Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

js pa še nevem ali bom podaljšal v Terme Čatež, tako da , če me nebi sprejmite to kot razlog za odsotnost...

Mislim pa da bom prišel, ker majo veliko zasedenih hišic :oops:

No ja... nekaj je teorija nekaj praksa... s 30fps bo štekalo pošteno... kar koli pod 50fps-jev v rfactorju že "šteka"... povprečje je že res lahko 60 na sekundo... ampak zato lahko vseeno poštekava vmes ker pade dejansko za trenutek tudi pod 30.

Povprečje je nekaj, minum na kar pade vmes frame rate pa drugo...

Je pa odvisno tudi od špila. Na starem kompu sem imel pri codu dvojki okoli 60 fps in je občasno kar štekalo oz. ni bilo tako gladko vse skupaj kot pri rfactorju, ki je bil na podobni velikosti kar se fpsjev tiče.

Guest Anže Nose

točno o tem govorim, max je 60, medtem ko pade kdaj tudi pod 50... prav za opazit je v katerih delih steze da ne dela vse čisto gladko za oko... pač ker imam kar nekaj problemov s špili, ki bi mroali delati na kompu, pa potem kar šteka... kar se mi pa zdi zelo čudno, saj grem preverit kakšne zahteve potrebuje nek špil, tudi na "Can you run it", pa mi seveda prikazuje, da bi moglo use res gladko delati... probal sem potegnit že nekaj najnovejših driverjev za razne komponente pa še nič ni pomagalo...

Tiste minimum in recomended specifikacije so tako za lase privlečene da to res ni... normalno, proizvajalcu je v interesu napisat čim nižje zahteve, da se prodaja... Tud sam moram počas že gledat nove grafične... čas gre naprej in mi za nijm :D

Guest Anže Nose

lej, tak lajik spet nisem, da neb vedel če je to res... moj sosed ima slabši računalnik če ga primerjaš z mojim, pa mu špili normalno delajo... zgleda da je tle en trik...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...