MirO 67 Napisano June 14, 2011 Share Napisano June 14, 2011 In zakaj bi se že razlikovale dirke med seboj,če je gužva na "cesti"jaz mislim da je dirka kot dirka in nič drugače Link to post
reno 37 Napisano June 14, 2011 Share Napisano June 14, 2011 Oooo canaaadaaa our home home and native land. True patriot in all thy sons command! Link to post
Adri 622 Napisano June 14, 2011 Share Napisano June 14, 2011 Kar naenkrat mi avto dosega 10 do 15 kmh slabši top speed in tudi pospešuje nekam počasi. Setup nisem spreminjal nič, volan in pedali delujejo v nulo. Mislim kr neki se mu spipa jao. Če se to ne popravi me jutr potem nebo. Tolko da vete kaj je razlog. Link to post
Mateusss 13 Napisano June 14, 2011 Share Napisano June 14, 2011 (urejeno) Po dolgem premisleku sem prišel do zaključka, da končam z letošnjo sezono. Zadeve, ki so se dogajale so mi popolnoma vzele voljo do kakršnega koli treninga in pridem na dirke povsem nepripravljen. Res je, da na Quali znam tudi brez enega samega kroga prit v top10 ampak na dirkah pa pač to ne rata in glede na (NE)voljo, ki jo imam zadnje čase je boljše da odneham in dam nekomu drugemu mesto v HRT-ju. Razlogov je več - že na prvi moji dirki sem imel težave z modom (flešanje, bliskanje in skakanje bolidov). Nekajkrat sem potem mogel spustiti dirko zaradi službe in izpita kasneje pa znova bliskanje in flešanje. No potem smo z skupnimi močmi nekako uspel mojo težavo rešit a žal je bilo to že prepozno... moj zaostanek za vodilnimi je ogromen povrhu vsega pa čisto nič ne treniram. Še zadnjo začimbico k moji NE(volji) pa doda sama igra rFactor in mod. Če kaj zadnje čase vozim je to F1 2010. Pač grafika razturava novi patch pa je dodal še precej boljšo vodljivost in nekaj tistega malega časa ponavadi vozim z frendi omenjen špil. Valda ko pridem na race v sloracingu je kot bi padel iz ne vem kje ... grafa predpotopna za dodatek jo moram met pa še na medium plus čist drug filing. Če ljudje ne bi stali v vrsti za sedeže bi sam še naprej vozil oziroma bi pač prihajal kadar bi se mi zljubilo tako pa mi vest ne da, ker vem da nisem pri stvari in bom prepustil sedež nekomu drugemu. Če bo kaj mesta prihodnjo sezono ob predpogoju, da bo jebeni rFactor 2 vzunaj se najverjetneje vrnem drugače pa uživajte pa se vidimo še na kakšnem treningu. LP! Uredil June 14, 2011 - sennas Odjava sprejeta. Lp Link to post
sennas 1 040 Napisano June 14, 2011 Share Napisano June 14, 2011 1:16:7xx prazen, poln 1:20:1xx, še malčk se bo dalo Link to post
sennas 1 040 Napisano June 14, 2011 Share Napisano June 14, 2011 Sodniki smo se odločili, da je od Kanade dalje (torej jutri), nujen 1 postanek v boksih (1 POSTANEK JE OBVEZEN). Odločitev je padla predvsem zato, da se približamo realni formuli 1, kjer so postanki ključni del dirke in menimo da brez tega pa res ne gre. Kdor ne bo šel v bokse, sledi kazen +40 sec h končnemu času. 2 Link to post
reno 37 Napisano June 15, 2011 Share Napisano June 15, 2011 Sodniki smo se odločili, da je od Kanade dalje (torej jutri), nujen 1 postanek v boksih (1 POSTANEK JE OBVEZEN). Odločitev je padla predvsem zato, da se približamo realni formuli 1, kjer so postanki ključni del dirke in menimo da brez tega pa res ne gre. Kdor ne bo šel v bokse, sledi kazen +40 sec h končnemu času. Če ste se tako odločili pa naj bo tako . Mogoče ni pošteno do tisih, ki so trenirali recimo na hard pnevmatikah. Sicer pa upam, da bojo to vsi prebrali, ker ste se to malo pozno odločili. Če se ne motim je na serverju mogoče našitami sporočilo in vsak, ki se bo povezal na server bo to sporočilo videl. Nisem pa 100%! Link to post
Yelo 36 Napisano June 15, 2011 Share Napisano June 15, 2011 Saj piše od Kanade dalje..................in,če prav razumem je to mišljeno za naslednje dirke in ne to,ki bo danes oziroma Montreal. Ali pa se motim? Malo je nerodno napisano! Mogoče bi bilo bolje,da bi napisal,da bo to pravilo veljalo že na dirki v Valeciji. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 15, 2011 Avtor Share Napisano June 15, 2011 Verjetno je zraven mišljena tudi kanada. Sodniki bojo povedali. Se bo pa na serverju pred dirko še enkrat napisalo, da je obvezen postanek. Link to post
SchumacherM 58 Napisano June 15, 2011 Share Napisano June 15, 2011 Hvala bogu, gremo se neko simuliranje F1, ne bi pa obveznega postanka meli...jao jao. 1 Link to post
sennas 1 040 Napisano June 15, 2011 Share Napisano June 15, 2011 Pravilo velja vključno s Kanado. 1 OBVEZEN POSTANEK (KANADA!!!!!!!!!!!!!!! - OBVEZEN POSTANEK!)..........od Kanade (vključno s Kanado!) dalje........sicer kazen 40 sec! (bo napisano tudi na serverju, malo pred q1). Ampak to itak vsi beremo. 1 Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 15, 2011 Avtor Share Napisano June 15, 2011 Danes zvečer bo na sporedu že 8. dirka letošnjega F1 prvenstva. Karavana se za kratek čas seli na ameriško celino. Pred nami je dirka na ozkih cestah umetno zgrajenega otoka. Značilnosti steze so dolge ravnine in ozke šikane, zraven katerih so betonske ograje in ravno zaradi ograj je dirkanje na nož tukaj izjemno zahtevno in nevarno obenem. Mest za prehitevanje je za razliko od prejšnje dirke v Monaku kar nekaj. Ena najboljših možnosti se dirkačem ponuja pred zadnjo šikano po dolgi ravnini in nato na štartno ciljni ravnini pred zaviranjem v prvi ovinek, vendar je asfalt tukaj izjemno gladek in spolzek predvsem na pospeševanju zato so dirkači precej tarnali nad obrabo zadnjih pnevmatik. Po treningih je težko napovedati favorita, ker je le teh kar nekaj. Očitno je da je premoč red bulla po začetku sezone precej padla in tudi na treningih v kanadi avstrijski ekipi ne kaže najbolje. Očitno zaprte proge pašejo Nejcu, ki je suvereno zmagal že prejšnjo dirko v Monaku. Prav tako dober rezultat napovedujejo pri ekipi Lotus Renault, ki se nadejo velikega števila točk. Rahla uganka sta trenutno ekipi ferrari in mclaren, ki sta vedno nevarni vendar očitno njihova hitrost tukaj še ni najboljša. FIA je pred dirko v Montrealu spremenila pomembno pravilo, saj je od sedaj naprej obvezen postanek v boksih. S tem pravilom naj bi FIA povečala varnost na sami dirki, saj so imeli dirkači v Monaku veliko težav z lovlenjem svojih dirkalnikov na obrabljeni najtrši različici gum. Zelo zanimivo je postalo tudi prvenstvo, kjer se je prednost Vodičarja in Trošta po nuli obeh močno zmanjšala in kar naenkrat imamo v igri 4 dirkače, ki jih loči majhno število točk. Očitno bomo v nadaljevanju sezone priča izjemno napetim dirkam in prvenstvu. Montreal Datum dirke: 14.6.2010, 20:00 Dolžina kroga: 4.361 km (52 krogov) Dolžina dirke: 226.772 km Trening: 20:00-20:50 Kvalifikacije 1: 20:50-21:00 Kvalifikacije 2: 21:00-21:05 Dirka: 21:15 Rezultati 2010 Link to post
Yelo 36 Napisano June 15, 2011 Share Napisano June 15, 2011 (vključno z Kanado) ................ja to pa je že bolj jasno! Link to post
Marenator 32 Napisano June 15, 2011 Share Napisano June 15, 2011 Pa gre taktika z hard po gobe!! Hehe... Men se to zdi dobra poteza "naše Fie". Približali se bomo realnosti, pa tudi te hard gume so mi šle na živce, držijo celo dirko, obtem pa niso nič počasnejše od medium?! Je pa bila to dobra izbira, če na kateri od dirk nisi bil med hitrejšimi...Je bilo veliko možnosti za napredek (zdi se mi, da je vodičar ml. 2x iz zadnjega mesta prišel na 4). Torej, sem jas danes tudi tako planiral, saj nisem med hitrejšimi... Se vidimo kasneje... Link to post
vodicarj 1 Napisano June 15, 2011 Share Napisano June 15, 2011 Ja na cetrtega glih ne, se da pa visoko pridt. Sm mores pa dirko brez napake odpelat Link to post
Recommended Posts