Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Ja za gume je treba vedt da so se nepopravljene in je ze tuki razlika, ceprav mam tud jst filing da je še boljš za pelat... enako je motor še nepopravljen in se prej pregreva, bencina gre manj... itd... se pravi vse kar smo mi sami potem popravljal...

Edino sem zdej probal mal vozit za računalnikom pred sabo in se mi zdi da je ful manj zavetrja, na ravnini ga je pa še vedno dovolj da te povleče... bom probal še kkšno drugo pisto.

PS: Naredim server.

109.182.98.26

sloracing

• Upvote 1

Jaz bi rad videl, da uporabimo updejt že kar v Hungaroringu, seveda če bo čas da vse nastavimo tako kot treba (obraba, motorji...). Ker updejt smo čakali mesece, zdaj ko pa končno pride bi pa še dodatno odlašali?

Zavertje je kot sm predvidel isto... nastavljeno je na 4.95 (koeficient)... tako da ga je treba na roke popravljat... Mal sem probal in npr. na 3.0 je ze bols in si lahko nekje na 3-4 desetinke zadaj čez tisti S na Nurburgringu ( v primerjavi si prej lahko prisel na max 5-7)... je pa dejstvo da z zmanjšanje efekta zavetrja na prvo krilce zmanjšuješ tudi zavetrje na ravninah

Ja za gume je treba vedt da so se nepopravljene in je ze tuki razlika, ceprav mam tud jst filing da je še boljš za pelat... enako je motor še nepopravljen in se prej pregreva, bencina gre manj... itd... se pravi vse kar smo mi sami potem popravljal...

Edino sem zdej probal mal vozit za računalnikom pred sabo in se mi zdi da je ful manj zavetrja, na ravnini ga je pa še vedno dovolj da te povleče... bom probal še kkšno drugo pisto.

PS: Naredim server.

109.182.98.26

sloracing

A se dela ta server?

No coment ampak za vse je enako, nekateri se bolje znajdejo ,nekateri tudi jaz med njimi se pa mal manj ampak nič za to .Mogoče se naslednjo sezono ta grip in zavetrje popravi bomo pa se bolj vsi konkurenčni.lp Sandi [ok]

Na Madžarskem ne bomo še menjali, ker je vsekakor premalo časa za konkreten test.

Edit: Je že na voljo prvi patch 1.0a, tako da počasi, bomo poštimali zadeve čez premor.

Uredil - sennas
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...