Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Jao sej ni DX9 vse. Dejansko imaš tudi v špilu (tako kot vsakem normalnem) grafiko za nastavljat. :) E ti moj Janeze.. hehe. Zdej pravš bo pa letelo, razni Trošti pa Glavači in Vodičarji te bodo samo še v rit gledal. Haha :D

Tezka proga ampak za zacetek kr uredu sam trening ce bo cajt dovolu.Zaenkrat 1 37 667 prazen poln 1 42 3xx pa še se da. Sam cakam tazaresne da pokazejo svoj talent. :D

Uredil - mrhar

Se vidi, da se bliža zima, takrat je udeležba večja. Zaradi tega imamo WTCC in iRacing prvenstvo pozimi. Sicer pa pohvalno, da se vas je tudi čez poletje nabralo toliko kot se vas je. Pri WTCC bi najbrž vozilo 5 ljudi :)

Se mi zdi da s tole progo dela kar supr glede FPS. Ni neki načičkana za brezveze, not je tisto kar rabiš, okol pa itak sam ena satelitska slika se mi zdi. Proga res lepo narjena in na izi in FPS od 200-300 ko ni drugih na stezi. Še več takih bi moglo bit.

• Upvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...