Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

saso, kile se dolocijo v hdv. Avtomatsko se ti doda recimo 30kg za tisti cas ko ga uporabljas. Lahko preizkusis pri armarolijo, ko bos imel koncno nizjo za kmh ali dva z tc.. Niso to take vrste kil kot pri race seriji. Tc ostaja, ce ga uporabljate je to stvar vsakega posameznika. Zzavedati se morate, da nikoli ne bo za vse prav in dobro.. Treba je skleniti nek kompromis, in to je omogocen tc z dodatnimi kilami, ki te recimo na krog upocasnijo za slabe pol sekunde, kar nanese + nekaj mest na kvalifikacijah, pa se nekaj fore imas za kaksno napako.. Ce vas pa to tako moti pa naredte in furite po svoje. Pa brez zamere, k dons sm zaddn izpiit nareduu, su na par pirovv pa sm mal tecn :)

hehe ni panike... tako kot sem napisal v prejšnjem postu... Pire si pil pa si tečen.... dej še kakšnega zame... boš vidu bo boljš ko prideš v naslednji stadij alkoholizirantosti :)

Pa čestitike za narejen izpit [ok]

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

se tudi jaz strinjam z gregorjem ker sem tudi sam lani vozil z tc-em pa mi ni bilo jasno kako sem tako počasen,letos sem začel brez v armoroliju in razlika je očitna,sem prcej hitrejši sploh na pospeševanju.tako ,da mi je vseeno kdo kako vozi jaz osebno zdej vozim brez in rezultati so tu. [ok] pa čestitam za izpit še kakega name spij.

Uredil - mrhar

ne v tvojem primeru je boljša kvantiteta :)

Pa dejmo nehat okol tega... rekel ste TC bo na medium, jaz pač imam pomisleke in to je to...

Bi pa rad videl nekoga ki bo na dežni dirki (če bo kakšna) konkurariral brez TC meni, ki bom imel vklopljenega, pa tistih 30 kil gor al pa dol :)

Sam če prav razumem lahko znotraj istega kroga daješ on in off.. in imaš 30 kg + samo dokler je TC on ?

Če moja domneva drži bo tole taktiziranja s TC-jem da crkneš... hehe shortcut za TC se seli na volan :)

Aja, lani ste vedno uporabljal TC za štart... dobr da je kdo kaj rekel. Vprašanje kje vse se potem še taktizira...

Men osebno, ki sem za realno F1 in da voznik nekaj pokaže od sebe, je TC medium naravnost smešno...To potem vsak šolar pelje ki ma 5 min cajta.

Ne vem, jaz res ne vidim kje točno je logika, da se jaz je*** in treniram zato da nekdo potem pride in vsak ovinek odpelje z polnim gasom za na koncu 3 desetinke slabši čas, kar je na dirki direkt zanemarljivo. To je za moje pojme povsem nelojalna konkurenca.

Škoda ker nimam časa, samo ne mi rečt da je po dežju enako z medium TC ali brez.... ne nategvat. Po suhem, kar sem sprobal, lahko čist vsak ovink tiščiš poven gas ne glede na brzino... Torej ne more bit po dežju enako če je pa ravno speljevanje iz ovinkov daleč najtežje in ravno to sem komentiral med kanado da iz počasnih ovinkov samo drsi kot po ledu... in nisem bil edini enakega mnenja..Torej kakšna je potem logika da sploh imam dežno dirko med letom?!? ...:|

ja pol se pa vozi z medium al pa low men je vseeno bo dirka povedale svoje.čudn mi je da nobene nisem zmagal lani k sem pol sezone vozil z medium.

Uredil - mrhar

Takole je fantje.... kar se tiče mokre Kanade ki ste jo vozil pri meni sem pogledal kaj ste imeli vklopljeno... tko da ...

Hvala Gregor, nisem vedel da se res vse to vidi [it][ok]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...