FBR18 112 Napisano February 10, 2011 Share Napisano February 10, 2011 Ne, na dezju pa po nobeni logike whatsoever ne moreš bit hitrejši brez TCja... Nisem bil zastonj 5sec v Kanadi za Mrharjem I Guess. Za moje pojme je low čist dost popuščanja. PS: Sicer se pastrinjam z vsem kar je napisal Matjaž, seveda s to razliko da je potem low TC čist dost... PPS: Ta mod je katastrofa za štartat... torej tam TC pridobi KERS X2!!! Link to post
KOKL 223 Napisano February 10, 2011 Share Napisano February 10, 2011 Am Mrhar pa jaz sva vozila tc off s tem da je bil Mrhar se 1 s hitrejsi od mene! Tako da nocm poslusati kako je tc on hitrejsi. Da ne bo kdo zastopil da se kar koli hvalim! Hocem samo povedati da je velika razlika TC off pa TC on oziroma da si z TC on zelo pocasnjesi! Rok ti se pa ne sekiraj in vozi na off pa bo vse vredu! Link to post
Grega Balazic 295 Napisano February 10, 2011 Share Napisano February 10, 2011 Server IP: 164.8.205.3 Proga: Kanada, po možnosti še lahko belgijo, turčijo Gume 3x Bencin normalno Link to post
FBR18 112 Napisano February 10, 2011 Share Napisano February 10, 2011 Kolkr sem jaz poslusal je vozil z. Sicer pa nisem se sprobal ampak bom, kolk dejasnko prisparas na gumah.. ker ce bomo meli 2x ali 3x obrabo bo to se kako pomembno na kolk postankov bos sel. Sicer pa tako kot je Muren rekel, brez TC je možnost napake veliko večja oz. daleč največ napak je ravno zaradi pospeševanja... torej je očitna prednost... 30kg pa pri tem modu poslabša čas za komaj par desetink na krog. Po eni strani težimo čimbližje F1 in realnosti, po drugi strani pa gremo na drugih področjih povsem kontra temu. Jaz sem v bistvu do danes mislil da vsi vozim brez TC-ja... Link to post
Grega Balazic 295 Napisano February 10, 2011 Share Napisano February 10, 2011 Nekaj sem moral uredit, zdaj bi moralo najti. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 10, 2011 Share Napisano February 10, 2011 Jaz sem tud za TC off... če jaz pri vseh svojih obveznostih najdem čas da natreniram na off pa mulci ne morejo ? Kaj je potem to prvenstvo za vse in vsakogar,sam da je donator pa se 2x prikaže na treningu ?!?!? To s kilami se mi pa zdi ... ehh... ker neki nabijate... najprej težite da je TC počasnejši... ja zakaj pa jim potem dajete kile, da bojo še BOLJ počasni ? Me pa zanima kje se najde ta famozni log kjer piše kdo je vozil s TC in kdaj se ta log gleda... Prepričan pa sem, da tisti, ki so resni bi natreniral tud TC off, tisti ki pa niso pa jim lahko date še eno velko milko z lešniki pa jih po 3 dirkah itaq ne bo več.. Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 10, 2011 Share Napisano February 10, 2011 Če bi bila brez lešnikov, bi še razmislil Jaz kar lepo tiho čakam, da se odločite, potem bom pa pač vozil kar bo... cilj je 3x loss of control ali manj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 10, 2011 Share Napisano February 10, 2011 Če bi bila brez lešnikov, bi še razmislil Jaz kar lepo tiho čakam, da se odločite, potem bom pa pač vozil kar bo... cilj je 3x loss of control ali manj LOL.... ok se popravim Milka po izbiri Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 10, 2011 Avtor Share Napisano February 10, 2011 lansko leto smo lepo videli, kako je ce folka nima tcja. Predvsem zaradi odstopov smo se odlocili da bo tc medium. Tako bo tudi letos! Pika! Za vse je enako, tako da ga lahko VSAK uporablja kolikor in kadarkoli si to zeli! Na startu ga pa itak vsi uporabljamo in smo ga uporabljali tudi lansko leto!!!! Ce ga ti nisi pa to ni moj problem.. Loge se dobi v userdata/ime/log Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 10, 2011 Share Napisano February 10, 2011 Ste ga uporabljali vsi ? In kje ste imeli kile ? Jaz ga nisem niti enkrat samkrat ! Men je vseeno če ga boste imeli ali pa ne... sam ne zdi se mi fer do tistih ki so/smo ves čas brez TC. PIKA ! Link to post
Big_Boy 14 Napisano February 10, 2011 Share Napisano February 10, 2011 se strinjam Gregor ker potem eni (v to se tudi jaz štejem) potem na dirki vse zajebemo drugim ker nismo navajeni brez tc vozit tak da je to vredi da je na medium pa itak si dosti slabši brez tc tak da ni nič prednosti Sašo če voziš brez tc to je čist tvoja izbira pa stvar tak da PIKA ! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 10, 2011 Avtor Share Napisano February 10, 2011 saso, kile se dolocijo v hdv. Avtomatsko se ti doda recimo 30kg za tisti cas ko ga uporabljas. Lahko preizkusis pri armarolijo, ko bos imel koncno nizjo za kmh ali dva z tc.. Niso to take vrste kil kot pri race seriji. Tc ostaja, ce ga uporabljate je to stvar vsakega posameznika. Zzavedati se morate, da nikoli ne bo za vse prav in dobro.. Treba je skleniti nek kompromis, in to je omogocen tc z dodatnimi kilami, ki te recimo na krog upocasnijo za slabe pol sekunde, kar nanese + nekaj mest na kvalifikacijah, pa se nekaj fore imas za kaksno napako.. Ce vas pa to tako moti pa naredte in furite po svoje. Pa brez zamere, k dons sm zaddn izpiit nareduu, su na par pirovv pa sm mal tecn 1 Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 10, 2011 Share Napisano February 10, 2011 Eh... men je vseeno naredte kar hočete... u končni fazi sem jaz samo uporabnik te lige... Se je pa moje mnenje okoli kvalitete te lige mal spremenilo.. ampak who cares Link to post
Recommended Posts