tem ne bi dosegli naših ciljev." V Jerezu Pirelli testira predelane pnevmatike srednje zmesi. En komplet naj bi po besedah odgovornih zdržal med 100 in 150 kilometri.

Vse kaže, da s strategijo enega postanka v boksih v letošnji sezoni ne gre več računati. "To želimo tudi doseči," tako Hembery. "Sedaj nimamo več postankov za dolivanje goriva, temveč le še za menjavo pnevmatik. Upamo, da bo zanimivo." Povrhu pa želijo Italijani izdelati občutnejšo razliko med mehko in trdo zmesjo pnevmatik. "Ne bomo imeli več primera, da bo med obema zmesema razlika le nekaj desetink sekunde, v našem primeru bo najmanj pol sekunde na krog."

Razvoj novih pnevmatik je zaključen, sedaj gre le za to, da te nove pnevmatike tekom testiranj tudi predstavijo ekipam. V Barceloni naj bi vsem moštvom predstavili dokončno dirkalno pnevmatiko. Potem, ko je Bridgestone v preteklosti obe različni zmesi pnevmatik barvno razlikoval, so tudi pri Pirelliju poskrbeli, da bodo gledalci brez težav videli razlike. Kako natanko bo to izgledalo pri njih, Hemberey še ni želel izdati.

Tako da naj kr ostane na 3x ali pa damo na 4 bomo testali pa bo , ko bo mod cel narejen

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...