Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Hmm men loterije na Q niso všeč. Če se že namatraš, da se lahko hitro pelješ nima nobenega smisla, da ker ti ni uspel en sam krog naredit štartaš iz nekje sredine štartne vrste.

In nedaj bože da štartaš zadnji, nimaš šans da končaš 1 krog [Joj]

Naj bo tako kot je bilo lani...sej če se ti ljubi ,natreniraš, pa hitro ujameš tiste najhitrejše.

Bo pa itaq tko kot se bo strinjala večina.

jaz osebno bi nekaj spremenil za vecjo zanimivost, da bi tisti nekoliko hitrejsi kdaj startali bolj zadaj, saj bi to prippeljalo do velikega stevila prehitevanj med dirko. Ocitno vam kilaze niso vsec, ceprav se v wtcc to zelo dobro obnese. Realno in virtualno.. Ja ta en hitr krog pravilo je tudi meni zelo vsec:) nej bo malo nepredvidljivo :).

Tudi jaz razmišljam da bi bil superpole odlična ideja, kljub temu da sem se z bratom prejle menil ravno obratno :P

Definitivno naredi veliko zanimivejše boje, da ni takoj razvlečenega vlaka in hotlapanja.

Se pravi na Q lahko narediš samo 3 kroge (outlap, hotlap, inlap), ali kako?

Jah s takim grafičnim modeliranjem bodo teško kam prišli... Formule so sicer zgledale lepo, vendar vsak ve da ti nič ne pomaga stvar ki ne dela, pa če je še tako dobra.

Mod bom pa zdle proball.

PS: Naj ugibam... rabiš bit registriran tam na polski strani, a=?!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...