gregor vodicar 476 Napisano January 25, 2011 Avtor Share Napisano January 25, 2011 Ja je bil. Ga ne bo več. Link to post
denis 38 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 KOKL:na 8 strani je vse pisal mogu si mal spremljat. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 Kakšni pa so rezultati testa? Ne preveč dobri, predvidevam Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 26, 2011 Avtor Share Napisano January 26, 2011 Bilo nas je samo 5, tako da je bil kakršenkoli bolj resen test neizvedljiv. WCP zaenkrat odpade, če vam ga uspe dobro stestirati in zagotoviti brezhibno delovanje za vse dirkače, ga lahko uporabimo, drugače pač ne.. Link to post
reno 37 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 Mah sej jaz sm zato, da raj kr ostanemo pr rft2010, ker mamo ze vse nastudiran pa ni nobenih problemov. Bolj sem zato, da se ze pred sezono poisce tiste najboljse proge, da ni cudnih robnikov ka ti zafrknejo celo dirko itd... Link to post
FBR18 112 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 Mislim da rft10 pack ne bi smel met problemov... pa je vse na enem mestu. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 26, 2011 Avtor Share Napisano January 26, 2011 Proge, ne bojo vezane na noben trackpack. Pred vsako dirko se bo progo stestiralo če dela uredu, in nato boste download link dobili na prvi strani teme, takratne dirke. Za prvo dirko lahko že povem, da bomo uporabljali CTDP verzijo Bahrain, Avstralija bo pa iz rft trackapka ali WCP verzija. Odločitev bo padla, ko se preveri robnike na omenjenih progah in FPS performance. Link to post
Adri 622 Napisano January 29, 2011 Share Napisano January 29, 2011 Predlog: Zanimivo bi bilo, če bi kvalifikacije razdelili na več delov, tako kot je to v resnici v zadnjih sezonah. Sicer bi bilo bolj smiselno imeti 2 dela in ne 3, saj je kljub velikemu zanimanju in lepi številki udeležencev v prvenstvu, verjetno nesmiselno pričakovati, da nas bo na vsaki dirki 20+ voznikov. Vsak del Q bi bil dolgi recimo po 10 minut (morda prvi 15min). Po prvem delu bi se server resetiral, ker mislim, da se v rfactorju ne da nastavit na več delov kvalifikacije, resetiral bi se pa zato, da bi se časi pobrisali in bi tisti, ki bi napredovali v drugi del znova začeli iz ničle, tako kot je to v resnici. V drugi del bi napredovalo najhitrejših 10 voznikov, neglede na udeležbo, torej, če nas bo na dirki naprimer 18, jih počasnejših 8 odpade, oziroma, če nas bo na dirki npr. 23 voznikov, jih počasnejših 13 odpade. Razvrstijo pa se jasno po doseženih časih. Mislim, da bi bil tak sistem prava popestritev kvalifikacij, je pa slabost tega, da bi se morda vse skupaj podaljšalo za 5 ali 10 minut in pa malce bolj ''zatežen'' sistem, ampak mislim, da ga bo vsak štekal, nenazadnje tisti, ki gleda F1 že pozna zadevo. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 29, 2011 Avtor Share Napisano January 29, 2011 Ja Adri, dober predlog, samo ne vem če je to pametno. V eni drugi ligi smo imeli tak sistem in se ni obneslo. Mi smo imeli sicer 3 dele, tako da so bile Q1 ubistvu P3, Q2 je bil P4 in Q3 je bil Q v igri. Fora je bila pa potem v temu, da se je včasih malo zmešal vrstni red. Ta način bi bil smiseln le če bi se nekdo po kvalifikacijah povezal na server in uredil štartno vrsto.. Jaz sem razmišljal o eni drugi zadevi.. Obtežitev najhitrejših na kvalifikacijah Z gorivom seveda, ker to se da preverjati. Bi bli mogoče za? Link to post
Adri 622 Napisano January 29, 2011 Share Napisano January 29, 2011 Aha... Glede utežitve je po mojem mnenju to preveč nefer, ker pač, če si hiter si pač hiter in se naj drugi pač še bolj potrudijo, da te prehitijo. To ''umetno'' upočasnevanje hitrejših meni ni všeč. :wink: Link to post
Grega Balazic 295 Napisano January 29, 2011 Share Napisano January 29, 2011 Jaz sem proti, da se najhitrejše obtežuje. Ker potem bi to bilo spet "umetno" dirkanje. Link to post
Maranello 28 Napisano January 29, 2011 Share Napisano January 29, 2011 Nisem med najhitrejšimi(daleč od tega ) ampak se tudi jaz ne strinjam oz.. sem proti obtežitvi tistih najhijtrejših. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 29, 2011 Avtor Share Napisano January 29, 2011 Ok, sam sm uprašu no Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 29, 2011 Share Napisano January 29, 2011 Heh Vsa zanimiva prvenstva, ki jih spremljam uporabljajo nek balast za obtežitev najhitrejših In ta prvenstva, ki to uporabljajo, poskrbijo za največje spektakle. Link to post
Adri 622 Napisano January 29, 2011 Share Napisano January 29, 2011 Ja sej verjetno bi bila izenačenost še večja, ampak sam osebno bi rad zmagal dirke oziroma premagoval nasprotnike pod enakimi pogoji. Lahko bi pa dali sistem kvalifikacij takšen kot je bil pred 5-6 leti, ko je imel vsak dirkač en krog na voljo. Bi bila štartna vrsta čisto premešana pomojem. Link to post
Recommended Posts