Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Kako je pa letos z damage-om in TC, itd...?

Za damage mi je vseeno ampak pri TC bi bla pa logika da vsi vozimo na off... sploh ker se pri tem modu zelo teško dobro speljuje z mesta.

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Jas bi pustil tako kot je. Sploh novincem in manj izkušenim pride to prav. Pogojno bi izklopil TC, če si z ali brez isto hiter, kot je bil to primer v RTFju. Drugače si pa itak hitrejši brez vsega, tako, da ne vidim neke težave v tem.

tc ostaja na medium zaradi novincev. Ko smo lani spremenili iz low na med so bile dirke bolj izenacene in mislim, da je namen vseh, da so dirke zanimive.

Problem menjavanja mostev (rezerve) je gpcos, zato lahko vsak nastopa samo za eno ekipo. Ce bi bilo mozno drugace bi imeli tako kot je predlagal adri.

Glede patcha.. Skoda k me dones ne bo doma :/..

Mal povejte kako je.. Kaksna slikca, novi avti?:)

miro.. Rf2 bo zunaj recimo enkrat aprila.. Kar nekaj casa bo trajalo, da se pojavi kvaliteten f1 mod in proge, zato bomo letosnjo sezono verjetno odpeljali z rf1..

Ok... potem se bo pač za štart dirke vkloplo TC, ravnotako po dežju.

V bistvu se ga bo splačalo met skos vklopljenga na ful zarad obrabe gum... bedna fora če se gremo realnost...

lej rok, tut lan je blo tko in letos bo isto. Ce bi rad vozu s tcjem pol voz tko.. Jest zase pa se za 10 drugih vem d bomo vozil brez, oziroma bomo startal z njim. Kar se pa tice obrabe gum si malo mimo ustrelil, ker s tcjem fases dodatne kile, kar poveca obrabo gum in zavor ;)

Ma ne lej... zdle sem sploh prvič probal kako to zgleda in na medium lahko tiščiš gas čez cel ovink... kr neki... Ne vem... za moje pojme je za začetnike dost low (sicer nisem probal ampak glede na medium...)... medium se pa res pelješ kot po traku.

Zdaj sem šele pogruntal kako ste se peljal 5sec hitrej "Shumi" style po mokri kanadi... jst se pa je*** brez TC-ja... to ni nobene logike.

PS: Kako pa nabijas kile in kako se ve kdo pelje s TC-jem?

Ne vem pa kako se ve kaj bolj pili gume... kile ali wheel spin... kolkr jst vem wheel spin mnogokrat bolj.

• Upvote 1

kile so v hdvju, kdo s cim vozi se vidi v logih..

Lej rok, ne skrb za to.. Bomo ze poskrbeli, da bojo pomoci pravilno obtezene, ker zdele niti ne vem ce sploh so.. Recimo v armaroliju je tc med +30kg. Tc bo ostal na med, ti pa kr vozi na off, ni treba skrbet, da bi bil nekdo hitrejsi od tebe samo zaradi tcja..

Ja wheel spin ze.. Samo kolikokrat ti jih pa zavrti pr temu modu?? Lej.. Tc ostaja, ce koga to moti naj ga pac uporablja. Ne bo spet tako kot lani, ko jih je v prvih 5 krogih pol odstopilo!!!

TC off si veliko hitrejsi! tudi v dezju!

TC - medium sem vedno vozil in se mi je zdelo kot da vozim po tirih razultata pa nobenga =) Tako da 100% je tc on zelo pocasnejsi pa ceprov ga lahko do konca tisis samo te enostavno bremza!

Roka verjetno bolj to moti, da si veliko bolj podvržem delanju napak brez TCja, kokr pa z vklopljenim TCjem. Oba imata po svoje prav. Brez veze je imet neke dirke, če jih brez TCja po treh krogih 10 odstopi. TC pa ni v vseh primerih najbolj poštena rešitev.

Vseeno se bolj nagibam k temu, da ostane tako kot je bilo do sedaj. Se je dost dobr obneslo.

• Upvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...