Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Js sm s polnim uspel priti do 1.48.2xx , vendar sem se mogu res 100 % pripravit, preden sem šel vozit ... [Jel2]

Ja js upam na dobro uvrstitev na kvalifikacijah (na tej progi prvič realno pričakujem eno izmed top 5 mest) , kar mislim da sem sposoben naredit, vendar bo treba optimalno odpeljati krog (nekje okoli 1.43.2xx) ...

Razlog pa tiči v tem, da se ponavadi prvih 5 ne razleti med sabo, zadaj pa bo spet pizdarija kot vedno :)

Ne razumem vas kaj delate s setupom, da ste tako hitri... Jas sem obstal tam nekje na 1.45.xxx... Sicer nisem kaj dosti vozil (po takih drsalnicah glih nimam volje), pa vseeno... Ob solidnem krogu sem za 3 sec počasnejši? :| toliko še na moji prvi dirki nisem zaostajal. Kolk mate to krilca, če ni skrivnost...al v čem je point?

Kaj tiste butaste šikane, ki so postavljene za brezveze vi kar sekate? Zavoji 10a, 10b, 10c, 11, 12. Ker to ni normalno. Sedaj imam že skoraj 100 krogov za sabo, na stezi sem bil v preteklosti kar soliden, sedaj pa z istim setom kot ga ima Trošt zaostajam za 3s s tem, da sem se prej tako trudil, da sem mogel dati majco prati zaradi švica. Nevem al vi sam žgance pa krompir jeste, da imate toliko moči pa zegna al kako? [wall] Geiser se bova pa midva bojevala tam nekje za 10 mesto in upala, da se ostali sami izločijo iz boja, haha. [Jel2]

Nej mi da en izmed 42 posnetek hot lapa, da vidim kaj to vi delate.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...