Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Eh, škoda. 2. mesto zagotovljeno na koncu sem fural 10 krogov soft (niti ne vem a bi zdrzale a ne). Ampak sem dobil stop-go ki sem ga 2x poskusu izpeljat v boxih pa ni šlo in sem dobil DQ. Pred 3. sem imel prednosti 30sec preden sem šel prvič poskušat stop-go tko da tut s tem bi bil bp drugi.

Čestitke Vodicar za zmago.

Jaz pa nevem a sem tako naiven al se mi prevec v glavi dogaja. Skratka hard gum verjetno vec ne vzamem, ker je to ziva mantrarija. V 30 krogu dam gor medium, potem pa 3-4 ko manijak leti, prehitevam vse zivo, prehitim tudi J. Vodicarja kateri me je prej do 30 kroga vseskozi tiscal po progi in je malo pred mano šel v box. A potem pa opet stari ritem, kr nekaj po svojo avto, gume ko na štrudlu, in spet me J. Vodicar, katerega sem z lahkoto prehitel in se odlepil dohiti in me spet tisci.

AAAAAAA To je muka ej!

J. Vodicar, kljub malemu trku ti z veseljem oprostim, si bil vseskozi hitrejši a na momente neodločen.

Poduim vsem Čestitke!

Q: pole, pole,.. V Q1 mi je uspeu res nor krog. Verjetno eden boljših v življenju..

R: DIrko sem dobil v prvih krogih, ko so se vedran, trošt in glavač za mano borili za pozicije in zgubljali čas. Zanimivo mi je bilo edino to, da sem imel po prvem ovinku že 1,2s prednosti [it]

Taktika 2 postankov.. Vmes sem moral prehiteti še glavača, ki je očitno ponavljal mojo taktiko iz koreje. Za zadnjih 8 krogov sem imel še 10s prednosti na žalost, pa je Glavaču zagodla tehnika, oziroma njegova napaka. še 2 dirki, še 50 točk :twisted:

Aja pa Red Bull je postal konstruktorski prvak [champ]

Kvalifikacije presenetljivo 5 mesto, dokaj dober čas. Začetek je bil napet, Mesarič, Kunčič sta bila zelo bojevita. :) Po postanku sem opazil da vas je bila večina na hard (presenetljivo), tako da sem moral si utreti pot v ospredje - spet nekaj dobrih bojev. No na koncu sem šel v boks po soft, Vedran presenetljivo ne in sem ga bil primoran loviti. Potem pa sem opazil, da nebo dovolj bencina in sem se moral šlepati kot babica nekaj zadnjih krogov, tak da boja za 3 mest ni bilo, vseeno 4 mesto ni slabo. Končno ni bilo težav z veščami, s kokošmi sem pa opravil tik pred dirko (bilo spet blizu norenju :shock: ). Čestitke ostalim, treba pa povedat, da sta G. Vodičar in J. Glavač bila tokrat res prava bloody aliena. [champ]

Aja pa Hamilton in Massa si naj pogledata mene pa Kunčiča kako se prehiteva v petem ovinku. :D

• Upvote 3

Statistika New Delhi 2011!

Moja dirkica:

Q: V zadnjem krogu sem uspel odpeljati pb, takrat ko šteje, p4, zelo zadovoljen, ovinki mi niso bili pisani na kožo, verjetno pa sem imel tudi prenizka krilca. Čestitke Gregorju za super čas in pole!

R: Super sem štartal, se prebil kmalu na drugo mesto, zadrževal bistveno hitrejšega Glavača veliko krogov, dobri boji z njim in Kraljem, ko slednji naredi napako se ustalim na tretjem. Potem dobri postanki, vse brez težav, v redu taktika (hard ne dajem gor, ker jih ne maram, pa tud če so hitrejše :)), v zadnjem postanku nataknem soft in pridem za Kralja, dobro se boriva, a sem precej hitrejši in ga pihnem, tako da prikrižarim na drugem mestu po neumnosti Glavača s prehitro vožnjo v boksih (se zgodi, ampak tudi to je dirkanje). Drugače pa nedosegljiva Vodičar in Glavač, vse čestitke, naredil sem kar sem lahko, tako da sem zadovoljen. Čestitke vsem v točkah in malo graje za slabo udeležbo.....

Sekalce bomo podrobno pregledali, ker slišim da jih je kar nekaj.

Lahko noč :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...