Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Uf škoda

Q1 2 mesto, v samem krogu še nekaj rezerve.

Q2 sem se malo zakalkuliral, nalijem samo za en hiter krog. Hiter krog daleč pod pričakovanji, celo sekundo počasneje.

Dirko začnem z soft gumami, tu sem malo mimo pihnil mimo, ker enostavno nisem mogel prehitevati, kot sem pričakoval. v 11 krogu nataknem mediumke, v drugem pa soft. Drugače pa dirka polna prehitevanja in polna adrenalina. Veliko dvobojev in prehitevanja. Po dirki me je vse bolelo, komaj sem se zavlekel v posteljo, seveda prej en hladen po grlu in spat. Edino žal mi je bilo, da nisem mogel prehitet Anžeta, Anže, dobra dirka. Drugače pa končno, da nisem na dirki naredil nobenega premeta in salte na sami stezi. Kljub 7 mestu sem z dirko nekako zadovoljen že zaradi veliko dvobojev in to fer dvobojev [ok] . Čestitke vsem, ki ste končali.

Guest Anže Nose

Q1: meni ni bilo nič jasno, odpeljem 1.26.5 in sploh popravim PB za več kot pol sekunde! 2. oz 3. mesto

Q2: 1.27.2 glede na dosežek iz Q1 slabo --->8. mesto

Race(HARD-MEDIUM):

Katastrofalen start, izgubim nekaj mest, po nekaj ovinkih pa se peljem na 10. mestu. Po nekaj krogih mi uspe prehiteti L. Bedenika in J. Vodičarja, 8. mesto. Nato se pridružim skupinici treh(Rihter, Kunčič, Mesarič). Imel sem borbo z Rihterjem, kateri se pa presneto ni in ni dal(lepi manevri). Potem v nadaljevanju dohitim Silva, pred katerega mi v 4. ovinku celo uspe priti za nekaj momentov, vendar se je kmalu zapeljal na svojo pozicijo kar preko mojega bolida(ping). Nekje na sredini dirke se peljem na 4. mestu, vendar naredim v 2. šikani napako in padem nazaj na 7. mesto(edina napaka na dirki).

V nadaljevanju sem se peljal celo na 10. mestu, kar me je malo čudilo. Sledila je misija Silvo Kunčič, 10 krogov je peljal za mano od 0.5s-2s. V 33. krogu odpelje v boks, jaz pa odreagiram v 34. Ne tvegam in netaknem MED. Pridem spet pred Silva, pred mano pa ob izhodu kar lepa skupinica treh bolidov(Balažic, J.Vodičar, Bedenik). Nekaj krogov pred koncem komaj prehitim Balažica--->7. mesto.

Pred mano pa sta 5 krogov pred koncem vozila (+2 sekundi)Bedenik in J.Vodičar, ki sta bila svojo borbo praktično celo dirko. Naredim napako in skoraj prepustim borbo in samo čakam konec. Nato pa se ponudi priložnost v 2. šikani proge, J.Vodičar in Bedenik naredita manjšo napako in mi naredita prostor, tako da se samo zapeljem med njima na odlično 5. mesto. Komaj zdržim še tisti krog, živčki in spet dobra uvrstitev, veliko točk!

že 6. zaporedno do točk! :D[dance] [dance] [dance]

• Upvote 1

sponzor.jpg

UAE.gifYas Marina

Datum dirke: 16.11.2011, 20:00

Dolžina kroga: 5.554 km

Dolžina dirke: 227.714 km (41 krogov)

Trening: 20:00-20:50

Kvalifikacije 1: 20:50-21:00

Kvalifikacije 2: 21:00-21:05

Dirka: 21:15

Rezultati 2009!

Rezultati 2010!

Rezultati 2011!

Statistika Abu Dhabi 2011!

PRENOS PROGE!

xw3-abu.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=axHsas5e8qU

Uredil - sennas
  • Upvote 4
Guest Anže Nose

Dirka se začne podnevi, konča se ponoči. Na sredini bo prehod iz dneva v noč. Tudi za testne dirke 10 krogov je nastavljeno, da je nekje na sredini že noč. :)

wuaaa, kulsko :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...