Marenator 32 Napisano February 11, 2011 Share Napisano February 11, 2011 rok te razumem...in imaš nek point. Pri armaroliju je bilo tako, da če si vozil z TC low, si bil avtomatsko 1-2 sec počasnejši. In sem bil prisiljen voziti z TC off, če sem želel na vrh, oz blizu vrha. In je ta oteženost dirkalnika pri TC low odlično delovala. Kateri je vozil z TC low se pač ni mogel boriti za top 10, ker enostavno ni šlo hitreje! Nevem kako je sedaj pri tem modu, koliko ti oteženost prinese na času. Bi pa bilo dobro, da bi bilo razmerje nekako tako kot pri armaroliju. Treba se pa tudi zavedat, kot je gregor rekel, da liga ni top of the top, da ne vozijo sami super talenti, da bi lahko dali vse na off. Verjamem pa, da bo liga, če bo šlo tako naprej, kmalu to postala. Link to post
FBR18 112 Napisano February 11, 2011 Share Napisano February 11, 2011 Enako upam tudi jaz... to pa lahko postane le če se bo zmanjševalo uporabo pomagal... (naslednji korak bi bil dovoljeno max samo low TC)... magar šele sredi sezone... Link to post
Adri 622 Napisano February 11, 2011 Share Napisano February 11, 2011 En nasvet: Naredite par deset lepih krogov s Formulo Armaroli brez tcja (po ledu na nordšlajfeju ) in vam garantiram, da vam bo potem prav vse voziti ku keks. Mene resnici na ljubo tudi moti tc samo za štart, ampak dobro, če ga bodo imeli ostali prižganega ga bom pa tudi jaz vklopil pa ga nato pred prvim ovinkom izklopil. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 11, 2011 Avtor Share Napisano February 11, 2011 Balažic, Rok,.. Vklopite si TC še na štartu. Če bi bilo po moje, bi imeli na štartu še Launch Control, da bi bili štarti še bolj varni, ker se mi zdi brezveze, da zaradi ene mejhne napakice na štartu nekdo uniči dirko sebi pa še 5 drugim. LP! Link to post
Adri 622 Napisano February 11, 2011 Share Napisano February 11, 2011 Gregor pravš tako kot se je tebi zgodilo v Monzi ane. Hec Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 11, 2011 Share Napisano February 11, 2011 Na jetra mi gre ker vsi govorite da je TC off hitreje, vse loge ki sem jih pregledal pa skoraj VSI razen mene in Roka (in še nekdo katerega se zdajle ne spomnim) ste vozili s TC = 1, več pa tud server ni dovolil. Pa da se razumemo... ne moti me da TC je... u bistvu mi gre bolj v nos da se govori da je TC off hitrerje vsi pa vozite na vsaj na low... jaz sem včeraj sprobal in TC na low je hitrejši kot TC off...Še posebaj po parih krogih....Počasneje je le TC medium in high.. Grega : Moje mnenje ni bilo napisano z namenom da bi provociral... Bolj se mi zdi provociranje da pišete kako vozite na OFF v logu pa vidim nekaj drugega... kot bi me imeli za bedaka ..... Tole je bil moj zadnji post na temo TC... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 11, 2011 Avtor Share Napisano February 11, 2011 Po dežju sem sam vozil z TC low, in če bo dežna dirka bom vejretno vozil z TC medium. Priznam, ker po dežju res drsi za znort. Če je steza suha, ti častim pivo, če me kdaj dobiš da sem uporabljal TC Link to post
Marenator 32 Napisano February 11, 2011 Share Napisano February 11, 2011 za presek... Kake ste vozili kaj čase v Istanbulu!?Jas sem odpeljal sedaj kakih 10krogov(TC off) in se je ustavilo pri 1.29.2. Sicer še gre nekoliko hitreje ampak toliko, da vidim kje sem. Na testiranjih nisem vozil kaj veliko in nevem niti kako mi gre ta mod... Link to post
Adri 622 Napisano February 11, 2011 Share Napisano February 11, 2011 Marko jaz sem postavil nekaj podobnega. Kaj pa v Kanadi po suhem? Se je uspelo komu spustit pod 1.17? Link to post
Marenator 32 Napisano February 11, 2011 Share Napisano February 11, 2011 no dobro, če sem z adrijem nekje tukaj, pomeni, da sem blizu vrha ! mam malo časa, medtem ko spremljam testiranja v jerezu(ps.: po včerajšnem "alarmu" pri mercedesu(tako se je večina bala), danes schumacher zaenkrat prvi s časom 1.21.4), tako da še grem odpeljat malo kanado... vam javim Link to post
Grega Balazic 295 Napisano February 11, 2011 Share Napisano February 11, 2011 istanbul imam 1:28.3, da se pod 28 Link to post
KOKL 223 Napisano February 11, 2011 Share Napisano February 11, 2011 Suuuuumiiiiiiiiiiii 1:20.352 aja ne testih mislim Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 11, 2011 Share Napisano February 11, 2011 Po dežju sem sam vozil z TC low, in če bo dežna dirka bom vejretno vozil z TC medium. Priznam, ker po dežju res drsi za znort. Če je steza suha, ti častim pivo, če me kdaj dobiš da sem uporabljal TC Zmenjeno BTW... v Torek ko ste vozili pri meni si imel tudi po suhem tc =1 Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 11, 2011 Avtor Share Napisano February 11, 2011 Po suhem tc=1? Ni variante.. Mogoče kakšen krog če sem samo preveril, kako si nastavil server. Drugače pa nikoli ne vozim s tcjem, razen na štartu, pa še to v armaroliju ne, ker ti boljš potegne če si brez.. Je pa nevarnost, da se ti zgodi neki podobnga kukr se je men v Monzi Link to post
Adri 622 Napisano February 11, 2011 Share Napisano February 11, 2011 Mislim, da za tc ne kaže ta file vedno prav. Link to post
Recommended Posts