Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Q:To kar sem pričakoval!

R:Odličen štart.Prebijem se med top 10,Potem pa Jan Vodicar ki je biu pred mano se zavrti js se mu probam izmaknit pri temu se skoraj zaletim v zid in kšni 3 mim padejo. Tako sem nadaljeval do drame :D

V prvi ovinek sm pripeljal prehitro in me je odneslo vn in čez ograjo do tribun tam ni izhoda [Jaoo] [Jaoo]

Silvo, kaj pa predzadnji krog? Pogled levo-desno-nazaj... nem tudum magyar? :)

Q: P16, šlo bi še debelo sekundo hitreje, a se med boljšimi na začetku dirke ne znajdem in sem kar iz začelja začel.

R: Na začetku kar nekaj napak, drugi stint sem se malce umiril in začel vozit dokaj konstantno, z manjšimi napakami. Na koncu prilezel do P9. Bi bilo kar solidno, če ne bi samo dva zaostala za mano :)

Q1 PB. Q2 slabo.

Dirka: Na štartu so se luči kar naenkrat prižgale in ko sem speljal ste ostali stali in sem malo popustil ker sem se ustrašil da bi koga zadel, na koncu se je izkazalo da je zato kriv ping in seveda nisem imel šans tak da sem že pred prvim zavojem izgubu nekaj placov. Pol sem se prebijal naprej, pri postanku falil skoraj mehanike tak da sm mogu mal u rikvrc. Zadna šikana mi je povzročala take težave da to ni res, pol se pa v zadnjem stintu direkt pred rusl pojavijo dve vešče in seveda, ko sem skušal eno sklatit ponesreči ruknem slušalke dol in pol na blef prestavlat, se parkrat posledično zavrtet..... Eno veščo sem že razklal po ekranu, drugo grem pa zdej ulovit pa jo razčetverit.

• Upvote 1

Zmaga!

Zelo vesel, uresničilo se je pole/fastest lap/zmaga. Več pozneje. Aleluja :), končno 0.5 sec pred Glavačem meni v prid.

Server je bil kakršen je bil, žal ne mormo nič pomagat, mislim da je en mel težave z netom, ker na serverju je blo vse ok (pingi). Se opravičujem za težave, ampak to ste vedeli da se lahko zgodi kadarkoli, pač kaj hočemo.

• Upvote 2
Guest Anže Nose

Q1 PB. Q2 slabo.

Dirka: Na štartu so se luči kar naenkrat prižgale in ko sem speljal ste ostali stali in sem malo popustil ker sem se ustrašil da bi koga zadel, na koncu se je izkazalo da je zato kriv ping in seveda nisem imel šans tak da sem že pred prvim zavojem izgubu nekaj placov. Pol sem se prebijal naprej, pri postanku falil skoraj mehanike tak da sm mogu mal u rikvrc. Zadna šikana mi je povzročala take težave da to ni res, pol se pa v zadnjem stintu direkt pred rusl pojavijo dve vešče in seveda, ko sem skušal eno sklatit ponesreči ruknem slušalke dol in pol na blef prestavlat, se parkrat posledično zavrtet..... Eno veščo sem že razklal po ekranu, drugo grem pa zdej ulovit pa jo razčetverit.

Jst sm zmeraj spreminjal Brake bias pred zadnjim ovinkom, zavorno razmerje sem naprej prestavil in tako ni bilo izgub kontrole nad bolidom... Zelo uporabna je tale stvar

no, jst sm imel probleme s sokom, ki sm ga polil med dirko... pod stolom luža, upam samo da se laminat ne dvigne :D

• Upvote 2

Jaz sem mel samo prvi krog filing da nekaj laga...pa sem mi je pol nekak umirilo, al pa sem se navadil :D Skratka prve točke, vozil sem skoraj celotno dirko (razen prvih 5-6 krogov) sam, spremljal sem čase prvih treh, da sem si malo popestril dirko. Četri brez konkurence! [Jel2]

Jah kaj čmo.. Server je pač danes zajebaval, kar pa niti ni čudno, ker je prej 15 dirk delal brez problema. So bile take težave lansko leto bolj pogoste. Bomo pregledal, kaj bi lahko bilo, čeprav sam mislim da je bila kriva polna luna al kaj že :shock:

Prestavljanje pa mislim, da ne pride v upoštev, ker je sezona že tako ali tako zelo dolga (po mojem mnjenju kar malo preveč) pa drug teden je že koreja.

• Upvote 1

Jah, če primerjam z real F1, pri nas ni toliko okvar dirkalnikov (če so sploh - misleč zaradi setupa), so pa tehnične okvare, kot so težave z volanom, kompom in netom. Pač treba vse to vzeti v obzir in biti pripravljen na vse. Server je bil skozi celo sezono in še prej zelo dober, zdaj pa je pač enkrat zajebaval, ampak kaj čmo, ker faktor te težave ni človeški oz. denimo Trošt, ki ima postavljen server (če se ne motim) je naredil vse kar je lahko, da bi odpravil težavo, zato nimamo kej očitat. Sem pa tudi rekel, da če kdo drug s hitrim netom postavi za to dirko pa se ni noben oglasil. Pač tako je danes bilo. Pa sem bil danes zaradi tega razloga kar malce oškodovan, ampak razumem težavo in se nebom na račun tega pritoževal ker na koncu je bilo vedno vse odvisno od mene.

• Upvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...