Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Ja pa kaj še? 1:16:xxx bo 100% dovolj za Q2!

Ta proga mi je pa res totalna katastrofa!

Mislim,da je celo bolj nevarna kot Monaco. Nastavljaš,prestavljaš,voziš pa na koncu nič takega,da bi lahko rekel........to je to.

Proga,ki ti požre živcev,volje in cajta. :S

Komaj čakam,da bo že enkrat mimo.

Kaj pa vem.. Odpeljal sem kakšnih 20 krogov. Večinoma na poln tank in ni tako grozno kot hočete nekateri tukaj prikazat. Vsaj meni ne no.. Na praznega je pa res težko peljat na polno. Pač je treba malo pazit na pospeševanjih ampak, se mi vedno posveti pred očmi, ko mi rata kakšen hud power slide iz prve šikane :D (ovinek 3-4)

Časi pa.. Poln nizek 1.20, prazen visok 1.16

Kaj pa vem.. Odpeljal sem kakšnih 20 krogov. Večinoma na poln tank in ni tako grozno kot hočete nekateri tukaj prikazat. Vsaj meni ne no.. Na praznega je pa res težko peljat na polno. Pač je treba malo pazit na pospeševanjih ampak, se mi vedno posveti pred očmi, ko mi rata kakšen hud power slide iz prve šikane :D (ovinek 3-4)

Časi pa.. Poln nizek 1.20, prazen visok 1.16

A se spomneš kaj sva se zanč pogovarjala? No jaz sem naredil ze kakih slabih 100 krogov pa furam srednjih 1.21 polnga :D. Praznga sm pa vceraj fural 1.17.0xx.

Ko si sam na stezi ni tolk problematično.

Ko si pa v gužvi in nekoga loviš ali bežiš se pa hitro zalomi.

Prej sem bolj to mislil,kot pa kroženje na prazni stezi.

Začetek dirke bo peklenski! Vsaj prvih 10 krogov.

Jaz sem tud vozil polnega na prazni stezi 1.20,3 do 1.20,5 z soft gumami na prazni stezi. Včeraj pa sva se malo ene par krogov preganjala z Janom in pod 1.21,xx ni in ni šlo, pa še prehitevat je zelo težko, čeprav je veliko ravnine. Bo pa zanimivo z zavorami proti koncu dirke [ok].

Yelo imas prav! Uceri ko smo sli testno dirko je zelo tezko peljati za nekom, mislm da je dosti podobna situacija kot v barcaloni! Tako da bo se zelo zanimivo in peklensko =)

Velik srece vsem!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...