Marko Podboj 3 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Lahko pridem odvozit kakšen krog tudi če nisem prijavljen v prvenstvo ? Link to post
sennas 1 040 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Vsekakor lahko na vseh treningih. @Pek: Ne boš, k boš dobu pokvarjen setup. :twisted: Link to post
PEK 2 291 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Korea set furam ze 3 dirke zapored, pa mi je čist všeč. Link to post
sennas 1 040 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Ja sej tisti ni bil pokvarjen. Link to post
Guest Anže Nose Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Q1: solidno, prazen nisem nič testiral, 5. mesto Q2: sredi vožnje, na ravnini, mi vrže vn iz igrce na namizje, bum v steno. ni bil pravi poskus, 10.mesto R:(med-med-soft) start soliden, po nekaj ovinkih sem pridobil kako mesto ali dve. Po nekaj krogih pa je sledila misija Janovljak, Mrhar, ki sta celotno dirko peljala en ob drugem(bratska ljubezen, ni kaj). Kmalu ujamem Janovljaka, bil sem precej hitrejši, pa vseeno me je zapiral na polno, nekje bi skoraj prišlo do trka, če ne bi pametno popustil. No, po nekaj krogih ju prehitim in kmalu sledi čas za postanek. Nataknem SAMO nove gume, a mehaniki zadržijo za 7 sekund. No, s tem sem zopet začel loviti Janovljaka in Mrharja, dokaj uspešno. No, proti koncu dirke je sledil njun postanek. Torej bila sta na HARD-med oz. soft. Krog ali dva za njima zapeljem še jaz v boks, prednost je bila 24 sekund. Spet je bil postanek dolg 7 sekund in se penim, ko vidim Janovljaka že na ciljni. Ob izvozu na progo sem storil napako, povozil sem črto, ki ločuje stezo in izvoz. Vendar se je splačalo, le za nekaj centimetrov sem prišel pred njega in za njim vozečega Mrharja, kateri je kmalu prevzel njegovo mesto. Torej, vedel sem da sledi +10 na koncu dirke, do kraja pa je bilo še 10 krogov. Zdelo se mi je nemogoče, pa vendar. Peljal sem do konca, in nekako sem pridobival na času, verjetno je posledica tudi 2. najhitrejši krog na dirki . prav v zadnjem krogu, v zadnjih ovinkih pa mi je uspelo nabrati prednosti +10. Res lepa dirka, Janovljak, Mrhar, odlične borbe smo imeli 6. mesto, in že 7. zaporedoma točke good progress! 1 Link to post
Marko Podboj 3 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 1:11:7 Mislm da po letu absistence kr solidno Link to post
gojzer 126 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Em....glede na moj kiks v ogrevalnem krogu sem hotel štartat iz boxov z novim sprednjim spojlerjem, ampak kljub temu da ste vsi že odpeljali čez ravnino se ni prižgala zelena luč na izhodu boxov? wtf? Pol pač sem trznil v rdečo! Link to post
sennas 1 040 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Zelena luč se prižge po ene 30 sekundah. Potrpljenje je vrlina. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 18, 2011 Avtor Share Napisano November 18, 2011 Pek, ti kr zmagi, glavno da Trošt ne bo Link to post
Kunčič 43 Napisano November 18, 2011 Share Napisano November 18, 2011 Ste pa lepo naredili na začetku, ko se proga nalaga, "Trošt ali Vodičar" 1 Link to post
sennas 1 040 Napisano November 18, 2011 Share Napisano November 18, 2011 Lepo nardil, brez množine :D, heheh. Da ne bo izpadlo kot da se hvalim, mal za hec. Lepo da si opazu, mal more bit za popestritev 1 Link to post
Kunčič 43 Napisano November 18, 2011 Share Napisano November 18, 2011 Nisem vedel točno kdo, mislil sem si, da si ti to nardil, pa sem rajši napisal množino. Lepo narejeno. Link to post
mrhar 102 Napisano November 18, 2011 Share Napisano November 18, 2011 Ja jest dam tut plus za to,se najraje bi pa videl,da se sama sfajtata mi bomo pa navijal pa kakega spil, bomo vsaj dobro dirko gledal. 1 Link to post
gojzer 126 Napisano November 19, 2011 Share Napisano November 19, 2011 Hm...Vodičar se verjetno ne bo fajtal za zmago....elegantno drugi in to je to! Link to post
KOKL 223 Napisano November 19, 2011 Share Napisano November 19, 2011 Jah mislim da je Vodicar pravi borec.... (Vettel) in mu zmage veliko pomenijo in tako mislim da bo sel kar na zmago.. ker ni lepsega kot zmagati in postati prvak :wink: Je pa res da je pa tudi glavca in ne bo rinil z glavo skozi zid hehe Se je pa treba paziti Hamiltona (Trost)... Ker lahko hitro kdo pristane v pesku hahaha srečno obema 2 Link to post
Recommended Posts