FBR18 112 Napisano June 15, 2011 Share Napisano June 15, 2011 Q1: Sranje, niti v q2 nisem prišel... tako da štart iz P11. Ponovitev najslabšega štarta R: Štart dobro, potem se jih je par vrtelo. Dobre borbe z Andrejem, in nato spet tik pred koncem. Na koncu pa sranje...naj gre nekam.. dobesedno v zadnjo hrbno ravnino v zadnjem krogu mi monitor vn vrže.... [Jaoo] In potem sem za ziher na slepo bremzal tolk da vsaj Andreja ne odnesem. Še to je čudež da se je vrnil po parih sekundah... Tako da končno P4... Sam sem pa zajebal tud bremze, spet, tako da sem zadnjih 20 krogov po jajcih vozil... čestitam Link to post
MirO 67 Napisano June 15, 2011 Share Napisano June 15, 2011 Ja danes je blo pa neki narobe,ker je men prvič v tej sezoni na trenutke štekal(škoda) Link to post
Yelo 36 Napisano June 15, 2011 Share Napisano June 15, 2011 Lunin mrk,če še ne veš! Tud to vpliva na takšne stvari. In res je šla internetna povezava in še pol programov na TV. Link to post
FBR18 112 Napisano June 15, 2011 Share Napisano June 15, 2011 Čestitke še enkrat Nejcu... hat trick? Link to post
MirO 67 Napisano June 15, 2011 Share Napisano June 15, 2011 Mater,kaj niso tm zgorej vedl,da mamo mi dirko pa bi ja jutri mrkal Link to post
FBR18 112 Napisano June 15, 2011 Share Napisano June 15, 2011 Hehe... sej lahko še zdej vidte... v bistvu se zdaj še najlepše vidi Link to post
Yelo 36 Napisano June 15, 2011 Share Napisano June 15, 2011 Meni ja dans že 2x mrak padel na oči. Tak da nimam nekega veselja še tja gor zijat! Link to post
KOKL 223 Napisano June 15, 2011 Share Napisano June 15, 2011 [champ] Uf nora dirka sam mislm da je vse skupi bol kot ne sreca.... bomo vidli kako bo v prihodnosti =) Sem pa zelo vesel se ene zmage Link to post
mrhar 102 Napisano June 15, 2011 Share Napisano June 15, 2011 Cestitke NEJCU JUUUUHHHUUHHU pa tako naprej,ter ostalim sem imel problem z netom ,ampak to ni izgovor za slabo uvrstitev na koncu.Drugic bolje hehe. Link to post
mrhar 102 Napisano June 15, 2011 Share Napisano June 15, 2011 (urejeno) Pa se čestitam Kralju iz zadnjeg mesta na 6 TROST pa ti bos drugi SREČA. Nisi povozu Uredil June 15, 2011 - mrhar Link to post
sennas 1 040 Napisano June 15, 2011 Share Napisano June 15, 2011 Statistika Montreal! Podrobnejši opisi jutri . Čestitke Nejcu, neverjeten je. P.S.: Valencia proga! Link to post
Adri 622 Napisano June 16, 2011 Share Napisano June 16, 2011 Men je tudi slika nekam cukala na štartu. Nekako se je čutilo (sicer je bilo vozno), da nekaj ne štima tudi s tem čeprav to seveda ni bil razlog za moj polom. p.s. Posnetek dirke bi prosil zaradi reportaže in sodnije ... hvala. Link to post
sennas 1 040 Napisano June 16, 2011 Share Napisano June 16, 2011 Q1: Zaradi neznanega razloga sem bil tokrat živčen ko pes, komaj mi je ratal krog 1:16:9xx, ampak je bilo dovolj za 5. mesto. Q2: Malo manj nervoze, ampak še vedno slab krog 1:16:867, potem pa zafarknil naslednjega, nekaj časa sem držal 3 mesto, potem pa sem bil 5, solidno. Čestitke Vedranu ki je odpeljal fantastičen krog za pole. R: V ogrevalnem nisem dobro ogrel medium pnevmatik. Dober štart, a rezervirano v prvi ovinek (le zakaj po monaškem debaklu? ), kjer me je po notranji strani uspel ugnati Mirko in potem po zunanji v drugem ovinku še Nejc, kjer sem prezgodaj zaviral v šikano in prav slutil sem da je to lahko odločilno v boju med nama (nisem se motil). Potem sem imel velike težave na medium pnevmatikah na 5-6 mestu, kjer so me ferrariji povsem izmučili, nekajkrat sem zgrešil šikano in posledično zaradi tega spustil Roka, s katerim sva se res živalsko borila, a pošteno. Gledal sem zaostanek za prvimi ki se je gibal okrog 10 sec po tistih 25 krogih, kar je bilo v redu za mojo taktiko. Prvi stint je bil res kritičen kar se tega tiče. Potem sem v 27. krogu nataknil soft in letel sem lahko po stezi, kmalu sem ujel Gregorja in prišlo je do enega lepših bojev zame letos. Na zadnji ravnini sem ga ujel in nato po zunanji strani uspel priti prvi v šikano a mi je bil naliman na rit, zato sva prve dva ovinka odpeljala vzporedno (jaz na zunanji strani drugega ovinka) a sem z boljšim oprijemom uspel hitreje pospešiti proti šikani. Potem sem ujel Roka, a je bil čas za moj drugi postanek, kjer sem padel za Jana, ki sem ga lahko mislim da že isti krog prehitel. Potem sem dokaj hitro ujel Roka, ki pa se ni dal in je iz lasnice bolje pospeševal in imel dobro hitrost na ravnini, tako da ga nisem uspel prehiteti do zadnjega kroga, kjer je imel težave s tehnologijo, a tudi sicer sem ga ravno ujel in res vprašanje kako bi se končalo. Čez cilj kot 3. manj kot sekundo za Mirkotom, ki pa je prevozil črto, tako da drugo mesto zame ni slab rezultat. Čestitke Nejcu in stopničkam, res lepa dirka, in mislim da je obvezni postanek naredil dirkanje še bolj napeto in na nož. Bravo tudi Sašotu, ki je pripeljal pomembni točki za McLaren in Vedranu za prve točke Lp Link to post
Yelo 36 Napisano June 16, 2011 Share Napisano June 16, 2011 Ehh........na tej dirki pač ni bilo sreče že od samega začetka ne. Že po prvih krogih v pripravah na dirko sem vedel,da mi bo ta proga delala probleme. Imel sem nastavitve z katerimi sem sicer lahko bil hiter ampak nisem imel zaupanja oziroma ni bilo tiste sigurnosti v njih. Manjša napaka pa letiš in tako je tudi bilo. Q1 = Kar hitro postavim čas za katerega sem vedel,da bo dovolj za prvih 10 in zato nisem več poizkušal. Q2 = Soliden čas ampak manjkal je tisti kanček sreče,ki ga na tej dirki potrebuješ za hitro odpeljane šikane. R = Štart nič posebnega. Prej slab kot soliden ampak na koncu vendarle izgubim samo eno mesto. Pol pa usoden drugi krog v katerem me pred šestim ovinkom ob zaviranju malenkost zanese na travo in ob popravljanju dirkalnika na idealno linijo me zavrti. Trk v ogrado je bil neizbežen in izguba prednjega krilca tudi. Ja nič.............pač gremo v bokse pol pa v lov iz zadnjega 16-ega mesta. No............za sladico še črto iz boksov prevozim! Po parih krogih ujamem rep ubežnikov in začnem z prehitevanjem do 11 mesta. Naslednji pred mano je Sašo v Mclarnu,ki ga dohitim v 23-em krogu. Pred 10-im ovinkom se mu že postavim vzporedno na notranji strani nakar dobim bombo iz leve strani kot da sem namagneten. Bammm........in spet je sprednji del obarvan v lanske renaultove barve. Zakaj točno je bil tam bammm pa ne vem! Po nekaj sekundah si opomorem in grem naprej v lov ampak pol pa drugi bammmm z strani povezave. Dirkalnikov zmanjka ter se pojavi napis conection lost in sledi adijo. Več povezave prihodnjič! Link to post
Recommended Posts