edgeslo 1 162 Napisano June 16, 2011 Share Napisano June 16, 2011 Ehh........na tej dirki pač ni bilo sreče že od samega začetka ne. Po parih krogih ujamem rep ubežnikov in začnem z prehitevanjem do 11 mesta. Naslednji pred mano je Sašo v Mclarnu,ki ga dohitim v 23-em krogu. Pred 10-im ovinkom se mu že postavim vzporedno na notranji strani nakar dobim bombo iz leve strani kot da sem namagneten. Bammm........in spet je sprednji del obarvan v lanske renaultove barve. Zakaj točno je bil tam bammm pa ne vem! Hmm tudi jaz sem bil na notranji in je tebe kazalo na zunanji ?!?!?!? WTF ? Je pa včeraj kar nekaj vas (ali pa jaz imelo lag-a za popizdit) en lotus mi je skakal po ekranu za popizdit in cca 10 krogov sploh nisem hotel dost blizu voziti da ja nebi bila kakšna piz*arija. Potem ko je odšel neznano kam (predvidevam da kakšne planke ker ga videl takrat nisem) sem lahko peljal naprej normalno. 1 Link to post
Yelo 36 Napisano June 16, 2011 Share Napisano June 16, 2011 Hmm tudi jaz sem bil na notranji in je tebe kazalo na zunanji ?!?!?!? A res? Ja pol je pa zanimivo to ja! Ker mi tud ni blo jasno kako te lahko tako sunkovito obrne oziroma kako je možno,da tako sunkovito spremeniš smer brez tega da obrneš volan. Ja pol bo pa ta lunin mrk spet kriv.:wink: Je pa res bil nekdo,ki je skakal po pisti kot nor naprej in nazaj. Gledano na trak oziroma krogce za pozicije dirkalnikov. Eno cifro je tolk metalo naprej in nazaj,da mi nič ni blo več jasno. Se pa ne spomnim točno katero. Tu nekje med 12 in 10! Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 16, 2011 Share Napisano June 16, 2011 Hehe, jaz sem bil v drugem lotusu in sem imel iste težave. Kar naenkrat Anže pred mano. Po par sekundah je izginil. Razlika je pa bila ca. 10s, pojavil se je večkrat. Očitno je net včeraj precej nagajal Link to post
FBR18 112 Napisano June 16, 2011 Share Napisano June 16, 2011 Tud men je parkrat zginil cel grid in sem na blef vozil... v bistvu ravno v kočljivih trenutkih, npr. ko sem ravno iz boksa prišel za Mesariča in Vodičarja... ampak se je celo dobro izšlo Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 16, 2011 Share Napisano June 16, 2011 Hehe, potem smo včeraj vsi veselo barve kasiral na bolidu Link to post
Marenator 32 Napisano June 16, 2011 Share Napisano June 16, 2011 Hja, tudi pred mano je en čas en lotus skakal...zdaj je bil, zdaj spet ne...Da sem prav pazil, da ga ne nasadim kje...Potem pa je enkrat zginil, in se ni več vrnil :wink: Link to post
Yelo 36 Napisano June 16, 2011 Share Napisano June 16, 2011 Da malo menjam temo,ker še ni teme Valencia! A ste že kaj probali? Meni je nagravžna! Ko da se vozim po močeradu. Asfal skoraj črn pol pa ti rumeni ,rdeči in zeleni robovi tako sekajo,da te joj. Samo 2 kroga sem naredil pa mi že smrdi. Ne vem točno kako je za vozit ampak vizualno meni osebno.......... Link to post
sennas 1 040 Napisano June 16, 2011 Share Napisano June 16, 2011 Zelo sem se potrudu da sem dobu to močeradasto verzijo , ostale so še bolj grde, ta ma vsaj neki grafike in celo aktualne garaže pa pirelli reklame Link to post
Yelo 36 Napisano June 16, 2011 Share Napisano June 16, 2011 Ja................samo priznaj,da so z barvami pretiravali! Sem pa sam probal še stezo letnik 2009 in je kar se barv tiče meni osebno lepša. Tudi grafično z malo več zelenja! Za samo vožnjo pa ne morem komentirat. Tisti Pirelli pa tako ali tako nihče ne gleda. Link to post
FBR18 112 Napisano June 16, 2011 Share Napisano June 16, 2011 Probal.. pista na serverju čist kul... bolj je problem da je sama Valencia še ena pista ko ni za nikamor. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 16, 2011 Share Napisano June 16, 2011 Evo pisto sem si dal dol.. pridem zvečer na server mal probat... bo še kdo gor ? Link to post
reno 37 Napisano June 16, 2011 Share Napisano June 16, 2011 Evo jaz kmal pridem. Samo povlecem progo, nasraufam volan in konektam na server. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 16, 2011 Avtor Share Napisano June 16, 2011 Q1: Kul.. PB Q2: še kr no, P2 R: Dober štart in dobro nabiranje prednosti na soft gumah. Tudi v drugem stintu mi je dobro kazalo vse do nesreče kjer sem izgubil krilce. Odličim se za nadaljevanje na hard gumah, ki so bilo milo rečeno za nikamor včeraj v primerjavi s softicami. Sicer sem nekako lovil tiste pred mano (trošt, rok, mirko) tako da bi bilo lahkko še zanimivo. Umes je bilo nekaj super dvobojev ampak kaj ko mi je 10 krogov pred koncem vrglo net ven. Je pa tudi meni med dirko ene 2x malo zaštekalo. Najbolj ko je rok prišel iz boksa in smo skoraj 3 peljali vštric.. naslednjo sekundo sta imela pa že 2s prednosti. Link to post
reno 37 Napisano June 16, 2011 Share Napisano June 16, 2011 Vodicar sam to mors met ti neki s svojmu kompam narobe, ker Janu ocitno dobro deluje tako, da ni to internet kriv. Link to post
Recommended Posts