Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Imaš traction control vklopljen? Če voziš brez tega je avto bistveno hitrejši pri pospeševanju (posledično tudi čas kroga) vendar pa je potrebno biti extra pazljiv pri pospeševanju, zato se moraš navadit. Če ga pa imaš vklopljenga pa nevem kaj bi lahko bilo. Drugače pa ta steza je znana kot zelo spolzka, če ne kar najbolj spolzka na koledarju tako, da se bo treba kar prilagodit. Verjetno je lahko tudi kaj v zvezi s setupom, glede nato da je komaj začetek priprav na to dirko.

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Sem našel malo časa in šel pogledat posnetek.. Naj malo pokomentiram svoja stališča glede incidentov..

Janovljak, tisto ni bil noben bug.. Enostavno si prehitro sklopil TC oziroma si preveč tiščal in te je odneslo isto kot mene pri armaroliju v monzi..

Bračič.. Ne vem kaj je s tabo, ampak ti si res prav magnet za kontakte.. Štala v t1 zaradi tebe.. Nastradalo nekaj dirkačev.. Kasneje še s kuničem..

Mirko.. Tebe pa res ne razumem zakaj taka jeza, ker resman je res malo priletel v tebe, ampak glede na tvojo reakcijo, bi si človek mislil, da ti je formulo razklal na polovico, ne pa samo malo potisnil mimo šikane.. Ne vem zakaj je bilo treba esc pritisnit..

• Upvote 4

Zato ker sem dobil stop&go. [Jaoo]

Zaradi samega incidenta bi šlo normalno dalje vendar Resman me je odrinu čez šikano in ker je bil Kralj pred menoj v šikani je sledila kazen (zdaj jasno zakaj takšna reakcija) [fbi]

Ja,je treba razmišljat v širšem kontekstu ne samo replay pogledat.

Zato ker sem dobil stop&go. [Jaoo]

Zaradi samega incidenta bi šlo normalno dalje vendar Resman me je odrinu čez šikano in ker je bil Kralj pred menoj v šikani je sledila kazen (zdaj jasno zakaj takšna reakcija) [fbi]

Ja,je treba razmišljat v širšem kontekstu ne samo replay pogledat.

Ok zdej te mogoče bolj razumem, ampak pomoje še vedno nebi bilo potrebno pritisniti esc [ok]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...