Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Jaz pa vsekakor ne morem biti zadovoljen...

Q: Katastrofa. 13 mesto . Nebom komentiral... :oops:

Dirka se bi se zame lahko začela bolje kot se je... Ogromno sem si obetal od štarta, vendar pa sem štartal za Ferrarijem, ki je imel težave pri izpeljevanju... v prvem ovinku so me "skantali" s steze in mi poškodovali dirkalnik, vendar sem se uspešno prebil na 8. mesto... Nato pa bitke z Anžetom , Sandijem , Mirkom in Prosenom... Vse do prvega postanka... Od tam naprej je šlo vse narobe. Najprej sem pozabil nastaviti, da mi v boxih ne popravljajo dirkalnika, in posledično sem izgubil ogromno sekund. Nato pa ... Divjih 12 krogov (še dobro da sem jih sploh odpeljal) , saj sem imel v hiši 6 komarjev in so me popolnoma popikali. Od komarjev sem fasal 4 pike na roko, 4 na nogo in 1 na vrat [Jaoo] Bil sem na robu živčnega zloma, ker me je vse srbelo in samo še vprašanje časa je kdaj se bom razbil...

Skratka polom, naslednjič pa SE BOM DEFINITIVNO NAŠPRICAL S SPREJEM PROTI KOMARJEM ! [Jel2]

• Upvote 3

Q: Primerno času brez treninga P7.

R: Na štartu neznano opletanje zadnjega konca, enako v 1. zavoj kjer so se tudi že nagužvali tako da sem šel po zunanji in zaradi nedodelane piste me obrne še enkrat tako da sem efektivno štartal spet zadnji z +8sek zaostanka... Vseeno sem odvozil do konca vendar več od P6 ni bilo niti možno. Se vidimo v monzi.

• Upvote 1

Hehe, meni je pa vešča letala pred ekranom pa sem se razkuril, ko sem bil na postanku in jo zdrubil kar po ekranu. :D K sreči je bilo potem truplo bolj na vrhu ekrana tako, da me ni oviralo. [champ][Jel2]

• Upvote 3

no pa da še jst opišem svojo derko:

q:13 mesto kar me je presenetlo saj zaostanek res ni bil velik a izenačenost je res velika

r: startal sem počasi da se nebi razbil in tako sem vzel tudi prvi ovinek saj sem vedel da bo veliko nesrec in sem tako pridobil kakšnih 5 mest, nato je sledilo nekaj krogov v katerih sem mesto pridobil pa izgobil, nato sva imela nekaj borb mislim da z anzetom kjer sva se skoraj zaletela ker mi je zablokeralo bremze na zaviranju h sreči sva se trku izognila nato sva vozila en za drugim sam sem vedel da grem na 1 postanek in da bom tako pridobil kakšno mesto a nato v 14 krogu zletim s steze in si razbijem prednje krilce in use stranice dirkalinka nato grem v bokse in sledila je osamljena vožnja nato pa ponovno ena mala napaka in ujel me je Matej resman s katerim sva se nato vsak krog borila kot leva do konca. vedel sem da bo šel nekaj krogov prej v bokse kot jaz saj sem jaz bil na taktiki enega postanka vendar se je ta zaradi nesrece spremenila v 2 in ko sem sel v bokse me je zalas prehitel vendar sem za zadnjih 5 krogov namestil soft gume ter sem ga tako lahko lovil in v predzadnjem krogu prehitel in dosegel prvo točko na prvi dirki kar je zame dober rezultat saj mi spa sploh ne leži.

Guest Anže Nose

Hehe, meni je pa vešča letala pred ekranom pa sem se razkuril, ko sem bil na postanku in jo zdrubil kar po ekranu. :D K sreči je bilo potem truplo bolj na vrhu ekrana tako, da me ni oviralo. [champ][Jel2]

haha, truplo XD

Skupaj s sodniki, smo se soglasno odločili, da sta Edvin Hekič in Jani Šoster, zaradi neudeležbe na dirkah in neprijavljanja odsotnosti izključena iz letošnjega F1 prvenstva!

Pod drobnogledom sta še dva dirkača, ki imata še zadnjo šanso!

Za ta korak smo se odločili, ker je kljub 24 prijavljenim, na dirkah zadnje čase zgolj okoli 17 ljudi, nekateri bi se radi pridružili, pa se ne morejo zaradi nekaterih, ki sploh ne vozijo!

• Upvote 2
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...