Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Žal tudi ta šport nekaj stane, s kompi nikakor ne gremo v leto gospodovo 2005 in manj.....Vsak spodoben dual core in ena v redu grafična poganjata zadevo, kar mislim da ni pretirano.

Se ne strinjam. Jaz mam dual core 2.0Ghz, 2GB rama in Nvidia 8600GT. Nastavitve v rfactor imam vecinoma low razen, ce moram zaradi pravilnega delovanja proge nastavit terrain texture na high potem dam na high.

Men dela 160-200fps ce ni nobenga na stezi, pa nimam nic posebnega. 4 leta star proc, verjetno me grafa 5850 rešuje. 4aa/8af pa ni problemov. Je cca sicer 100fps manj kot je mela koreja... ampak se laufa normalno.

Zaenkrat kaže da majo težave tisti s švoh nvidiami, mislim da na atijih dela boljše. To je znano, da so stare nvidie (pred gtx2xx) slaba izbira za rfactor in naslove s tem grafičnim motorjem (Race serija...).

Sem hotel potegnit progo dol in mi na MEGAUPLOAD tole vrže ven:

"The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later."

Any ideas ??

Poskušal sem že 10x pa mi vedno isto "težavco" odpre [wall]

Našel isto progo z še enkrat več fpsji (par nepotrebnih neumnosti odstranjenih - objektov), drugače popolnoma enaka (sam imam normalnih 260fps). Tako da ne bi smelo biti problemov. Linki enkrat, urejajo se še podrobnosti. Živela Indija! :D

• Upvote 1
Guest Anže Nose

Trošt, spet te takita j***. Namesto, da bi vozili to progo, ki dobro dela le približno polovici, ---> to bi pomenilo da bi imel veliko manj dela in konkurentov na dirki... Ampak zgleda da Trošt hoče bolj na HARDSTUFF :D

@Anže: I wouldn't want it any other way. :)

Proga je po mojih testiranjih sedaj enako zahtevna kot vse ostale do sedaj. Hočem spomenik, al pa vsaj pluse :D (hec, hec). Bo javljeno, ko se mi bo dalo uploadat. :)

• Upvote 4

Evo plusa. Dobra novica je, da ne zaostajaš več za mano s tri mestnim številom, sedaj zaostajaš samo z dvomestnim. Slaba novica je ta, da je to število 99. Haha, da se malo pošalim. [champ]

• Upvote 3
  • Downvote 1

PRENOS PROGE v2! (Odrarate v GameData/Locations)...........OBVEZNO NA NOVO VSI!

Spremembe:

- 2x večji FPS (normalen fps za arhaične pcje :)

- Pravilno delovanje štartnih luči (ko se ugasnejo vse rdeče je štart)

- Odstranjeni nekateri nepotrebni objekti ob stezi zaradi boljšega fps

- Črte, ki označuje konec pit limiterja žal ni, je pa meja nekje ob koncu zida (pit walla)

- ostalo je enako

Nestrpno pričakujem poročila Janovljaka, Balažica, Mesariča in še koga :)

Lp

• Upvote 2
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...