Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

jst bi pa prosu za pomoc kr ne morem in ne morem ustimat kersa in drs krilca.... napise mi nek error da manka ena datoteka... pa se tv stil ce mi lahko kdo svetuje kako ustimat.... sem dol potegnu pa use naredu tko ku pise pa se zmer ne dela oziroma se vedno navadni stevci od rfactorja...

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Pri tem modu KERSa in DRSja ni. Vizualno, torej tv style, pa imaš tukaj.

v1.500 verzija je zadnja, mislim pa da, če želiš da ti dela moraš imeti instalano še 1.0 verzijo, oz. eno od prejšnjih...

sicer pa v strica googla utipkaj: rfdynhud prunn

Proge, ki bodo najverjetneje prišle v poštev do konca sezone (možni so manjši popravki):

- Yeongam (povsem nova verzija izide 1.10.2011, vir: VirtualR)

- Indianapolis (v kolikor bo izglasovana)

- Yas Marina

- Interlagos

To naj bi bilo to za letos, če bodo spremembe, bo javljeno in napisano kot do sedaj v prvem odgovoru teme o progi.

Guest Anže Nose

jaz sem probal včeraj par krogov in mi je uspelo 1.34.0, tam okol 32.x se bo vrtelo za pole se mi zdi... Denis, jaz imam mensezdi tam okol 20 krilca. Odvisno kako tebi paše, moje je 23/20

Sem se veselil Suzuke, do zdaj sem fural RFT verzijo, ki ja bla dosti bolj prijazna. Na naši pa cuka, robniki triky, pesek na vozišču, pa še polno lukenj. Nikakor ne morem nastavit avta tako da vsemu zadostim. Bo kr zanimivo na dirki.

Tut men je Suzuka poleg Spa-ja najljubsa proga tako ,da upam po moji formi , ki se dviguje nadejam pesenecenju na stopnicke----lani smola z netom me je ven vrgel ,ko sem bil ze sesti tako,da upam ,da bo letos bolje .Je pa proga odlicna z veliko zahtevnihmi ovinki in veliko grbinami zato bo tukaj zelo pomembna nastavitev avta.Se ze veselim te dirke in dobre uvrstitve ob enem,stopnicke bodo zakon hehe. [iz]

Uredil - mrhar

Sem se veselil Suzuke, do zdaj sem fural RFT verzijo, ki ja bla dosti bolj prijazna. Na naši pa cuka, robniki triky, pesek na vozišču, pa še polno lukenj. Nikakor ne morem nastavit avta tako da vsemu zadostim. Bo kr zanimivo na dirki.

Jaz sm vceraj mal fural in moram reci, da nisem imel takih problemov kot ti. Motijo me edino nekateri robniki, ki se jih je bolje izogibati. Je pa res uzitek vozit po suzuki. Vceraj sem po dolgem casu dejansko uzival ob voznji se posebej skozi dvojni S. Casi niso ravno primerljivi, ker sem vozil s 50l goriva. Cas, ki sem ga dosegel je bil 1.36.0xx vendar sem dejansko ze veliko hitreje vozil, ampak mi ni uspelo brez napake odvozit. Verjetno bi koncal nekje pri nizkih 1:35 ali pa visokih 1:34.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...