Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Guest Anže Nose

zakaj mi ne najde serverja??? prosim pomoč, ne najde preko IP, niti preko game lobbyja! Kaj bi lahko bil vzrok, za slučaj sem že resetiral modem in računalnik, že kdo imel take probleme?

majstr u HRTju hvala ka si me zavrtew u prvem ovinku... zadje krilce fuc... vrtenje po lastni kriwdi... brez sprednega krilca boksi... pole pa se brezglavo prehitevanje ponowno majstra u HRTju... opravicujem se za mojo napako u 13 krogu... in po tistem avto ni biw vec vozen... upam da bo na japonski bols... Lepo bi prosu ce lahko kdo posle setup da vidm mal primerjavo z mojim... HVALA!

Q:OBUPNO!!!!

R:Slab štart(sm ponesreč prešaltal v nižjo in to je biu N)

Potem že v prvem krogu me od uzadej nabije Hrt-jov voznik(nevem kdo).In seveda zadnje krilce skora že odpadlo

In tko sem peljal potem 40 krogov sam

Katastrofa

Nism zadovoljen

Naredil sem 400 krogov treninga potem pa tko

Koncno velike tocke na najzahtevnejsi dirki sezone Q odlicno start se boljsi in na koncu odlicno 6 mesto kar je uspeh sezone juhuuuhhhhuuu konco spet med najboljsimi in upam da bo slo tako tudi naprej.Cestitke Gregorju V.in ostalim pa se vidmo v Suzuki. [ok]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...