Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Ja js ne bom mogel priti nažalost, če ne bom rešil te zadeve...

Enostavno ne morem drugega naredit kot pa poklicat gor na Lj-Kabel (oni pa tko nič ne znajo) ...

Pa tak sem se veselil svoje naj. proge :)

Probaj kateri drug link za progo. Drugače pa izklopi in nazaj priklopi anteno. Če uporabljaš router pa si kupi parmeterski kabel in direktno poveži (pri meni sem imel podobne probleme ko sem uporabljal router brezžično). To ti crkuje samo, ko daješ dol progo ali tudi ko denimo samo brskaš po spletu?

Meni je res žal (verjetno mi je za to stezo najbolj žal od vseh) ampak na dirki nebom prisoten...

Poskušal sem že vse možne reči ampak internetna povezava je enostavno nula in ne morem niti proge potegnit dol....

Res mi je žal ZELOOOO rad bi peljal , vendar enostavno mi tega računalnik ne dopušča [Jaoo][wall] [wall] [wall]

Grem raje dol z neta drugače bom še komu kaj neprimernega reku (od jeze!) [guns][wall] [wall] [Jaoo]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...