PEK 2 291 Napisano November 16, 2011 Share Napisano November 16, 2011 Bravo Vedrane!! Lepa zmaga. Zadnih par krogov super borbe, ampak se v ovinkih nismo preveč marali lol. Vseeno, ena najbolj zanimivih dirk, manj kot 2 sekunde me 1. in 4. Link to post
sennas 1 040 Napisano November 16, 2011 Share Napisano November 16, 2011 Ja, je bla huda borba, na meji, ampak tako pač je. Sem se spotil kot že dolgo ne, v Hamiltonovem slogu sem uspel v predzadnjem ovinku presenetiti Vodičarja. Zmagal bi lahko kdorkoli, škoda ker sem se v 25. krogu mal zavrtu, a zgubu sem maksimalno 5sec, kar je blo mogoče tudi odločilno za potek dirke. Statistika Abu Dhabi 2011! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 16, 2011 Avtor Share Napisano November 16, 2011 Q: Oba kroga sta mi uspela kar dobro in Pole. R: Štartam dobro in si takoj naberem nekaj prednosti. V 17, krogu grem po nove medium gume, in po nekaj krogih na novih gumah opazim, da bojo Šli prvi trije, tisti trenutek samo 1x v box. Začnem pritiskat, ujamem glavača s katerim se dajeva nekaj krogov, nato se troŠt zavrti in zopet sem nekaj krogov na 1. mestu, ko se znova začnejo postanki. Vrstni red po postankih je bil kralj, jest, troŠt, glavač.V par krogih ujamemo Kralja, in nato je sledilo nekaj dramatičnih krogov. Tukaj so bilo boji predvsem vedran-glavač za zmago in jaz ter troŠt za prvenstvo.. No na koncu sta srečnejŠa odŠla vedran in troŠt, ki si je Še malo podaljŠal upanje Uglavnem, zelo razburljiva dirka.. Upam, da bo brazilija bolj mirna Se vidimo v braziliji! Bravo prvim trem! Link to post
mrhar 102 Napisano November 16, 2011 Share Napisano November 16, 2011 Po gledanju posnetka moram cestitat vsem stirim .Jaz osebno zadovoljen z obojimi kvalifikacijami,dober start in izjemna dirka tudi malo bolj zadaj kjer smo imeli pravi troboj Anze,Nejc in jaz uspesnejsi je bil Anze nato pa sva imela z bratom pravi epski dvoboj ki se je zaljucil sele v finisu dirke,ko so mu dokoncno odpovedale bremze tako,da sem pa vseh teh bojih na dirki z 7.mestom zelo zadovoljen.Bravo Anze in NEJC. Link to post
Adri 622 Napisano November 16, 2011 Share Napisano November 16, 2011 Q1: Bom rekel povprečno ali vseeno solidno. Q2: Sran*e. R: Začetek standarden, izgubil dve poziciji, ki sem ju hitro pridobil nazaj. Potem pa dvakrat manjši boj z Vedranom, drugače pa zame dolgočasna dirka. Sem kar razočaran ker sem imel tempo predvsem na hard različici zelo slab, prav tako pa nisem uspel kaj veliko iztržiti proti Vedranu in Gregorju, ki bi ju lahko z malce več koncentracije zadržal še kakšen krog za sabo in bi tako še dodatno malce premešal štrene vodilnim šterim. Zadovoljen sem edino ker sem do prfekcije izračunal porabo bencina. Kakorkoliže vsaka čast prvi četvorki, sem samo gledal time board in bil odprtih ust, ko so bili nonstop tako skupaj. Bravo Vedran za prvo zmago! škoda za Bedenika, ki je naredil bedarijo v ogrevalnem krogu, tudi Kunčič znova ni uspel najti formo s treninga, Grega? đe si bre... Upam, da nas pride v BRA čimveč in to dobro pripravljenih, da malo popestrimo dogajanje ane. Gregor potrebuje samo okoli 7 mesto ane? En nasvet: jeb*š hlape, trenirajte samo POLNI tank in si beležite PB s polnim tankom. Za tisti en krog na kvalifikacijah se pa pripravi par minut pred le temi pa je. Se vam bo sto posto obrestovalo. Link to post
Kunčič 43 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Za ubit. Nič drugega. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 17, 2011 Avtor Share Napisano November 17, 2011 Ja, če trost zmaga morem bit vsaj 7. Če Trošt ne zmaga, sem v vsakem primeru prvak. Link to post
Kunčič 43 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Zdajle sem malo prišel k sebi. Najmanj desetkrat sem vozil pod 1,40. Čase, ki so bili daleč pred vsemi. Avto sem imel vrhunsko nastavljen, ampak ne. Ko pride čas, pol pa je tema, Mrak pade na oči. Zamujam v ovinke, delam bedarije, joooo, za ubit. Z polnim avtom sem vozil 1,45 z medium gumami in to kostantno ampak ne, ko je treba štartat in nekaj naredit, spet tema, mrk. Bo treba postrešje pospravit, pol pa bo. Link to post
sennas 1 040 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Interlagos Datum dirke: 30.11.2011, 20:00 Dolžina kroga: 4.309 km Dolžina dirke: 228.377 km(53 krogov) Trening: 20:00-20:50 Kvalifikacije 1: 20:50-21:00 Kvalifikacije 2: 21:00-21:05 Dirka: 21:15 Rezultati 2009! Rezultati 2010! PRENOS PROGE! 2 Link to post
Grega Balazic 295 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 silvo, podobno se tudi z mano dogaja. Včasih nisem imel težav s tem problemom, ampak zdaj se mi dogaja. Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Tudi za zadnjo dirko server postavim jaz. Edina razlika bo, da bom tokrat še delal gužvo nekje v ozadju Upam, da Eržen Server Enterprises nudijo zadovoljive storitve za ugodno ceno - beri gratis 8 Link to post
sennas 1 040 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Mislim da je delalo super, vsi pingi so bili pod 100. Prosim zahvalite se Tomažu da ga podprete s plusekom . Server za treninge je običajen: Ime: SloF1 IP: 84.255.240.239 Geslo: sloracing Link to post
PEK 2 291 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Tut js sem v treningu, ko sm odpeljal 2. kvalifikacijski krog peljal pod 1:40 ko nič. Ampak glede na 40 krogov pred dirko se nimam kej pritozvat. Link to post
Recommended Posts