reno 37 Napisano October 19, 2011 Share Napisano October 19, 2011 Se pravi ce na koncu izvoza povozim rdec robnik ni panike? Link to post
Adri 622 Napisano October 19, 2011 Share Napisano October 19, 2011 Jaz vam priporočam, da greste čimkasnej direkt na linijo ker še vedno ima (nepisano) ''prednost'' tisti ki vozi po progi. Pi*da sej je lepo po robniku in med izletno cono prostorček, da zapeleš na stezo no. Link to post
sennas 1 040 Napisano October 19, 2011 Share Napisano October 19, 2011 Če boš butnu enga zarad tega Mesarič, verjemi da bo kazen. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 19, 2011 Avtor Share Napisano October 19, 2011 Robnik naj bo meja in pika! Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 19, 2011 Share Napisano October 19, 2011 Predlagam, da se natančno dogovorite, glede na to, da so nekateri to sezono dobivali kazni zaradi povožene črte pri izhodu iz boksov - takoj se lahko najde nekdo, ki bo začel komplicirat Link to post
Adri 622 Napisano October 19, 2011 Share Napisano October 19, 2011 No pa je šel ves trud u pi*ko mate*no zaradi pof*kane kokoši od babe. Ravno v prvem krogu dirke pred največjim zaviranjem more klicarit, pol pa še ne razume kaj pomeni če prekinem in te še ene 3krat pokliče. Ugasneš mobi (medtem zgubim zarad tega par pozicij, ko bi ukamot bil lahko med vsaj petimi), pokliče tuml mojo sestro (bog vedi kje je fasala cifro) in začne še ta težit nej se javim. Pol pa še nič takega ni bilo, mislim... Nekateri so res tako tumasto sebični, jao. Drugače pa obakrat v quali pb, štart tak tak, spredaj so se malo rukali. Je pa res, da nisem vsaki dan v klobčiču s Trošt in Vodičarjem... uglavnem eno vlko vlko vlko sra*je! Link to post
reno 37 Napisano October 19, 2011 Share Napisano October 19, 2011 Ma dej prokleti speed limiter fak off!!! drugo dirko zapovrstjo mi prokleta prehitra voznja skozi bokse pokvar dirko. Proklet volan ka dvakrat prime tipka in potem mi vklop zatem pa takoj izklop speed limiter prokleto sranje. Ce bi blo pomojem bi te proklete kazni ukinl ka sam kvar dirko folku pa nic drugega. Prefuram 400 krogov, da nakoncu taka bedarija unic dirko. V resnici je to samo zato, da ne zbijejo folka ne pa za brez veze ne vem kaj mamo mi te smrdljive kazni vklopljene. 2 2 Link to post
Grega Balazic 295 Napisano October 19, 2011 Share Napisano October 19, 2011 Cilj povratka je bil izpolnjen. Top 10 v Q in R. Pravzaprav celo več kot sem mislil, saj sem v Q osvojil 6. mesto, čeprav nisem dosegel PBja in za Glavačem zaostal debelih 1.5 sekunde. Bo treba popraviti kvalifikacije. Štart in uvodni del dirke: stalnica - Mark Webber sindrom. Padem na 13. mesto in z mukoma pridem nazaj na 6. mesto le krog in pol pred koncem. Vmes sem lovil Noseta iz 8 sekund (oba sva imela Hard pnevmatike - predvidevam), nato je uspeŠno obranil vse moje napade, nato se odločim 1 krog prej v bokse da bi s hitrejŠim časom priŠel pred njega. Pozabim odklopit popravilo avta in stojim 10 sekund. Pridem spet 8 sekund za Noseta, do konca so Še 9 krogi in sem Šel na vse ali nič, vmes se zavrtim, me prehitita Vodičar junior in Kralj. Z Kraljem sva imela odlične borbe, njega je težko prehiteti, zato sem poskusil z elementom presenečenja in sem uspel priti pred njim, nato me čez 30 sekund lag poŠlje za njim in na mojo srečo je naredil napako in sem uspel Še enkrat prehiteti. Kralju so na koncu gume poŠle - se mi zdi, a meni so tudi Softke pol kroga pred koncem izgubile oprijem in se imal zahvaliti sreči da sem osvojil 6. mesto, čeprav mislim da je bilo 4. dosegljivo. Po dolgem času sem z užitkom vozil in upam da bo tako tudi ostalo v prihodnje. PS. Čestitam prvim trem in Gregorju, ki kot kaže zabija poslednje žeblje v krsto TroŠtu. 1 Link to post
denis 38 Napisano October 19, 2011 Share Napisano October 19, 2011 Q:Tako kot sem pričakoval 12P čeprav je na začetku kazalo bolje R:Odličen štart po sredini sm jih prehitel ene par.Potem je bilo napetih 7 krogov nisem delav nobene napake.In potem spet solo vožnja.10P Nejc in Jan sta bila veliko hitrejša kot js drugače bi ble še lepše akcije Res dobra dirka in napeta in še osvojil sm prve točke 1 Link to post
Guest Anže Nose Napisano October 19, 2011 Share Napisano October 19, 2011 Ma dej prokleti speed limiter fak off!!! drugo dirko zapovrstjo mi prokleta prehitra voznja skozi bokse pokvar dirko. Proklet volan ka dvakrat prime tipka in potem mi vklop zatem pa takoj izklop speed limiter prokleto sranje. Ce bi blo pomojem bi te proklete kazni ukinl ka sam kvar dirko folku pa nic drugega. Prefuram 400 krogov, da nakoncu taka bedarija unic dirko. V resnici je to samo zato, da ne zbijejo folka ne pa za brez veze ne vem kaj mamo mi te smrdljive kazni vklopljene. vidim da imaš isti volan kot jaz. Ker ene tipke primejo dvakrat(ker moraš bit zelo pazljiv kako klikneš sploh) ti predlagam da daš to "sranje" na L2 oz. R2 tipko. Tak ti bo še najmanj problemov delalo Link to post
PEK 2 291 Napisano October 19, 2011 Share Napisano October 19, 2011 Najprej čestitke Vodičarju, lepo me je ugnal. Q super krog in Pole. Race: Ne štartam najbolje in zapeljem avto proti notranji strani, da bi zaprl Vodičarja in njegov TC/KERS start . Sem pogledal replay, mogoče sem ga celo malo preveč, ampak mislim da sem pustil prostor za en avto vštric in se potem vrnil nazaj na sredino steze... vsekakor zanimiv štart za še kakšen ogled. Tudi komisarski. No, obdrzim 1. mesto in se odlepim od zasledovalcev, nakar oddidem v box na taktiki med/med/med, ki pa se izkaže za napako. Vodičar s trdimi gumami ostane na stezi in za nekaj sekund v vodstvu vse do njegovega 1, mojega 2. postanka. Ko pridem z boxa je zaostanek 3 sekunde. Vem, da moram pritiskat kot norc, ampak ze takoj naredim napako za 1.5sec. Pravzaprav mojo edino na dirki (če ne štejemo taktike.) No, Vodičarja ujeti v 13 krogih za 4,5sekunde ni mačji kašelj in spet končam na tem nehvaležnem 2. mestu, spet manj kot sekundo za vodilnim. ZNORU!!! Bo treba drugič mal več krogov nardit pa probat kakšno drugo taktiko, če bom hotel bit 1. Link to post
Guest Anže Nose Napisano October 19, 2011 Share Napisano October 19, 2011 Q: 8. mesto R: (Hard-Soft)dober start, po prvem krogu že na 5. mestu se mi zdi, na katerem sem se peljal zelo dolgo časa, večino dirke. Imel sem precej borb z ostalimi, vendar se mi zdi, da sem večkrat igral vlogo branilca pozicije. Torej, imel sem dela z Mesaricem, Balazicem, Janom Vodicarjem, Kraljem, Novakom; tudi s Trostom s katerim sva se dvakrat zagledala ko je izpeljeval iz boksev, seveda si nisem želel preveč ubadati z njim, ker vem da bi prineslo več slabega kot dobrega ... torej 10 krogov pred koncem se odpravim v bokse po soft in upam da Balazic ni pridobil toliko, da bi me prehitel, saj je šel krog pred menoj na postanek. No, na srečo ob izhodu ugotovim, da še vedno držim 5. mesto. Sledila je misija Janovljak(kakih 3 sekunde pred mano, ko sem se spet odpravil na pot ), sam predvidevam da je bil na medium gumah, tako, da sem ga lovil krog po krog po nekaj desetink. Bil sem po parih krogih že na slabih dveh sekundah, ko 6. krogov pred koncem v ovinku povozim neko živalco(tako mi je bilo sporočeno) in sledi efekt banane, me zanese in lepo ode sprednje krilce. Sicer bo sledila tožba organizatojrem ker ne znajo poskrbeti za dejavnike na katere dirkači ne moremo vplivati, vendar bolečina ostaja XD. Torej šle so realne sanje o "nesrečnem" 4. mestu v tri pisane marjetice...---> 8. mesto sicer pa ne preveč zanimiva dirka, sploh ne tako kot predhodna, ampak useeno, nove točke!! [dance] Link to post
Grega Balazic 295 Napisano October 19, 2011 Share Napisano October 19, 2011 A zdej dobim kazni ker mi tam zgleda niso upoštevali pit stopa? Link to post
sennas 1 040 Napisano October 19, 2011 Share Napisano October 19, 2011 Če si ga opravu, potem ne. Link to post
Recommended Posts