Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Mclaren90 dodaj me na msn (ga imaš v mojem profilu) pa klikni in ti povem popolnoma vse kar te zanima. Ker nenazadnje sem tudi jaz tisti, ki testira in pomaga novincem. :)

Luka na private treningu nimaš nastavljeno porabo bencina in gum takšno kot je na serverju oz. v ligi. Tam imaš vse normalno, na serverju pa je to vse nastavljeno na x3 če se ne motim. Torej je recimo obraba pnevmatik 3x hitrejša. :)

p.s. hehe Gregor si nabira pluse, da ga jaz nebi ulovil. :D Tudi v tem elementu se očitno obeta huda borba za vodstvo. :D hahah. Če naju kdo ulovi dobi za gajbo pira, ker si jo bo zares zaslužil. :D[Jel2]

Uredil - Adri
  • Upvote 2
Guest Anže Nose

ko sem hotel podeliti obema en plusek in obdržati tesno borbo do konca sezone je sledila napaka... Adri ga je še prejel, potem pa tole:  hahahaha! [Joj]

An error occurred

Dosegel si mejo pozitivnih glasov za danes

• Upvote 1
  • Downvote 1

Fantje jast pa vas morm obvestit, da me žal ne bo več na dirke, ker sm dobil zaposlitev in je pomankanje časa in je pol brezveze da pelem dirke, če ne treniram skor nč.

Se oproščam če sm povzroču kakšne nevšečnosti.

lp kršo

Guest Anže Nose

to je naslabše kar poslat. To rabiš nekoga da ti razloži, da vidiš kako vse funkcionira. Ker če recimo on pelje z nekim setupom top čas, še ne pomeni, da ga boš lahko ti, ker ti lahko že setup sam po sebi ne paše.

To mi prevečkrat delamo, da kar talamo setupe, ubistvu pa naredimo celo sranje... Meni je pri nastavitvi pomagal strokovnjak Matej Fekonja, ki ima tudi neko obrazložitev izdelave setupa na tej strani

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...