McLaren90 0 Napisano September 30, 2011 Share Napisano September 30, 2011 jst bi pa prosu za pomoc kr ne morem in ne morem ustimat kersa in drs krilca.... napise mi nek error da manka ena datoteka... pa se tv stil ce mi lahko kdo svetuje kako ustimat.... sem dol potegnu pa use naredu tko ku pise pa se zmer ne dela oziroma se vedno navadni stevci od rfactorja... Link to post
McLaren90 0 Napisano September 30, 2011 Share Napisano September 30, 2011 ubistvu bi rabu, ce kdo ve kje dobiti, v celoti tv stil z kersom in drsjem + kers in drs.... HVALA! Link to post
MirO 67 Napisano September 30, 2011 Share Napisano September 30, 2011 Za to kar iščeš ima Prunn plugin. Samo je samo vizualno(kers +drs) Dobiš ga na rFactor central Link to post
Marenator 32 Napisano September 30, 2011 Share Napisano September 30, 2011 Ok, dal texture detail na high in dela kot treba... Na hitro odpeljal 3 kroge, čas 1.35,1! Tako, da pod 1.34 bo verjetno šlo! Ste že postavili kakšne čase? Link to post
Adri 622 Napisano September 30, 2011 Share Napisano September 30, 2011 Pri tem modu KERSa in DRSja ni. Vizualno, torej tv style, pa imaš tukaj. v1.500 verzija je zadnja, mislim pa da, če želiš da ti dela moraš imeti instalano še 1.0 verzijo, oz. eno od prejšnjih... sicer pa v strica googla utipkaj: rfdynhud prunn Link to post
sennas 1 040 Napisano September 30, 2011 Share Napisano September 30, 2011 Proge, ki bodo najverjetneje prišle v poštev do konca sezone (možni so manjši popravki): - Yeongam (povsem nova verzija izide 1.10.2011, vir: VirtualR) - Indianapolis (v kolikor bo izglasovana) - Yas Marina - Interlagos To naj bi bilo to za letos, če bodo spremembe, bo javljeno in napisano kot do sedaj v prvem odgovoru teme o progi. Link to post
denis 38 Napisano September 30, 2011 Share Napisano September 30, 2011 Pride kdo trenerat? Se kdo kej spomne kok ste mel krilca lani? Link to post
Guest Anže Nose Napisano September 30, 2011 Share Napisano September 30, 2011 jaz sem probal včeraj par krogov in mi je uspelo 1.34.0, tam okol 32.x se bo vrtelo za pole se mi zdi... Denis, jaz imam mensezdi tam okol 20 krilca. Odvisno kako tebi paše, moje je 23/20 Link to post
Adri 622 Napisano September 30, 2011 Share Napisano September 30, 2011 Anže poglej ZS, pa sporoč odgovor. Link to post
sennas 1 040 Napisano October 1, 2011 Share Napisano October 1, 2011 Ker je bilo nekaj povpraševanja po vodiču Mateja Fekonje, ga prilagam. 2 Link to post
denis 38 Napisano October 2, 2011 Share Napisano October 2, 2011 Hvala Trošt :wink: Zdej pa akcija Link to post
gojzer 126 Napisano October 2, 2011 Share Napisano October 2, 2011 Sem se veselil Suzuke, do zdaj sem fural RFT verzijo, ki ja bla dosti bolj prijazna. Na naši pa cuka, robniki triky, pesek na vozišču, pa še polno lukenj. Nikakor ne morem nastavit avta tako da vsemu zadostim. Bo kr zanimivo na dirki. Link to post
mrhar 102 Napisano October 2, 2011 Share Napisano October 2, 2011 (urejeno) Tut men je Suzuka poleg Spa-ja najljubsa proga tako ,da upam po moji formi , ki se dviguje nadejam pesenecenju na stopnicke----lani smola z netom me je ven vrgel ,ko sem bil ze sesti tako,da upam ,da bo letos bolje .Je pa proga odlicna z veliko zahtevnihmi ovinki in veliko grbinami zato bo tukaj zelo pomembna nastavitev avta.Se ze veselim te dirke in dobre uvrstitve ob enem,stopnicke bodo zakon hehe. Uredil October 2, 2011 - mrhar Link to post
denis 38 Napisano October 2, 2011 Share Napisano October 2, 2011 Pride kdo mal trenirat? js sm že gor Link to post
reno 37 Napisano October 4, 2011 Share Napisano October 4, 2011 Sem se veselil Suzuke, do zdaj sem fural RFT verzijo, ki ja bla dosti bolj prijazna. Na naši pa cuka, robniki triky, pesek na vozišču, pa še polno lukenj. Nikakor ne morem nastavit avta tako da vsemu zadostim. Bo kr zanimivo na dirki. Jaz sm vceraj mal fural in moram reci, da nisem imel takih problemov kot ti. Motijo me edino nekateri robniki, ki se jih je bolje izogibati. Je pa res uzitek vozit po suzuki. Vceraj sem po dolgem casu dejansko uzival ob voznji se posebej skozi dvojni S. Casi niso ravno primerljivi, ker sem vozil s 50l goriva. Cas, ki sem ga dosegel je bil 1.36.0xx vendar sem dejansko ze veliko hitreje vozil, ampak mi ni uspelo brez napake odvozit. Verjetno bi koncal nekje pri nizkih 1:35 ali pa visokih 1:34. Link to post
Recommended Posts